Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 37 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, милички!!! Точно тая за в плика говоря...тъй като само от нея не ме боли стомаха(от домати, краставици, както и от домашно приготвената зелева салата ме боли ужасно, не ме питайте каква е логиката  Confused), а и покрай двете хуни вкъщи нямам време много, много за рязане на зелце!!! Аз и днес съм на П, но се чудя, така и така се чувствам идеално в тази фаза, дали да не я направя още два дни, та да станат 7?!?

# 91
Слабе, честит рожден ден.Много любов и успехи
Михи,честита месечинка.Пожелавам ти бързо да свалиш останалите килограми
А на всички останали много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
  • Пловдив
Момичета здравейте.Аз съм от 4 дни на П-днес е петия и мисля да е последен.Имам няколко питанки ??????    Laughing    Как стои въпроса с маслините-може ли - не може ли?Мисля да ходя на фитнес-преди да забременея така се подържах и бях доволна-сега имам да свалям 15 кг и мисля малко да помогна на Дюки,като уточнявам,че имам пред вид леки упражнения-     animal085    261uu     newsm39    ходене по пътечка,каране на колело,малко гирички за ръцете.И в заключение поздравявам всички за чудесните резултати-надявам се и аз скоро да мога да се похваля !  smile3501    smile3501    smile3501

# 93
Как стои въпроса с маслините-може ли - не може ли?

Маслини?- Не, Не може (за съжаление, и аз ги обичам и преди режима ги хапвах като семки и бонбонки Laughing Rolling Eyes Laughing, ама сега нЪц.... Rolling Eyes)!

# 94
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАБЕТО И АБРАКАДАБРА!!!!   newsm59   bigdance2 Момичета, пожелавам ви всичко най-прекрасно от цялото си сърце!Бъдете здрави, красиви, обичани и обичащи и винаги така усмихнати!   newsm51    love001  А това е моят подарък за вас, щото знам, че ще ви хареса  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=_9wKi1keg8g&feature=channel

На всички други изпращам по една  Hug и една  Hug

# 95

Чувствам как Вещи ще ме подбира с метлата, ама искам пък ..........

Първо да поздравя двете ни невероятно чаровни рожденнички Абракадабра и СлаБе
Желая ви леки запивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие!
Вещи - тоз доктор снощи кво го напрАй, Що така изглежда аз ти го изпратих за да те лекува, знам, че ти е слабост, ама чак днес на човек да не мяза ...... ти направо акъла си му взела

# 96
..., дали да не я направя още два дни, та да станат 7?!?
Тц! Стига ти толкова.Не си товари организма повече...Пинавай на ПЗ,за да не ти губи организъмчето минерали и витамини... Hug

АбиииИ на тебе ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДАСИ ЗДРАВА И СКОРО ДА СЕ ПуФАЛИШ ВЕЧЕ С БЕБОКА!  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:51 от TheNMaster

# 97
  • София
Росчоооооо,  Heart Eyes hahaha Joy Joy Joy

Не го ли преби туй пиле най- накрая?!?!?!  Joy Joy Joy

# 98
  • София
Росчооооооооо Hug Hug Hug
Стига го би туй пилИ две години, бре!
Несънче, почвам верно да се съмнявам за роднински връзки .... виж кво сме писали едновременно hahaha hahaha hahaha

# 99
специални благодарности на smileys ривотрила го пия за първа сутрин и то четвъртинка до сега само вечер но не съм усетила да ми се доспива и още нещо в темата за ривотрил четох че от него много се надебелява а аз нямам нужда от такъв ефект ако някой има впечетления моля да ми пише извинявам се че не е потемата но както каза тумбето хора сме и имаме нужда да споделим и да получим адекватен съвет , какво стана с плевенските дюканки рошава , рада къде се загубихте ако имате желание може да си спретнем едно кафепиене

# 100
Момичетаа,сега се завръщам много неочаквано от една такава хубава ваканция,да знаете какво ми се случи #CrazyТа значи,заминаваме с любимия образ за 1 седмица на Карибите-Jamica,all inclusive,плаж,океан,масажчета,закуски в леглото,романтики/и никакъв нет  Sad   абее-красота..да ама не!
тази сутрин в 6ч ни евакуираха набързо от хотела и айде на летището,това зарди земетръса в Хаити,бяхме на 300-350км от там..На мъж ми му се ревеше,че беше си планирал разни забавления до последния ден-малко гмуркане,лодки,шнорхели,такива глезотийки,а аз-цялата насмяна Grinning
Та,ме пита той какво ми е толкова весело,а аз му викам-ами като се приберем,ще си чета Форума,как не ме  #2gunfire #2gunfire още не знам Joy
Сега се връщам да ви чета,че то сте писали,та сте се забравили Laughing
Стискам всичките си възможни палци на Дженушка-успех,мила Hug
Много здраве и щастие на рожденичките днес  bouquet
Гледам Мименситка се бори успешно с асансьора,бравооо Hug
Фанта,Коте,MimiVN-поздравления за минусчетата
Михи-честита ти месечинка ,мила Hug
Вещи-скорошно оздравяване ти желая,ако трябва да те командирова Форума малко на слънце,океан,палми /по здравословни причини,така де-служебно пътуване  Laughing/,да знайш още отсега отивам да чакам на летището,ще взема и някой по-засукан доктор да помага,ако ти прилошее Joy Joy
Оспамих ви хубавата темичка,ама щото много ми липсвахте абсЕлютно всичките
ПП:За режима тези дни и да ме питате,не казвам newsm43

# 101
  • Морска приказка
Честит рожден ден на СлаБе  и Абракадабра Здраве,късмет,любов и много сбъднати мечти!!!  bouquet
mihi69 честита месечинка и на теб , ама с тея неща дето черпиш доколкото разбрах са позволени само в петък  Joy.
Относно мене явно и мен ме хвана застоя  Sad нещо се се въртя около 60 -те, ама неща да ги намаля. Кога ли ще видя мечтаната 5-чка... Tired

# 102
Zorana , жалко за ваканцията, но пък е по-добре далечко от такива страшни неща
Нелка  love001
Коте, миличка, точно така си помислих, че става нещо с теб щом така дълго време не се появи Пожелавам ти успех и честита 6-ка newsm51
СлаБе,  Аби,  newsm59 да сте живи и здрави и все така лъчезарни и красиви!
mihi69 , честита месечинка и поздрави за страхотния успех newsm51
Росчо,  welcome , само ни навестяваш или има и малки проблеми?
Относно доматените истории - пюрета, кетчуп  и др, скоро четох, че ги правели от тиква и им слагали червена боя  
Пожелавам лек и отслабващ ден и много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички, дори и за тези, които не ги искат!

# 103
Здравейте. Аз съм на Дюкан от 4 дни и съм на ударния режим, който спазвам стрикно до момента и имам 2 свалени килограма. Имам да свалям 20кг и четох книгата и нещата, които вие сте написали и се чудя дали да правя ударния режим 10 дни. Пише че се прави ако са повече от 20кг. но не знам. Какво е вашето мнение? Аз за сега клоня към 7 дни, защото е някъде по средата...

Другото ми питане е относно храненето. Гледам рецепти в нета, в които има включен лук в храните в първия етап. Това позволено ли е?

Успех на всички отслабващи и честит рожден ден на СлаБе  и Абракадабра!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
  • София
Слабе,

Аби,

Честит Рожден Ден!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:55 от tanyamanya

Общи условия

Активация на акаунт