Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 553
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
mucko,един съвет и от мен:
Започни деня с триците,а не с нещо друго и махни това филе на браво, което е много, много солено и съдържа по-малко месо от колкото всичко останало ( нишесте, соя, захари и какво ли още не)

# 466
Сега ме подсетихте колко много се сваля от риба.Ще взема да си накупя и да карам няколко дни на нея. Peace

# 467
Благодаря ви за отговорите момичета!  bouquet
mucko и от мен съвет наблегни на рибата,когато ям риба свалям повече.
TheNMaster страхотна идея за дробчета,тъкмо чакам едни да се размразят   bouquet

# 468
  • Испания
Здравейте!

Момичета, чета тук за Дуфалак. Внимавайте, защото има много захари в него. Предполагам, че ги има и в този, който продават в България.

По-добре пробвайте с чаша-две топла вода на гладно, преди триците, яжте топла супа и готвена храна.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:01 от smileys

# 469
  • София
Дуфалакът захар не съдържа, но действително съдържа подслаждащи вещества, които по принцип не са режимни. Моят личен опит, обаче, показа, че от него не се задържа и не се качва. Лично при мен по едно време положението с тоалетната беше толкова запечено, че друго не ми помогна.

# 470
  • Испания
Дуфалак съдържа лактулоза 667 г в 1000 мл. Дуфалак не съдържа помощни вещества. Освен лактулоза, Дуфалак съдържа и производните захари: галактоза (до 1.5 г на 15 мл), лактоза (до 0.9 г на 15 мл), фруктоза и др. Източник

Това имах предвид.  Naughty

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:06 от smileys

# 471
Момичета,аз пак имам въпрос?Знам всички меса изброени на първа страничка.Но козето или по-точно ярешкото става ли?Питам превантивно,че мъж ами купи малко яре,да знам дали да му се слагам и аз или даго оставям да го прави както си реши.

# 472
  • Пловдив
Агнешкото е забранено, а аз смятам агнешкото и ярешкото за почти идентични. Но си е мое мнение.

# 473
  • Испания
ПОЗВОЛЕНИТЕ ХРАНИ

Ч И С Т И П Р О Т Е И Н И : От следните категории храни можете да консумирате колкото желаете без никакви ограничения и колкото ви се прииска. Разрешено ви е и да ги смесвате.

I. Постни меса
Това са : телешкото, говеждо, заешко и конско

Всичко, което не е разрешено, е забранено.

# 474
  • София
Кас, агнешко щом не може, май и ярешко не може newsm78 не знам дали също е толкова мазно???

# 475
Zorita, на кое казваш пеперуди  newsm78
Да не е бялото месо от гърдите с кокалчето  newsm78 Щото аз съм се заредила с такова и като го гледам на пеперуда прилича  newsm78

Тука гледам коментирате за диетата втори път.
Аз също свалям бавно сега. Т.е. първия път беше доста по-бързо.
Сега по-бавничко, ама каквото -такова, нема се трепем я  Hug Каузата си заслужава  Peace

Мойта риба май остава за утре  ooooh! все пак размразих едно пил. месце и ще го направя по рецепта за "панирани" пил. филенца. Да видим какво ще стане от него .

Понеже точно в момента нямам за да прочета етикета, но мъжо редовно ползва, та да попитам - може ли да се добавя уни сос  newsm78 Месото добива страсхотен вкус и аромат, а пил. на скарата няма да стане така сухо

# 476
Агнешкото е забранено, а аз смятам агнешкото и ярешкото за почти идентични. Но си е мое мнение.
newsm10
Идентични меса са!!!
Zorita, на кое казваш пеперуди  newsm78
Да не е бялото месо от гърдите с кокалчето  newsm78 Щото аз съм се заредила с такова и като го гледам на пеперуда прилича  newsm78

....- може ли да се добавя уни сос   newsm78 Месото добива страсхотен вкус и аромат, а пил. на скарата няма да стане така сухо

Бяло месо ъип пеперуда е това дето си е бялото месо на пилето но двете парчета неразрязани.
Ей го:
http://www.polocommerce.com/img/upload/content/lrg1211976129.jpg

Уни-сос не е разрешен.Солен е и е на соева основа доколкото си спомням...Пардон грешка...има глюкоза...демек-забранено
http://www.nay-mag.com/product_info.php?products_id=934

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:40 от TheNMaster

# 477
Тоя Унисос е поредния бливоч на Магги,............ не може.........

Да, пеперудата е точно това, още по-вътрешното се казва капка.

Ама аз що знам, че агнешко и ярешко даже е препоръчително.................... smileys Mr. Green Heart Eyes

Това е шега еииииии...да не се юрнете да ядете..........

То си е пак чифтокопитно, сори, забравих да спомена броя на копитата.............

# 478
  • Пловдив

Бяло месо ъип пеперуда е това дето си е бялото месо на пилето но двете парчета неразрязани.
Ей го:
http://www.polocommerce.com/img/upload/content/lrg1211976129.jpg

Тук направо на седалищни части ми прилича  Joy

Ама аз що знам, че агнешко и ярешко даже е препоръчително, smileys Mr. Green Heart Eyes

Препоръчително е, ама да не е от овца и коза  Mr. Green

# 479
  • Испания
Унисос

Състав:

вода, сол, оцет, глюкоза, екстракт от мая

Хранителни стойности за 100 g:

енергийна стойност 17 kcal
белтъчини 2.7 g
въглехидрати 1.5 g
мазнини 0 g

Да, Зоре, ама като е двукрако.  Joy /или три-  hahaha/ Лелееееее, изгубихме пак мъжката аудитория.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт