Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София :(
         Девойки, не е ли време за следобедна глезотийка  Wink

Аз се връщам обратно на ринга, че като ме няма цяла седмица по 13 часа и събота и неделя няма насмогване  ooooh!

# 316
Айде и аз най-накрая тука!
Мис Мърпъл, не мога да не ти поздравя за това велико постижение!БРАВОООО! Малко хора имат волята да свалят толкова много! Hug
Светлатче, само да не взема да свалям, свалям и да спра, че тоя път няма да го преживея.То и Татитчето било бременно...браво
Аз за 3дни съм -1200кг.Дано си запазя темпото. Praynig

# 317
Здравейте мацки  Hug ,

Нали не сте ме забравили, не съм се отказала и съм плътно във вашите редици. Минавам само набързо за отчет - от началото на 2ра фаза -1кг и така общо стават -3кг. Няма смисъл да споменавам колко съм щастлива - не само от движението на кантара, но и от комплиментите, които получавам (талията ми е с -5см  thumbsup). Отивам да полегна, че досега бях на изпит.

П.П Вещи, моля те коригирай данните ми във excel-ското файлче. Стартът е от 06.01.10 с 60кг. Благодаря ти предварително   bouquet

Пожелавам на всички много минуси през уикенда и приятни моменти с любими хора  Hug

# 318
Здравейте момичета Мис Марпъл невероятно постежение браво!   bouquet  Аз естестввено имам малко глупав въпрос  Embarassed Rolling Eyes ,но какво да се прави тиквата плод или зеленчук е? и може ли да се яде?  newsm78

# 319
Тиква НЕ може.В някои сладкиши успешно я замества морковът.Разрови се в рецептите. Peace

# 320
miss Marple ,Petenci-cvetenci, tonny bg,    честити месечинки    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 321
  МИХИБЛУМЧЕ,радвам се да ви "видя",сладурки! Hug Hug Hug
  ПЕТЕНЦЕ,ТАНЯ,ТОНИ БГ,МИС МАРПЪЛ,честити ви месечинки.Късмет и успех и занапред!!!!

# 322
Здравейте мушмъроцииии,
аз пак ще се хваля Embarassed Embarassed EmbarassedВече съм си -5 и вчера бях на един Рд,ама едни баници се въртяха едни чудесии,но моя милост твърда като скала.Вие имате голяма вина,защото ме зареждате страшно много Hug Hug Hug
И сега с питанките,аз знам че тиква не може, ама тиквички си може нали?

# 323
 Зоритка  kiss както казва един приятел много ми идва месото  smile3544  Laughing Не, че ми е за пръв път, ама предния набързо се усетих и се редактирах  Laughing
Ще ме прощавате и ти и Зорана  smihesorry Прегръдки и за двете  Kissing Heart Красавици сте ми вий  4470 4470 пу да не ви е уруки    babydust7

Барби браво бе!Страшно постижение   Peace  Hug

# 324
Привет и от мен....Влизам с едно маааааалко въпросче към дамите със слаби ангели като моите....случвало ли ви се е да съгрешите с алкохол  Confused Embarassed Confused Какво се случи с кг.? Знам много добре, че е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН, ама.....така ми пийва едно-две уискита с мъжо  Embarassed Embarassed Embarassed

# 325
pipi66 при мен имаше задържане от около седмица  Peace (говоря за предния път когато спазвах диетата).

# 326
pipi66 при сестра ми(тя съгреши с бяло вино и то 1 чаша) имаше задържане месец,така и не близна дори през трета кадето може по чаша на седмица

# 327
  • София :(
         Ха добра ви вечер   Hug
     Аз не че свърших кой знае какво, но поне наготвих за поне два дни напред и сега съм готова да се гушвам и да замърквам, също като тези сладурковци

Спокойна, режимна нощ и сладки сънища от мен  Hug Hug Hug

# 328
Тоз дарак откъде го изкара  Shocked.........до утре ще направи одеалото на вълна...........

# 329
И от мен
Честити месечинки,мили Дюканки-сладуранки,Petence-cvetenci,Tony_bg,Valentina и Miss-Marple! Hug Hug Hug По един за всяка от вас
Miss-Marple,изглеждаш страхотно!Възхищавам се на волята,постоянството и разбира се резултатите ти!
Пожелавам Ви скъпи момичета да достигнете  мечтаните килограми и само като ветеранки, да наминавате  да давате съвети на новичките! Wink
 welcomeна Impromptu!Успех мила в начинанието! Hug Hug Hug
Лека и режимна нощ, на всички!Приятен неделен ден!   bouquet

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 03:26 от hristy_09

Общи условия

Активация на акаунт