Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 390

ПП. Всеки, подходил разумно и отговорно е добре приет. Съжалявам, че не можахте да се убедите в това.

Доста си се постарала да го измислиш и напишеш но ако се погледнете отстрани ще останете ей така  #Crazy А това,че всеки е добре дошъл - ще ме извиниш но не е така и го доказвате всеки ден.

Разбира се, че ще те извиня, защото не си ме разбрала. Имах предвид всеки отговорен (вложи какъвто решиш смисъл).
Пък иначе не съм се старала много с мисленето, то е страничен ефект от дюканстването. Похвално е, че това си го разбрала правилно  Peace

mimaa , вярно ли не ти беше обяснено? Ами Тумба-лумба тоз' дългия пост с дебели червени букви за кого го писа  newsm78

# 391
Миме, подобаващо означава точно така ,както са ти отговорили - с присмех и подигравки.

# 392
Какво значи подобаващо.Върни се назад една страничка и ще видиш какъв отговор беше даден на така навлезлите нови момичета .И какво от това ,че съм питала втори път ,та то първия път не ми беше обяснено а само ме разкъсахте с голи ръце.
То май тази диета ви е взела акъла  newsm78,не бъдете толкова груби ако обичате...
Мима подобаващо значи, в съответствие с въпроса newsm53
Обърни внимание на 24 стр. съм ти казала, че вече е време да спреш, предвид опасността да си навредиш. Виж какво си постнала после...и така проблема започва да дразниии...А ти не давай квалификации на кой акъла му го няма, а вземи се замисли за здравето си Naughty

# 393
Мили дами аз съм нова в темата ви.Няма да задавам никакви въпроси ,за сега всичко ми е ясно-прочела съм си добре урока/първа страница е много изчерпателна/. На диетата съм от 06.01-до тук свалени 5.300кг.Направила съм си ударна5дни и всичко както си е обяснено.Нямах намерение да се включвам да пиша,просто си ви четях кротко и ви се възхищавах на волята и промените,които са зашеметяващи,обаче чак аз се издразних на тия въпроси.Абе милички,ако не ви се дават пари за книгата ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦА!Това е съвет от нова като вас!Не досаждайте с глупави въпроси.

# 394
Ама, че казвайте си какво ви допада предварително  amiiii
hahaha hahaha hahaha

Трябваше на някой нещо да честитя разни поводи, но докато четях последните 2,3 страници, всичко изфиряса от гладния ми амнезирал мозък. Първо почнаха да ме обливат ядни вълни, после го обърнах на майтап Mr. Green
Обаче направо се притесних за това момиче. Ама как 16 дни Ударна? Интересно ми е, къде прочете, че Ударната продължава толкова дни, колкото килограма искаш да отслабнеш? За повече от година и половина познанство с Дюкан, никъде не съм попадала на такава информация, а доста съм се ровила. То не че и твоя познат е много в час ама поне знае, че в един момент почва да се редува с ПЗ. Според мен, когато човек не е сигурен в нещо, изобщо да не си правя труда да спори, а първо да се осведоми. Peace

Ааа, сетих се: Честит имен  на  Тонитата.
и
 tqna  Hugчестита ти година с Дюкан и с нас, мила. Страхотно изглеждаш, остани си винаги така. Цун.

Айде, мацки, лека нощ. По една топла  Hug Hug Hug Hug Hug от мен.

Едира, БРАВООО, чудесен резултат. Успех и нататък.

# 395
Мили дами аз съм нова в темата ви.Няма да задавам никакви въпроси ,за сега всичко ми е ясно-прочела съм си добре урока/първа страница е много изчерпателна/. На диетата съм от 06.01-до тук свалени 5.300кг.Направила съм си ударна5дни и всичко както си е обяснено.Нямах намерение да се включвам да пиша,просто си ви четях кротко и ви се възхищавах на волята и промените,които са зашеметяващи,обаче чак аз се издразних на тия въпроси.Абе милички,ако не ви се дават пари за книгата ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦА!Това е съвет от нова като вас!Не досаждайте с глупави въпроси.

БРАВОООООО  smile3501 Ей, как навреме се появи. Иде ми да те напрегръщам и да те поздравя за това, че си се запознала предварително с теорията. Поздравления, че не си се хвърлила на по-дълъг ударен и най-вече браво за резултата.
То не е задължително да се пита в темата, можеш да се включваш с отговори на вече зададени въпроси или просто да споделиш какво те радва или тормози.
Успех ти желая   bouquet

ПП.Книгата може да се свали безплатно от края на първия пост  Peace

# 396
Аз предлагам МИР и да лягаме да спим....че да отслабваме по бързичко....
....В крайна сметка за всички има място под слънцето.....

ПП И стига дрязги, че пуканките са нережимни, а кАт стане тъй у темата и все към тях мЪ влИче....хей шЪ мИ опропастите режима бре.... Laughing Laughing Laughing....

Хайде лека и спокойна нощ на всички.....

/Мименситке, тез от твойте котанки Wink/

# 397
 newsm51 Ето това пък е едно подобаващо Добре дошла на Едира!
Браво и успех! Може и да ти възникнат въпроси, но със сигурност ще получиш Подобаващи отговори  Hug

# 398
Тумбееееееееее, испанското Смаили каза, че вместо пунки можело семки от млади протеини......не за друго, ами са режимнииииииииии  hahaha

# 399
  • Испания
Тумбееееееееее, испанското Смаили каза, че вместо пунки можело семки от млади протеини......не за друго, ами са режимнииииииииии  hahaha

Как само усещам кат мЪ спУмене нЕкой. Неееееееееее, Зориткей, не бях аз със семИто, аз съм с пълномаслените яйца, свинските трътки и крилаааааааа. Със сЕмито беше я Мастерчето, я Лео, нИ поВня вечИ, че що народ съм изяла...

Мислех да се Фключа с нЕкои съображения по наболелия тазвечерен въпрос, ама кротко си рупам  Popcorn-те /дюкански, разбира се: обезмаслени, с подсладител и без царевица  hahaha/

Тумбе, аз мога и по-малко да спА веКИ, щот съм убавица-Гица!  Joy Кат гледам и на теб вече не ти трябва много да спиш.  Hug

Едира,  smile3501

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 00:56 от smileys

# 400
Колко много злоба се лее тук - браво на вас - може да сте доволни от себе си ,че още две момичета унижихте.

А така, кажи им го право в очите.... гаднярки такива... не само момичета ами дори и момчета унижават. Добре че се намери някой да им го каже...

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 01:06 от Дон

# 401
Добър вечер . Аз пък си заслужавам да ме унижат. Не спя, щот вместо 3 с.л. трици съм сложила ленено семе. Три лъжици! Супени! #Cussing out
Самосвал съм аз, самосвал Sick

# 402
  • Испания

А така, кажи им го право в очите.... гаднярки такива... не само момичета и момчета унижават. Добре че се намери някой да им го каже...

Ми даааааа. Не ти даваме даже от пуканките...  hahaha Като едното Боре се оплакваш.  Rolling Eyes

# 403
Извинявайте че ще се изкажа и аз (Вещи feel free да триеш) ... Говорим за уважение, и не е  никакво уважение да не прочетеш първата страничка и да питаш безразборно, неуважавайки времето и усилията на тея които ще ти помогнат. И все пак се намират хора тук които отговарят и препращат към първата страничка....
Аз съм нова (имам нямам 2.5 месеца) и хората тук са ми помогнали със съвети когато питам, и със размисли когато само чета...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На които не му харесва, както казаха преди, нета е огромен, освободи място за хората които се нуждаят от подкрепа. Rage

Това със семките на Л_е_о беше, тя нали с толкова рецепти ни е зарадвала...   chef

# 404

А така, кажи им го право в очите.... гаднярки такива... не само момичета и момчета унижават. Добре че се намери някой да им го каже...

Ми даааааа. Не ти даваме даже от пуканките...  hahaha Като едното Боре се оплакваш.  Rolling Eyes

Ами така е. То затова няма мъже в темата. Дойде някой мъж, унижите го няколко пъти и той си тръгва, кво да прави...

Общи условия

Активация на акаунт