Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
като бивша дюканка, с доста дълъг опит тук искам да кажа само едно на вси4ки нови моми4ета:

вси4ки диети са супер опасни, ако не се спазват правилно или ако се избере грешна диета
затова преди да се захванете с нещо толкова важно, касаещо тялото ви и от там ка4еството на живота ви, инвестирайте време в 4етене, за да намалите до минимум щетите, да постигнете о4акваните резултати и да ги запазите и то по един здравословен на4ин

моми4ета, респект за търпението ви
лека и резултатна седми4ка

# 421
didimus , дори и въпросите да са глупави не трябва така да се отговаря.И това ,че не съм във вашата секта не значи ,че немога да си изкажа мнението.Свобода на словото. Преди време когато пишех тук едно момиче ми писа на лични,че от два дни не е спряла да плаче заради коментари от вашата тема. Обиждали сте я,изкарали сте я едва ли не изрод - това бяха нейни думи.И като се поразрових и прочетох - ами наистина си беше така.
И това,че Мимето е карала 16 дни ударна си е за нейна сметка - не ви позволява по този начин  да я плюете.Тя разбра не е нужно още злобни коментари.Кажете си мнението но не го налагайте по този начин

# 422
Малеееееее, какво става тук, бе хора? #Bad Talk
Един ден ме нямаше и вие... Каква е тази безумна дискусия няколко страници?
И защо винаги обвинявате "старите", че обиждат? А вие? Какви са тези изречения от рода:"Тази диета ви е взела акъла!"
Незнам на нас, но 16 дена ударна с опция за още 5 ,със сигурност ви се е отразила на вашите мозъци! Ами като не можете да четете,не можете ли и да мислите логично? Тези, които имат да свалят по 50 кг.-те какво? Година и половина ли ще правят ударна?
Дон, а ти какво правиш още тук в темата? Хайде-чупка! smile3513
Шегувам се, разбира се.Даже много се радвам,че има поне един мъж,който знае как се чувстваме ние и споделя с нас
Честито на именниците и дано най-хубавият им подарък днес да им го донесе господин "кантар"!

# 423
Здравейте, момичета!
Simple Smile
Ще задам поредния пре-експлоатиран въпрос, за което искрено се извинявам, но не ми се е налагало да се вглеждам в темата и отговорите, а предпочитам вас да попитам, защото наистина получавам точна информация...
Кое е най-безболезненото (естествено) средство за добра перисталтика?
Подозирам, че червата са в лек стрес – след 20 години утринна цигара и редовен тоалет спрях пушенето Simple Smile, но и другото спря. Не изцяло, има си хас, но ме разбирате. След няколко дни вкарвам първа фаза и хептен ще го ошашкам стомаха, затова моля дайте акъл. Не искам да правя лениви червата, само да помогна максимално да се настроят на нов режим...
Прочела съм немалко, но считам, че личната препоръка и опит са незаменими.
И благодаря!

# 424
Мама Диди, на теб какъв ти е проблемът? Close

# 425
Дубрютру, мутри! Mr. Green
Деър, една мацка тая нощ се е оплаквала от обратното, предизвикано от лененото семе, което ще ти е от полза. Триците също.
ЦвеTи , а ти що питаш? Да не ти е поникнало нещо, че да можеш да помогнеш?  Laughing Hug

# 426
Тумбееееееееее, испанското Смаили каза, че вместо пунки можело семки от млади протеини......не за друго, ами са режимнииииииииии  hahaha

Как само усещам кат мЪ спУмене нЕкой. Неееееееееее, Зориткей, не бях аз със семИто, аз съм с пълномаслените яйца, свинските трътки и крилаааааааа. Със сЕмито беше я Мастерчето, я Лео, нИ поВня вечИ, че що народ съм изяла...

Мдаааам.....НиЙ с Лео ядохме таквоз семИ... hahaha hahaha hahaha hahaha

Борееее....Пардон - Дон...шЪ та гази мечка...  smile3534 smile3532

Здравейте, момичета!
Simple Smile
Ще задам поредния пре-експлоатиран въпрос, за което искрено се извинявам, но не ми се е налагало да се вглеждам в темата и отговорите, а предпочитам вас да попитам, защото наистина получавам точна информация...
Кое е най-безболезненото (естествено) средство за добра перисталтика?
Подозирам, че червата са в лек стрес – след 20 години утринна цигара и редовен тоалет спрях пушенето Simple Smile, но и другото спря. Не изцяло, има си хас, но ме разбирате. След няколко дни вкарвам първа фаза и хептен ще го ошашкам стомаха, затова моля дайте акъл. Не искам да правя лениви червата, само да помогна максимално да се настроят на нов режим...
Прочела съм немалко, но считам, че личната препоръка и опит са незаменими.
И благодаря!

Можеш да помогнеш малко на ситуацията с чай-сена или зелен чай....Или по 1 с.л. парафиново олио(от аптеката) с което да си овкусиш салатата примерно(не търпи топлинна обработка да знаеш!)....И имай предвид,че когато си на П дни има по-малко "отпадъчен материал и затова не се ходи често до "00".Когато минеш на ПЗ нещата се оправят от самосебе си...

# 427
  • София
Деър - този проблем е често срещан, защото се приемат ограничено количество фибри, особено в дните на чисти протеини. Мен ми помагаше следното - чаша топла вода, триците, сварени с прясно мляко(мисля, че млякото е разковничето) и после още топла вода. Някои девойки използват ленено семе(аз не знам как се дозира Laughing). Аз лично в най - тежките периоди пих чай Сена(два пъти за 4 месеца, действа безотказно, но е дискомфортно много).  Във всеки случай не оставяй нещата така, особено, ако имаш 2 дни и повече без ходене Peace.

# 428
Деър, една мацка тая нощ се е оплаквала от обратното, предизвикано от лененото семе, което ще ти е от полза. Триците също.

И аз се усмихнах на оплакването. Simple Smile

Триците са ясни. Много нямам мерак за прясно мляко, но ако се наложи...
Иначе пия сутрин горещ чай (без нищо) и кафе, но явно стомахът търси ефекта на цигарата. (Наистина съм горда, че ги спрях!)

Някакви идеи за лененото семе? Мислех, че не е особено позволено, но ако знаете, споделете пропорции.

Не искам Сена. Останалите средства явно ще ги подпукам...

happysmile, TheNMaster - благодаря!  Simple Smile

# 429
  • Пловдив
Аз идвам да се погваля-след една седмица Дюкан-5 дни П и сега 3 дни ПЗ в комбинация с МЦ  Joy най-накрая имам раздвижване!Още е малко,но да видим как ще тръгне.Аз реших с мъжо да правим 3/3,че нещо 5 дни П ми идват в повече и не мога да издържам.Ако мислите,че е грешкакажете до като е време.пожелавам ви ЛЕК ден!  bouquet     bouquet     bouquet

# 430
Подкрепям Хеписмайл за дискомфорта от чай Сена  Peace Сестра ми реши да опита има ли ефект и после стократно съжали. Да ефект имаше, но и болки, спазми...  Пи го сутринта и целия следобед й беше зле.
Аз лично пия по литър билков чай сутрин и още на половината съм във WC-то.  Мисля, че при мен разковничето е в топлата вода, но съм сигурна и в ефекта на топлото мляко. Абеееее, топли течности.
Може да замениш една от трите супени лъжици трици, с ленено семе.

# 431
Деър,моят мъж лъжичка ленено семе го държа два дни в тоалетната,но за съжаление не на всеки действа така.
Когато имах проблеми в началото на режима ползвах чай от зърнестец,но това не бива да е често защото червата стават лениви и после няма да можеш без разхлабителни.
Но в никакъв случай не чакай проблема да се задълбочи,че после е по трудно
Честит имен ден на всички именници

# 432
  • Пловдив
Мама Диди, не знам , може би е въпрос на темперамент и характер, но за мен да се намесвам, където не ме питат е немислимо, и това няма нищо общо със свободата на словото!И какво значи " секта"? Всяка тема си има " гръбнак" от
редовно пишещи - това означава ли ,че половин България са сектанти?
Мама Рамотсве, моите адмирации!

# 433
ДобрЮтро  smile3507

Супер ми е днес - 62,400 при положение че карам тежък МЦ.То ще да е от вчерашното кафепиене с Христи Hug
Деър welcome Ако искаш сподели повече за себе си -килограми, цел, пък ако искаш споделяй си и менюто, за да не допускаш неволни грешки. Аз мога да ти препоръчам от моя опит - винаги имам сготвена една голяма тенджера пилешка супа. Правя я с малко лук за подправка, предварително сварени пилешки кълки без кожа, обезкостени и нарязани на ситно.За да стане плътна я застройвам с 3 яца и една кофичка кис.ляко 0.1%. Така всеки ден ям нещо течно, което е много добре поне за моя стомах.

Честит празник на имениците  bouquet  bouquet  bouquet
Тонинце, лошото да те забрави - честито и на теб мила  bouquet и на всички Тонита на патеричка  bouquet  bouquet  bouquet

# 434
Здравейте!  Laughing
Приятна и успешна нова седмица на всички!  Laughing
Аз си досвалих килцето и промених линийката.
А сега отпрашвам по задачи, че са многоооооооооооо  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт