Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Хилоууу бря Hug Hug Hug
Сладуркиии Heart Eyes Hug Hug Hug
Пусикет Hug и аз те помня вери уел Hug Hug HugНе се отчайвай, продължавай напред...то така понякога се случва на човек да изтрещи...ама друг път нИдей мила Hug
Гарденийка, ай сИга ми отвори работа да пълня тикви и патладжани  chef че до с'я съм сА бърсала smile3545
Мастърче, даже не ти бях виждала  Н-ъто  Joy
 И да не хептен лиготии, за изварата да кажа на Елизабет, купувам  си на мероне бомбичка. Слагам я в дълбок сът и разбивам с пасатора най-напред на сухо, а после постепено добавям три четири с.л. кисело мляко, като непрекъснато пасирам. Получава се абсИлютна гладка смес(разбирай като Ескуиза)Много се зарадвах, че открих тоя начин, че не понасям тричавото на изварата. А ако се сложат разни миризми, чесън, копър и т.н. става фантазия. Мажа на филия, пълня пуешки ролца, може да се смеси с наситнени яйца и каквото се сетиш

Ай мнооого гушлячета за който си иска Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
Крис, ама то не е нужно да ги пълниш. Аз вчера ги ядох като на мусака  Hug

# 662
Да де, ама на мен таквИзи ми се доядоха  chef Ам утре ще е, че сега съм на работа и няма да имам време де Wink

# 663
Абе този пост на WHITE DREAM го чета за втори път Whistling Едно към едно с предната вечер Laughing

# 664
  • София :(
          Добра ви вечер и от мен  Hug
     Валентина, честито  newsm10 Безаварийно търкаляне на четириколесното и внимавей с кончетата  Wink
     Никак не ми се пише тази вечер..., но пък как ми се спиии, даже РД-то на половинката не ме събужда  ooooh! Така че, срам не срам, ви нагwшквам всичките и ви пожелавам

# 665
Мименситка, честит рожденик!
Валентина, леко и безаварийно!
Пусикат, аз те помня! Тук си писала много пъти и си ни споделяла лични неща! Моля те не се отчайвай и в никакъв случай не се поддавай на чужди укори, дори да идват от близък човек като сестра ти. И аз имам много такива пожелатели - свекърва ми, майка ми, някои приятели - много съм била отслабнала, стигало толкова! Еми ти най-добре си знаеш как се чувстваш и какво може да постигне тялото ти! Забрави ГГЗ-то, остави го в миналото и давай смело напред! А ти колко кг искаш да станеш? На мен 54 ми звучи супер Simple Smile
Аз днес съм пети ден П и докато не махна плюсът няма да се откажа. Утре ще си взема зелен чай  Grinning

# 666
  • Варна
Мименситкааа, честит ти рожденник! да е жив и здрав! много да ет слуша!

Крискааа Hug

Гарденийче, я сподели за тая мусака, че не разбрах нещо? Embarassed Hug

# 667
Оф, ужасни сте, ся ша трябва да си пълня тиквички утре  Tired
С мляно пилешко трябва да стане нали (що да не стане  Thinking )
Само се чудя к'во да изплющя ей  ooooh!
Лелееее, да споделя само, че вие сте виновни за новата ми мания.
Всяка сутрин вече хапвам от "млякото с ориз" - мамоууууууууууу - няма такваз вкусотия  Crazy
Да е жив и здрав тоя дето го е измислил.

Мастърче, ша ма прощаваш - мин год. си бях записала рецептата за прословутата ти попарчица, ама на - загубила съм я, ако може агейн за мен да я споделиш  Hug

# 668
тоя дето го е измислил.

Мастърче, ша ма прощаваш - мин год. си бях записала рецептата за прословутата ти попарчица, ама на - загубила съм я, ако може агейн за мен да я споделиш  Hug
3 с.л. трици(овесени),400 мл вода,4-5 с.л. извара,сол на вкус.Слага се да заври и да се посгъсти.Добавят се 1-2 яйца и се бърка енергично да се разбият вътре. Това хем увеличава количеството,хем става по-вкусно. Hug

Гарденийче, я сподели за тая мусака, че не разбрах нещо? Embarassed Hug
Ако е т'ва дето предложих на Гарденийка ето...Дано свърши работа...мА нека тя да каже със сигурност какви ги е забъркала Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=462406.msg13821203#msg13821203

# 669
Мименситке, извини глада ми, заради който пропуснах да честитя на рожденика ти  Blush Да ти е жив и здрав, много да те обича, да те глези и подкрепя!   bouquet
Петенце, като обикновена мусака, но с разрешени съставки  Laughing Вместо картофи, тиквички или патладжан (в моя случай и двете), лук, морков, зелентии (на тиквичките много им ходи копър), кайма и това залято с яйца и кисело мляко. Ай, да ти е сладко  Hug
Флучия , от какво няма да се откажеш от втора фаза или от П дните? Да не се подведе някой, че може така по 16 дни  Mr. Green Ще го махнеш плюса, бъди сигурна  Hug
Мерилин33, дЪл' тЪ приветствах  newsm78  welcome

Аз утре май няма да се тегля. Днес закусих по обед, обядвах час по-късно, като сготвих реших да вечерям, но по-късно седнахме всички на масата и ииии.... пак хапнах, а сега съм си отворила последния компот от дренки и му се наслаждавам. Обожавам ги този вид компоти, от Дряново съм все пак  hahaha
В олекотена съм и в компотите си не съм слагала захар. Да не ме ступа някой  Laughing

Опс, Валентина, щях да пропусна събитието  Blush Честита книжка! Много безаварийни километри  newsm01

ПП. Айде и Стефинка в кюпа  Joy  Ама така е - храната прави борбата  Joy

Мастърче по твойта идея е  Hug  Забърках, к'вот си имах. И целина сложих (листа и корен), и зелен лук, и кромид, и пресен копър и чубрица....... Де да помня к'во още набухах  newsm78 Ама стана разкоЖ!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 23:59 от Gardenia

# 670
Тра ла ла ТатитттчетоHug с принцескаааа... ЧЕСТИТО, да растe умница и красавица.

На ВалентинаHug браво за книжката. Да я полееш подобаващо...   с водица Mr. Green Приятно и безаварийно шофиране.
pussycat Hug
Май не съм само аз тази вечер с дежа ву-то, А?

Сега и аз ще чакам Вани ник да каже какъв и е точно чая, че аз съм срещала различни, уж все зелени пък...

А да знаете аз каква пилешка красота съм си спретналааа, кога ще дойде утре на обяд.
Еййй, Ш 'земИ да сА пУлучи нек'ъв готвач от менИ... хихихи
Ама още не мога да се конкурирам с ГарденийкатаHug, пък камо ли с МастерчетоHug (то туй само в сферата на научната фантастика де)

Ай, лека нощ.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 00:15 от lipstick

# 671
Мименситка--Да ти е жив и здрав  любимия ,  да те слуша и с двете уши bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
  • София
Еййййй сколасах!
Многу пишете, бре!
Валентинке, честито ти книжка! Сега в една хубава количка   car003да си метнеш кльощавото дупе! Може и джип...

Все забравям да ви кажа две хитринки, който иска да ги пробва :

1. за попарката на Мастерчето : слагам яка червен пипер и заприличва на качамак ... суперско!

2. за сладкиша на Лео : не бъркам вече белтъците на сняг, всичко пердаша с пасатора накуп - пак става ... така и така се спихва, поне става много по-бързо, по-компактно и не пуска хич вода Laughing

Айде лягам, че вече стана утре!

# 673
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Благодаря ви, момичета, за пожеланията  Hug Дано стигнатд до ушите му, особено онези за слушането  hahaha
     Ама как може да е едва четвъртък, тази седмица да не е разтегателна  ooooh! Я да пием по кафе, дано по-скоро дойде края

Моят кантар пак е станал асансьор - 77.900. Писна ми не, ами пушак се вдига  Crossing Arms Като ще си изпълня най-страшната закана и ще го зарежа самотен под стола... Ми така де
          Я да си сипвам второто кафе и да ви пожелавам усмихнат, ведър зимен ден с много минуси и много  Hug Hug Hug за всички

# 674
Добро утро Simple Smile
Честито ни сладките бебчета на нашите мили мами от темата. ЗДраве и късметче желая!  Hug
Честито и всички поводи - месечинки и книжки и рождени дни на близки  Simple Smile
WHITE DREAM относно твоето задържане, намали ли млечните? Дюкан точно това съветва - при задържане над 10 дни да се намалят млечните, да се консумира повече риба, да се пие достатъчно вода! Ти каза че ядеш кисело мляко(по 2-3 млека на ден) и прясно (ако не се лъжа) ,заради протеините,  а в месото имало повече съдържание на мазнини от колкото в млякото. Виж сега..- и в двата случая има мазнини разбира се но съдържанието на протеини е много по-високо в месото,(а ние консумираме най "сухите меса" от към мазнини) от колкото в киселото мляко, а то колкото и да е обезмаслено си има масленост и лактоза - " Лактозата е дизахарид, който при хидролиза се разпада па глюкоза и галактоза. " , я прочети тук - http://zdravoslovno.hranitelnidobavki.org/dieta/zahar-laktoza . И още- при мен диетата повлия много положително върху МЦ за което съм много доволна.
И да призова всички - Намалете консумацията на захарин , консерванти, сол! Пийте достатъчно вода и подхождайте разумно към хранителното си поведение, съобразявайте се с реакциите на тялото си задължително! При малки плюсове(в 4-та фаза),препоръчвам - ПЗ в ограничени количества и воля,воля,воля, тренинг!
Хубав ден днес!  Simple Smile Hug
ПП- И тези които се връщате постоянно във 2-ра фаза - ще ви нашляткам ей Crossing Arms - превръщате го в постяннен начин на хранене и си вредите! Спрете да препоръчвате и схемата 4/3 -била изпробвана и действала, а не мислите че нарушавате баланса,превишавайки протеините.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 08:25 от музичка

Общи условия

Активация на акаунт