Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 729
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София :(
         Добро утро  Hug
    Къде сте всички? Ще се появте ли ако ви замирише на кафе  Wink

waq,  Честит Рожден Ден! Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!

Честит празник и на всички именици днес! А ние май си имаме доста Тонита  Hug Hug Hug
     При мен положението с Кантарев е застопорено, отново 76.700. Но това е доказателство на твърдението, че се сваля с ядене - вчера нямах време, ядох 2 пъти и ето - минус няма...За това днес започнах още от леглото  hahaha
          Усмихнат, мързелив, режимен неделен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 09:37 от mimensita

# 331
Да, mimensita, вкусно мирише твоето кафенце
А какъв имен ден е днес?  Embarassed
  П.П  Какъвто и да е - честито на именниците!
Нека днешният ден донесе минуси на всички, а на именниците - двойно!
 http://www.youtube.com/watch?v=xl_Y-J9NXno&feature=PlayList& … =0&playnext=1
Това за стимул

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 09:58 от sunny beach

# 332
  • Пловдив
Добро утро, момичета!  Hug
Честито на рожденичката и именичките ни  днес! Много щастие, късмет и любов!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А сега не мога да се въздържа да взема от една друга тема да ви покажа как изглеждат някои баби над 50 Wink

http://hronolog.net16.net/?p=208

# 333
  • Испания
Честит Рожден Ден,  waq! Здраве, щастие, пари, любов, късмет да са винаги с теб!

Честит Имен Ден, Тони_БГ, Тони27  и всички Тонита и Тонковци от форума и извън него! Да сте живи и здрави и да славите името си!

Вещи, 50-годишните баби /баби, ама на своите внучета, иначе - не/ да се обидим ли сега?  Crossing Arms Надявам се, че вече си по-добре!  Hug   bouquet

# 334
Честит РД, waq!!!
Честито и на всички именяци!!!
Ох, незнам какво става....+1кг Shocked newsm61 newsm61 newsm61 Направо съм бясна....това нормално ли е за 2-ра фаза, предвид , че съм си абсолютно режимна(снощи след отговорите на момичетата се отказахах от пийването)?!? Незнам или тази диета не е за мен или трябва да посетя някой ендокринолог, защото това не е нормално, според мен!!! Cry А и на всичкото отгоре ме наболява и корема, незнайно защо, а уж ми свършва вече!!! Ох, наревах се едно хубаво...лек ви ден  Hug

# 335
  • Пловдив
Дай боже всички да изглеждаме така  Peace Аз искам да се оплача-вече една седмица съм на диета-5 дни П и трети ден ПЗ и съм само -1.5 кг!!!!Знам,че МЦ-то има пръст,ама чак само 1,5 !!!!Направо ужас! smile3514     smile3514    smile3514   Почвам да се отчайвам!За справка мъжа ми е -5!!! #Cussing out

# 336
  • Морска приказка
 baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН waq - много здраве, щастие и късмет.
Честит имен ден и на Тонитата   bouquet
ЗлаВещица  Shocked Shocked Shocked - това  е направо супер, на тия "баби" само може да им се завиди...Ей това ако не ни стимулира за повече минуси, незнам кое ще може  Laughing

# 337
Добро утро!  Laughing
waqhappy bd
Честит имен ден на всички Тонита, здрави, щастливи и красиви да сте!   bouquet
Аз наслагах манджите да се готвят и днес смятам да се отдам на мързел в прекалени количества.

# 338
Добро утро
и честит празник на всички именници и рожденици  bouquet
Да Ви питам нещичко момичета
ако смеля овесените трици на брашно дали мога да си приготвя
смес за палачинки с яйца и обезмаслено мляко и щипка сол
ще ги направя в тефлоновия тиган намазан съвсем леко с парафиново
олио newsm78
дали става за първа фаза
благодаря smile3525

# 339
stefimama , парафина не търпи топлинна обработка, останалото е ОК  Peace
mucko , в МЦ не само че можеш да спреш да сваляш, но може и кило-две да качиш. Вярно, че е вода, но подуването е допълнителна екстра  Mr. Green  Относно свалянето при мъжете - не ти ли казах, че са облагодетелствана порода? Не се сравнявай с тях  Wink
pipi66 , не се навивай прекалено! Не очаквай минус всеки ден. И защо да не е нормално? Та ти си в още в цикъл. На какво се надяваш? На чудо? Загубила съм си вълшебната пръчка  smile3534
Вчера питаш за уиски, днес се съмняваш, че режима е за теб, утре сигурно ще си кажеш "аз така и така не свалям, я да хапна и да пийна".  Моля се да ме обориш, да си стриктна и търпелива и след цикъла да се хвалиш с минуси, на които заедно да се радваме  Praynig

Божееееееее  smile3555 Вещи, тези всичките ли са 50+? Дали имам шанс да изглеждам и аз така Confused: Ако разполагам със средства поне за бюста.....  bombs

Waq, честито мила! Много здраве, любов и топлина!  bdbaloni

И честит да е Антоновден на всички празнуващи  baloni

# 340
ЗлаВещица  Shocked Shocked Shocked - това  е направо супер, на тия "баби" само може да им се завиди...Ей това ако не ни стимулира за повече минуси, незнам кое ще може  Laughing

Момичета недейте се лъга по тия баби... Това нещо с диета не се постига. Няма диета на света която може да ви докара подобно тяло. Истината за тия баби и телата им е една и тя е всеизвестна - чичо хирург със СКАЛПЕЛА Simple Smile

# 341
Момичета недейте се лъга по тия баби... Това нещо с диета не се постига. Няма диета на света която може да ви докара подобно тяло. Истината за тия баби и телата им е една и тя е всеизвестна - чичо хирург със СКАЛПЕЛА Simple Smile
smile3521
Напълно съм съгласна!!!

Аз мисля,че всяка възраст може да е прекрасна и да се изживее достойно.Може да нямам толкова перфектно тяло,но да имам самочувствие,че изглеждам добре.Да съм доволна от себе си и да имам човек до мен,който да си ме харесва такава каквато съм.

Честито на всички именници днес!!!

# 342

А сега не мога да се въздържа да взема от една друга тема да ви покажа как изглеждат някои баби над 50 Wink

http://hronolog.net16.net/?p=208
На някои им личи в лице че не са първа младост, като оставим телата на страни.
Но "момичето" от снимка #14 никой не може да ме убеди че е над 50-годишна "баба"  Naughty

И от мен честито на всички именници   bouquet

При мен няма минуси, няма нищо  Crossing Arms
От утре съм на ПЗ и се надявам да ме зарадва Кантарев  Whistling

# 343
Аз мисля,че всяка възраст може да е прекрасна и да се изживее достойно.Може да нямам толкова перфектно тяло,но да имам самочувствие,че изглеждам добре.Да съм доволна от себе си и да имам човек до мен,който да си ме харесва такава каквато съм.

Мастерче, и си права по принцип, и не си съвсем...  За да имаш самочувствие, че изглеждаш добре, трябва наистина да изглеждаш добре. А набръчканото лице и отпуснатата кожа не са най-приятната гледка. Трябва си поддържане още от млада възраст и изобщо грижа за себе си.... Ако трябва, даже и хирург - защо не. Ама това е друга тема и не е за нашия форум, пълен с млади (по години, а някои (сме) и по дух  Simple Smile), настоящи и бъдещи слаби прекрасни жени!  Hug

# 344

Мастерче, и си права по принцип, и не си съвсем...  За да имаш самочувствие, че изглеждаш добре, трябва наистина да изглеждаш добре. А набръчканото лице и отпуснатата кожа не са най-приятната гледка.
Явно нямаш пример пред себе си за да знаеш за какво говоря....  Hug
Нямаш представа,колко е мило да видиш двама старци,държащи се за ръка и гледащи се с блеснали очи....Все така подкрепящи се и държащи един на друг...Грижата,вниманието.....
Много е важно как те вижда "половинката"...Понякога ние в собствените си очи не изглеждаме добре,но "огледалото" е друго...
Много е важно да не се самозабравяме по някакви общоприети шаблони за красота....
Нали знаеш....."За всяко гърне си има похлупак"....."За всеки влак - пътници".....

Общи условия

Активация на акаунт