Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 37 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Не, хрипове почти не се чували, така че всичко си било вече ок  Laughing

Еми значи пневмонията вече е преборена остава зъба да оправиш и си шест пак Simple Smile и МЦ като ти мине вече всичко ще е шест наистина Simple Smile

Като споменах МЦ се сетих че днес някой повдигна въпроса за пилетата и хормоните в тях и се уплаших сериозно че толкова пилета съм изял... ужас... днес имах малко кръв по боксерките че ходих да се гледам в тоалетната дали не ми е дошло и на мен от тия пилета но се оказа че съм си разчесал една пъпка на задника от много чесане  Simple Smile

# 61

Като споменах МЦ се сетих че днес някой повдигна въпроса за пилетата и хормоните в тях и се уплаших сериозно че толкова пилета съм изял... ужас... днес имах малко кръв по боксерките че ходих да се гледам в тоалетната дали не ми е дошло и на мен от тия пилета но се оказа че съм си разчесал една пъпка на задника от много чесане  Simple Smile
rotfImao rotfImao rotfImao
Сещам се, че на Тунингмания като му предложиха тампони и той зачезна от темата  hahaha

РЕДАКЦИЯ: Да, да аз Борката го споменах в предната темата с притеснението си дали ще му порастнат гърди от хормоните в пилето   hahaha
Ама това с разчовъркана пъпка, убива  Joy Пък нали уж кожата ставала гладка и мека от комбинацията протеини-вода.
Дон ти вода не пиеш ли  newsm78

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 01:11 от Gardenia

# 62
  • Пловдив
Пък Борис имаше крампи и гърдите му почнаха да се увеличават  Whistling

# 63
Пък Борис имаше крампи и гърдите му почнаха да се увеличават  Whistling

Нищо му няма на Борис. Оня ден го срещнах и каза че вярно от диетата нещо му се е увеличило ама не било гърдите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - майтап бе... жена му останала много доволна и била обещала да черпи тия които го запалили по диетата  Mr. Green Mr. Green Joy

# 64
Тъй ми се беще набрало...че не бях чела от предишната тема.... ама така ме развселихтееее Hug Hug Hug Ти бре Доне...кат ти запорастват гърдите, ко има да им сА тревожиш...нъл и те сА мускул...хи...хи... Wink
Вещи Hug Hug Hugти си ни едничка...оздравявай Praynig Praynig Praynig

изобще няма да сА произнасям за нЕкви мнения, които очевадно са са неадекватни Naughty

СЪБОТА...СРЕЩИЧКА newsm68 newsm44

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 03:19 от kris70

# 65
  • Пловдив
Писах едно в предната тема, друго направих в тая ...   Crazy  Тръгнах да мета преди малко, ама се спрях ... може да размисля де, ама нали съм дрогирана - не разсъждавам трезво  Whistling

# 66
  • София :(
          Добро утро  Hug
    Лелеее, ама вие съвсем петъчно сте я подкарали още от вторник  Joy А аз се чудя защо все ми е такова е дно мързеливооо, чак кафето не помага...

Днес празник има една легенда СлаБе, ЧРД!!! Желая ти здраве и късмет и да вървиш с успехите напред А което ти е на сърце,
да прегръщаш нежно в двете си ръце!

Тази сутрин видях пет различни цифри на кантара, да приемем, че най-често срещаната е вярната, значи имам 200 гр плюс и съм 77.0 кг. Ей, стигнах си лентичката, бре, голяма гонка беше, но... Сега я погвам да бяга пред мен  hahaha
     Я да си зарадваме очите с нещо нережимно, но пък толкова красиво, за да е красив, усмихнат и спорен деня ни

Хайде по една  Hug Hug Hug Hug Hug за всички  Wink

# 67
Вещи, хич да не ти пука! оплаквай си се, защото и аз мисля да правя същото! за да се подкрепяме и да сме това, което сме! Форум за взаимопомощ. това, че на някой не му харесва- си е негов проблем. А факта, че всички говорим за МЦ си е свързан с темата, поради задържането на вода и неминуемото качване на килограми в този период. на мен днес ми свърши! Пък! освен това ти си тази с "метлата" и ти казваш кое е и кое не е важно. Според мен споделянето е НАЙ- важно.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички ви!
нека бъдем това което сме и да не се поддаваме на манипулации!

# 68
Добро утро,момичета! Hug

Стоплихте ми сърцето,то чувството си е като да се завърнеш вкъщи,много сте мили!
Весито HugЛюска Hug,ама аз не се връщам заради уливането,просто месец и половина не бях на работа и нямах време за компютър,а преди това бях полудяла от работа,и така се получи тоз дълъг период на отсъствие,иначе съм си Дюканка откъдето да ме погледнеш.... Blush
ПЗ засега не дава голям резултат,май другата седмица ще мина 4/3.

Слабенце,честит рожден ден,да си жива и здрава!  bouquet

Усмихнат ден на всички! Hug Heart Eyes

# 69
  • home!sweet home!
аз днес съм минус 4, явно от спаринга в темата, явно и спорт си трябва  Joy

# 70
Добро утро!!!!
 newsm44 newsm44 newsm44
познайте кой е на пейката на шестиците!!!
Голям кеф

mimensita върнах се заради пустите цигари които спрях но пък си заслужава.
Gardenia и аз ще те гушна ако даваш Thinking
tqna аз заставам с 2 рице зад поста ти....  явно и аз съм тесногръда
За варненска среща .... ако успея да се прибера по средата на февруари искам и аз
happysmile  Hug
Слабе честит рожден ден! Пожелавам ти много усмивки и красиви моменти!

Желая ви спорен ден и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 71
  • София
Браво Котееееееееееее! Hug
Мименситка, садистко такава hit що пускаш толкоз рано шоколад, бре?????? Сега как да работя??????

# 72
Ауу, триците са фантастични с прясно мляко в микровълновата!!! А аз понеже нямах възможност да ги излапам веднага та попреседяха, сега са още по-вкусни! Хубав ден на всички!

# 73
Добро утро момичета!!!
Да се похваля с минус един килограм тази сутрин... Кеф ми е, макар да знам, че и утре ще е така и след това ще ми пълзят по 100 - 200 грама  Crazy
Целувки и минуси от мен  Hug

# 74

Лео, наистина така са супер триците. На мен по-едрите по ми пасват за фалшиво мляко с ориз или фалшив грис (кой както си го кръсти). Ако ме е погнала лакомията, слагам и яйца (ама това е по-удачно на котлон/ по идея на Мастърчето), че става повече....чак много  Laughing А все от фините трици си купувам напоследък  smile3538

Ще объясниш ли по-подробно моля  Praynig колко яйца, как , къде..... Laughing
Тц, нищо не казвам  smile3505
Това е по идея от на Мастърчето попарката.
Там има и яйце/а и извара, но за точната рецепта ще чакаме нея, че аз все едно към гьотерИ ги докарвам   hahaha
Ей мА на тука съм....Давам веднага обясненията за "попарката"

3 с.л. трици,400мл. вода,сол на вкус,4-5 с.л. извара.Слага се да поври и да се посгъсти.Чуквам 1-2 яйца и разбърквам енергично.Така хем се увеличава количеството,хем е по-вкусно... Mr. Green

Фанта,бравос!

Коте и на теб бравос!

Вещиии....твойте одисеи край нямат ли бре?!  ooooh! Малеее.....мА наистина ще се дигна да дОда да Филибето да ги смръчкам тия твойте доФтури....То така човек може направо да ритне петалата и никой няма да му обърне внимание.Ега ти хората!Хипократоваклетва са давали....Дрън-дрън ярина!... #Cussing out

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:08 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт