Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 573
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Пък ако не си тръгне - тампони, крампи и гърди за десерт  Mr. Green

# 406
Ей Вещи, от устата ми зе думите... нали ние само за МЦ и такива работи си говорим/оплакваме и то Дон (и мъжете) какво да правят тук Whistling Whistling Whistling

# 407
  • Испания
Тръгва си, щот от режима я цици му покарват, я МЦ го връхлита. Ндаааааааааааа, опасни мутации.  #Crazy

# 408

Добър вечер . Аз пък си заслужавам да ме унижат. Не спя, щот вместо 3 с.л. трици съм сложила ленено семе. Три лъжици! Супени! #Cussing out
Самосвал съм аз, самосвал Sick

Ох, милата  hug  Вземи малко лимонтозу (после пиеш вода, чеее...), ако ти е прекалено тежко, де. А иначе ще поолекнеш и утре ще имаш минус. Няма ли да се радваш   hahaha

Смайлис, къде ги намираш тез' пуканки  newsm78 Сама ли си ги произвеждаш  Hug Пращай с куриер  Laughing
Nimowe   202uu
Дон , ама вярно теб никой не те гушка  Hug Дай да те олигавим сега  smile3534
Айде сега един бонус, щот те пропуснахме в петък

# 409
  • Испания
Гарденийче, сам-самичка си ги правя, ама не пращам, щот съм дюканка-гаднярка!  Mr. Green

Hug Heart Eyes

# 410
Ей, отивам да си легна щастлива и честита luvbed
Страхотни стееее newsm19 кат' вази втори нЕма...подмазах се Подобавъщо...
 Hands Clap

# 411
Пф, лимонтозу нямам, ще взема да изям резен лимон. Благодаря за съвета.

# 412
Пък ако не си тръгне - тампони, крампи и гърди за десерт  Mr. Green

Гърди ли... кой каза гърди...  Crazy обичам гърди, и пилешки гърди даже обичам  Sunglasses много добре ми идват...

Дон , ама вярно теб никой не те гушка  Hug Дай да те олигавим сега  smile3534
Айде сега един бонус, щот те пропуснахме в петък

Благодаря ги Гардения, скъпа моя... само ти ме разбираш и ми обръщаш внимание... какво щях да правя без теб направо не знам... никой не ми обръща внимание  Tired теб обаче няма да те лигавя щото мъжът ти може да чете тук... Simple Smile

И да не се приеме за спам да кажа и аз нещо по същество за моята трета Simple Smile Върви добре засега, килограмите варират леко в рамките на +/- 1 кг. обаче вече ми омръзна нещо, това пусто месо... То само месо, месо, месо, месо,,,, и така без край... ужас... така ми се е прияла хубава, мазна, топла баница с масло и много сирене... мама я прави страхотна. Обаче не може... един път ако се натъпча с мамината баница и край... до там беше с диетата...
И все повече осъзнавам че няма друг път освен трета фаза до живот... до края на дните ни.. никой да не си прави илюзия че ще яде както си е ядял преди Дюкан и ще си стои тънка фиданка... Няма такъв филм просто...

# 413
  • Испания
Точно така, Дон. Никакви мазни баници, ако искаш да си тънък фидан.  Joy И Борето все за тази баница мечтаеше. Май, сте братя с него.  newsm78

Аз съм в Четвърта, ама хич и не ми минават таквИЗ греховни мисли през ума или там каквото ми е останало след всички фази на режима.  Crazy

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 02:40 от smileys

# 414
  • София :(
          Добро утро  Hug
    Забавно е станало снощи тук, ама аз нали съм сънчо... Нищо де, хайде да пием по кафе  Simple Smile

И допълнително закуска предлагам -  да не останем гладни, че я какво се случва hahaha Ще вземем да хапнеп пак някой новопопълнение..., ще ни излезе лошо име   Wink
     Аз понеже знам, че трябва да ям, събота и неделя забравям да го правя, че и вода не пия и онзи сладур Кантарев веднага ми го изкарва през носа - ей на след два дне глупотевини - 77.0. Хак да ми е Crossing Arms
     Честит Атанасовден на всички празнуващи - живи и здрави!
          Усмихнат, успешен и режимен ден и спорна седмица, нареждайте се за  Hug Hug Hug

# 415
Добро утро!
Аз продължавам да съм си режимна. Днес не се изтеглих, но ии утре е ден
Пожелавам ви успешен ден и отивам да работя
за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 416
  • Пловдив
 Мама Диди , не знам дали ще продължиш да четеш в темата и дали ще видиш моето мнение, но аз все пак ще го споделя - според мен , човек който само чете в темата и наблюдава отстрани няма морално право да дава оценки на тези , които ежедневно се сблъскват с десетки въпроси за режима/ къде умни , къде -не !/  . Аз също само чета темата , защото открих тази " банда " , когато вече бях в 4 фаза , но все още научавам полезни неща и не бих си и помислила да раздавам правосъдие без да съм активен участник.
Пожелавам на всички успешна седмица! Heart Eyes

# 417
Добро утро и от мен! Heart Eyes

Признавам без бой,ПЗ нямаше голям успех,минавам 4/3 тази седмица пък да видим как ще е,първо на мен ще ми е трудно психически,след 10 месеца трета,и май на бодито ми ще му е още по-трудно,но няма да се дам!Как можах да почна четвърта точно по Коледа,ама нейсе,друг път да ми е за урок... Embarassed

Успешна седмица и много свалени киллограми! Hug

# 418
Добро утро! Благодаря за топлото посрещане на Гардения и Крис70 Hug  Hug
Със сигурност по нататък ще имам и аз въпроси,особенно като вляза в трета,но се надявам да не са толко глупави.
Да резултатите ми наистина са добри чак аз се учудвам.При положение,че нямам мн. за сваляне.Сигурно се дължи на многото вода,която пия,незнам.
Днес не мога да отчета  имам ли минус-кантара нещо се е...а сигурно батерията
Лек отслабващ ден!

# 419

Общи условия

Активация на акаунт