17 СОУ в „Западен парк“

• 100 090
  • 503
  •   2
Отговори
# 105
Някъде прочетох, че на 27 април ще има ден на отворените врати в училището. Някой има ли повече информация (в колко часа започва, колко време продължава)?

# 106
  • София
Айде, някакви новини за 17.Има ли приети дечица? Какво е положението? Никой нищо не пише!!!!
Ще има ли класиране?

# 107
  • София
mamaniki , не се притеснявай, всички дечица ги приемат  Grinning поне така беше миналата година. А кой при коя учителка е се разбира чак септември.

# 108
  • София
mamaniki , не се притеснявай, всички дечица ги приемат  Grinning поне така беше миналата година. А кой при коя учителка е се разбира чак септември.

Ами доколкото съм информирана-Панева, Цалова и Гергова. За тези знам със сигурност.
Вие учите ли в 17 СОУ ?

# 109
  • София

Ами доколкото съм информирана-Панева, Цалова и Гергова. За тези знам със сигурност.
Вие учите ли в 17 СОУ ?

Да. Завърши първи клас.

# 110
  • София

Вие учите ли в 17 СОУ ?

Да. Завърши първи клас.
Доволни ли сте?Как ще коментирате самото училище, базата, подготовката на децата? Детето доволно ли е, лесно ли се адаптира? Имате ли някакви впечатления  от изброените учителки?

# 111

Вие учите ли в 17 СОУ ?

Да. Завърши първи клас.
Доволни ли сте?Как ще коментирате самото училище, базата, подготовката на децата? Детето доволно ли е, лесно ли се адаптира? Имате ли някакви впечатления  от изброените учителки?
и аз бих искала да разбера,защото мисля догодина сина ми да кандидатства там за първи клас,исках сега,но нямаше подготвителна група,благодаря

# 112
Здравейте! Събирам и аз информация за 17 СОУ. Интересувам се от паралелките с френски език - чета, че много се сменяли учителките, моля, кажете ми отзиви от кои сте доволни, от кои - не, как е подходът към дечицата? Благодаря много

# 113
Здравейте майчета,
Ние утре с бъдещия първокласник  сме  на тест - диагностика от 09.00 ч.
Ще ви пиша подробности, след като приключим.

Хубав ден,

# 114
Ние го минахме този  тест на 18 ти.Моят син каза ,че било лесно .Теста включвал задачки например 200 + 200 ,също да пишат триъгълничета ,кръгчета +  изобщо знаците.Давали са им и да четат .След това минаха през лекарският кабинет за ръст и тегло и в общи линии това беше. Като време теста продължава 1 час,вземете си моливче, успех!

# 115
Здравейте! Имате ли някакви новини за това, дали са сформирани вече паралелките на бъдещите първокласници в 17-то ?
А и да си сверя информацията - Родителската среща беше определена за 12 септември от 18,30 ч., няма промяна предполагам?

# 116
  • Sofia
Мили мами на първолачета в 17.,

споделяйте, моля, впечатленията си и с нас - следващите поколения.

Лично аз, вечно обърканата питанка, ще ви бъда благодарна за всяка актуална инфо!!!

Поздрави!

# 117
Аз се интересувам от теста.
Nesita,
как така са ги карали да четат? Трябва ли всички деца да могат да четат, за да кандидатстват там?

# 118
Не се притеснявай за теста - той е за определяне входното ниво на децата, за да знаят кое какво може и знае и на кое на какво да наблягат(евентуално). Тъй като много деца на 6 г. вече четат, предложили са им покажат кое как чете. Не че е задължително - за никое училище не е задължително децата предварително да могат да четат, а да познават буквите, да ги изписват печатно и да пишат елементи от букви ръкописно. Това ги учат в предучилищната по принцип.

Изобщо теста е за неща, които се учат в предучилищната.

Ще пиша, когато мога - знам как се тресях миналата година, когато избирахме училище и колко трудно ми беше!

Днес сме на родителска среща на първолаците - да видим с какво ще ни посрещнат!  Simple Smile

# 119
  • Sofia
rosica_m, благодаря в аванс!

Общи условия

Активация на акаунт