Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 559
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Мама Диди, на теб какъв ти е проблемът? Close

Аз проблем си нямам - много съм си добре

# 436
Мама Диди, на теб какъв ти е проблемът? Close

Аз проблем си нямам - много съм си добре

Радвам се за което!!! Виждам, че имаш прекрасни дечица Hug, да са ти живи и здрави.... Peace

ПП Хеййй момиченца-кокиченца, замяната на пуканките със семки от млад протеин Laughing си е страхотна идейка.... Party Crazy Peace

# 437
Момичета не ми се рови, а ми се ядат някакви белтъчни сладки, от сорта на целувките.
Някоя режимна идейка?
 Hug Hug Hug

# 438
stefinka , ами целувки но с подсладител си ги направи , може и канела за цвят да си сложиш !

Как сте сладури , гледам пак спорове се заформят , но нека останат в миналото ... дет се вика да заровим томахавката !  Hug
 Всички са добре дошли , само трябва малко да прочетат, защото все пак това е за тяхно добро , за да не навредят на организма си !

При мен нещата си вървят в нормалната рутина, вчера леко преядох но само с режимности ... надявам се днес да имам минусче  Crazy , утре ще се метна на кантарев да видя кво е положението !

Целувки на всички и бъдете режимни , ако искате добри резултати !  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:03 от mmmshushy80

# 439
Може ли вместо кола лайт, да се пие лимонада, която е като колата лайт по показатели (без захар и с незначително количество калории)? Аз през деня пия само вода,но вечер ми се припива нещо "по-специално", а от колата не мога да спя.

# 440
  • София
Може ли вместо кола лайт, да се пие лимонада, която е като колата лайт по показатели (без захар и с незначително количество калории)? Аз през деня пия само вода,но вечер ми се припива нещо "по-специално", а от колата не мога да спя.
Всъщност може да пиеш всичко, в което няма захар, а подсладител. Но заради това, че са газирани и имат много Е-та и всякакви чудеса, опитай да ги избягваш. С времето се свиква Hug
GardeniaHeart Eyes Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 12:09 от happysmile

# 441
Може и лимонада и всякакви обикновени безалкохолни (на Дерби, Наслада, Трифонов и т.н.), които са с подсладител  Peace
Гледай съдържанието и не прекалявай. Но пък така е по-леко. Аз като знам, че имам много позволени неща и не ми се пие толкова, но ако знам, че е само вода, си умирам за нещо друго  Laughing

Хеписмайл    Hug

# 442
може всичко с подсладител-но внимавай с количеството.Защо не пиеш чай,степ кафе?

# 443
Благодаря Gardenia и happysmile,
не смятам да прекалявам.Но мисля, че  една-две чашки на седмица ще ме направят "по-щастлива"

Grinning

# 444
Привет!!! Малииииии, какво сте напрИли вий... #Crazy
Гардения благодаря за вразумителния "шамар" вчера...понякога имам нужда от такъв, а ако не подейства се повтаря и така няколко пъти  bash smile3532 Така аз задържам, цикъла вече почти си тръгна и сега съм в очакване на ГОЛЕМИТЕ МИНУСИ  newsm53 Шегичка!!! Това за събота вечерта и аз незнам какво ми става, но ми мина, де!!! Ще съм си режимна, докато не ги преборя тез гадове, че ми писна задника ми да се влачи с 5 минутно закъснение!!  Joy
Хайде сега всички да заровим томахавките и да се  Hug Hug Hug

# 445
  • София
Влизам и ви се радвам. Сещам се как точно преди година, по същото време, отчитах тук свалени килограми и каква радост беше това. Диетата е страхотна, много лека и ефикасна! Желая ви успех!

Между другото да споделя, че съм си позволявала няколко пъти дуфалак във втора и трета, с много добър ефект.

# 446
Чакайте и аз да питам нещо.Не видях на първа стр.(сигурно е коментирано някъде из темата,а съм и сигурна,че има ограничение)Та по колко е разрешено да се пие КокаКола-лайт.По принцип не пия газирано от години,но снощи страшно ми се прияде сладко и установих,че колата ме залъгва.

# 447
Гледам много страници сте си изписали.
Чета - то само караници и реших да ги прескоча - 6-7стр.

При мен нищо ново. Хапвам си месценце.
Днес съм запланувала 2 скумрийки да си метна на скаричката  smile3508
Ама нещо с кантара не се харесваме  Thinking Crossing Arms Няма плюс, ама и минус няма. Айде може да е от ПЗ-то. Ще видим ся 4 дена какви ще ги свършим  Hug
Лек и режимен ден на всички   bouquet

# 448
Здравейте!
 За съжаление, днес за мен е ден първи от поправителен при Дюкан.  Embarassed
 Преди 12 месеца тежах 12 килограма по-малко. Много ми е мъчно, че не успях да довърша трета фаза и да задържа всичките свалени 21 кг.
Не правете като мен!!! Горчиво съжалявам, че не спрях навреме, че въпреки хормоналните ми проблеми не се ограничавах достатъчно в храненето. При мен явно трябва доживот да спазвам ПЗ. Cry

На всички нови момичета, които за първи път спазват режима, ще кажа само: Бъдете стриктни, спазвайте всички указания от първа страница, бъдете особено внимателни през трета и четвърта фаза. Аз успях за три месеца и половина да смъкна 21 кг, чувствах се и изглеждах прекрасно. За това, че отново съм тук съм виновна само и единствено аз, режимът е наистина лесен за спазване и страшно резултатен.

Пожелавам успех на всички!  Hug

# 449
Чакайте и аз да питам нещо.Не видях на първа стр.(сигурно е коментирано някъде из темата,а съм и сигурна,че има ограничение)Та по колко е разрешено да се пие КокаКола-лайт.По принцип не пия газирано от години,но снощи страшно ми се прияде сладко и установих,че колата ме залъгва.
Не, официално няма ограничение. Не е хубаво да се прекалява, защото все пак е газирано  Peace
Но си е позволено удоволствие и можем да му се наслаждаваме.

Ivi4ka как ми се яде и на мен скумрийка, ама имам два патладжана и се чудя дали да не ги правя на нещо като мусака  newsm78
Мастърче, идейки? Имам и тиквички, но патладжаните ще се развалят вече.

veni_c , давай сега смело и решително напред и пак ще се радваш на добра визия. Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт