Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 37 364
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Danili , съгрешението е с вино  1dating 
Nasty Witch, благодаря, олекна ми  Laughing
Дон  Joy
ros4o, L e o, продължавам нататък...дано не се изкуша пак.

# 226
За всеки случай да попитам, че и преди време ми се мярнаха яйца на очи...Елизабет ти как си ги правиш? Да не ги пържиш newsm78

# 227
Имам тефлонов тиган... Не слагам мазнина...Не е ли така? Confused

# 228
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Елизабет, аз цялото пиле си го измивам, леко го посолявам (олекотена сол), наръсвам го отвсякъде с червен пипер, чубрица, мащерка и го слагам в йенска тенджерка с 1-2 чаши вода в нея да се пече. И си става муцка.  Laughing
А яйцата в тефлонов тиган са си о.к., и аз така ги правя и то отпреди да стана дюканка.

Научих се да филетирам пъстървата и да я пека на оребрения тиган - махам всички костички от раз! Похвал  Heart Eyes

# 229
 Didranad Hug Hug Hug Наистина ме успокои.
Прости за въпроса Blush - йенската тенджера и тази под налягане едно и също нещо ли са?

# 230
Имам тефлонов тиган... Не слагам мазнина...Не е ли така? Confused

Споко де Hug малко да те шашна рекох Wink
Иначе сериозно попитах, понеже на мен и на най-суперския тиган да ги правя ми залепват.
Щях да споделям скоро, ама нЪл съм амнезирала, че си направих яйцата на очи на тигана с вода вместо олио  chef Станаха като сварени Laughingама с вид на пържени...като ги зачервиш с червен пипер и шарена сол стават трепач bowuu А и нямах киселини Wink

Умрях от смях с тоя шантавелник rotfImbo rotfImao
http://shmatko.blogspot.com/search/label/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%8 … D0%BD%D0%B8%D1%8F

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 15:41 от kris70

# 231
Момичета, шести месец съм във втора фаза. За втори път ми се случва, след някакво физическо натоварване, като седна и ми се завива ужасно свят.  
Получавало ли се е при някого или да отивам на лекар?  Sad
Витамини пиеш ли? А крампи на мускулите получаваш ли?
Схващания получавах в началото, но започнах витамини Супрадин и спряха.
Да. Всеки ден пия витамини.
Сега се замислих - това ми се случва като се прибера от работа, а там обикновено не пия много вода. Дали има връзка?  newsm78

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:08 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 232
А аз се научих да обезкостявам пилето, както е цяло, после прилича на жаба, но поне не губя време да глозгам.... Измивам го добре, обезмазнявам, обезкосмявам и обезкостявам, ако съм в настроение тъпча вътре разни работи според зависи,че тук са или огромни бронтозавъри по 4 кила, или са едни малки, като гълъбчета..........

А тенджара под налягане и иенска са съвсем различни неща

Kali............ newsm78

Петенце, ама точо в момента за Калито си мислих..........даже смс ще и пусна да видя аз нещата........

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:10 от zorita

# 233
  • Варна
Крискааа, много смешно беше! Joy

Тумбе, а ти ако знаеш колко мнооого те обичам! Heart Eyes Hug и много се надявам да те видя в неделя!моля те!

Кали, къде се изгуби? Hug продължаваш ли?

Вещи, как мина с доктора? какво казаха?

Варненска среща, неделя, Мол Варна, 14 часа!

Криска, да си смениш смените и да се видим! Hug

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:20 от Petenci-cvetenci

# 234
give_me_chance -според мен наднорменото тегло пречи много повече на едно забременяване, отколкото дюкан.Но, разбира се в момента, който забременееш трябва много внимателно да продължиш нататък.Но ти до тогава ще си си изградила правилни навици на хранене и едва ли ще се тъпчеш с мазнотии и сладкиши, а само полезната за бебето и твоето тяло храна.Пиша това,защото аз съм в същото положение като теб.Започнах преди няколко дена диетата и в същото време правим опити за бебе.Не ме е страх от нищо,но ако ти изпитваш някакви страхове, по-добре се се откажи,за да не ти тежи на съвестта.Пък и много добре знаеш, че притеснението е най-големият враг на забременяването.Каквото и да решиш,ние те подкрепяме! Успех

# 235
Имам някакъв спомен...понеже и на мен ми се схващаха мускулите, че един достор ми беше казал да пия по четръвт или полови аспирин на ден, за разреждане на кръвта или нещо подобно  Thinking , защото заради режима ставало нещо си там.... ooooh!

# 236
  • Пловдив
Момичета,по въпроса със схващането на мускулите-аз съм фармацевт и моя съвет са витамини от групата В-най-добре Милгама Wink И да попитам сега купихме такова сирене Ескуиза-мъжа ми също е на диета и до като го видя вече го беше преполвил  ooooh! По колко всъщност може на ден от него?  newsm78

# 237
Привет и от мен!!! След 1-ва фаза - 1.9кг.....вижда ми се малко  Confused Предвид, че искам да сваля 14....според вас нормално ли е това?!? Confused Както и да е....продължавам смело напред и ще се постарая да съм напълно режимна!!!

# 238
Mma Ramotswe , sunny beach , благодаря ви за отговорите.
Мисля, че реших какво да правя.
желая от все сърце, на всички много много минуси и секси дупенца  Wink

# 239

Общи условия

Активация на акаунт