Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Мили незлобни момичета  Mr. Green - вярно ,че вече е канибализъм при вас - извинете подцених ви [/b]

а на теб изобщо като не ти харесва нашата тема, чий го дириш тука??? :

Е не знаех,че темата е патентована

# 376
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак се почна  Joy hahaha Joy
Ама и вие сте опасни, новичките. Като никой не ви отговаря, пишете, че не ви обръщат внимание, като ви обърнат внимание - защо не са достатъчно мили. Тук не е съпорт, не сте "клиенти" и никой не е длъжен да е учтив с вас, да ви преразказва книгата и да ви следи дали правите нещата добре, всичко е на добра воля Peace И да охокате и да не охокате, все тая Whistling Пък и това са си вашите тела - яжте и пийте наволя каквото си поискате и колкото време искате.
Та аз влязох да честитя именния ден на всички Тонита Hug  bouquet Тони-бг - обичкам си те, много здраве и късмет  bouquet Heart Eyes

# 377
Хей, не мога да разбера защо е целия спор...
....В крайна сметка някои питаха, някои им отговориха...държа да подчертая доста обстойно при това...
За каква злоба се говори....тук няма място за злоба, а за най обикновено раздразнение от това, че някои потребители не са положили елементарни усилия да се запознаят с нещо с което се захващат...и от което може да пострада не самолюбието им, а здравето им....
Какви са тия хапливи езици дет сте ги наизвадили без изобщо да се замислите, че понякога питанките ви ясно показват невежеството и безхаберието което проявявате към самите себе си и все пак може един потребител да ви отговори, но ще го направи, така, че не виждам смисъл от излишни драсканици и заяжданици....
....Знам колко е важно за задаващия въпрос да му бъде отговорено, независимо дали е запознат с една тема или не е, така, че мисля отговор имаше изписан...Питайте си...но все пак...проявете уважение към самите себе си....Ето Мима пита, получи нужното инфо, извини се момичето, разбра къде е сгрешила в режима и готово...сега ще продължи напред и това е....
......И да поясня на някой който тука говореше за някакъв глад, за нЕкви диети от които сме били станали злобни, гладни и недоЕ....ни....Уважаема потребителко, хайде първо се запознайте по обстойно, а после си давайте "компетентните, мЕродавни" заключения и не обиждайте и нападайте без причина....защото само един тип хора нямат мотив за действията си..... Wink...

Пфуууу мине се не мине и все се намери някой да се заяде я за темата ни, я за потребителите в нея....абе като не ви хАРЕСВА НЕ ВЛИЗАЙТЕ ТУКА...ВСЯКАШ НЯКОЙ НАСИЛА ВИ КАРА ДА ПИШЕТЕ тук.... аааа интернет необятен, форумски свят всеобхватен...все ще намерите местенце което да ви се хареса...

# 378
  • home!sweet home!
аз през има-няма година ставам "нова" тук  Joy...и нито един от пътите не съм срещнала враждебност, дори напротив, даже ми е нещо като "да се завърнеш в бащината къща", хахахаха!

# 379

Пфуууу мине се не мине и все се намери някой да се заяде я за темата ни, я за потребителите в нея....абе като не ви хАРЕСВА НЕ ВЛИЗАЙТЕ ТУКА...ВСЯКАШ НЯКОЙ НАСИЛА ВИ КАРА ДА ПИШЕТЕ тук.... аааа интернет необятен, форумски свят всеобхватен...все ще намерите местенце което да ви се хареса...

Е време е тогава да се запитате защо се получава така- може би причината не е в момичетата,които искат да получат прост отговор- може и "виж първата страница" но не " Не се ли научиха тези хора да четат..., хеле пък да мислят... " и това е най-милото прочетено от вас

# 380
  • София
азпрез има-няма година ставам "нова" тук  Joy...и нито един от пътите не съм срещнала враждебност, дори напротив, даже ми е нещо като "да се завърнеш в бащината къща", хахахах!
Това всички знаем защо е - защото си злобна(като нас), гладна(като нас) и си и имаш любовник, и време за диети(тук само мога да ти завидя Crazy) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Те краставите магарета, нали знаеш... Joy hahaha Joy

Е време е тогава да се запитате защо се получава така- може би причината не е в момичетата,които искат да получат прост отговор- може и "виж първата страница" но не " Не се ли научиха тези хора да четат..., хеле пък да мислят... " и това е най-милото прочетено от вас
Пак да кажа - пък защо някой ви е длъжен и спирам, че оправия няма Joy

# 381
Какво значи нови --стари.Всички сме минали през тоя път.Едва ли някой е започнал с двегодишен "стаж"Аз и сега задавам въпроси и ми отговарят и някои от "новичките" и то много компетентно.И какво трябва да се сърдя, че те знаят нещо пък аз не
Тук няма стари--нови,няма злобни и добри.Има хора който са прочели и са  научили.И който помагат на другите когато въпосите са смислени и когато е прочетена поне първа страница,но нещо не е ясно
Не можете да искате да научите всичко с няколко въпроса.Та за този режим Дюкан написа 4 книги

# 382
Никой не е длъжен на когото и да е - но все пак малко уважение.А тук го няма никакво. И не ми ги разправяйте,че няма стари-нови.Има си ги и много добре са изразени "бандите" . Преди съм писала тук и съм чела доста.Винаги сте си били такива- просто наистина оправия няма.

# 383
Аз набирах яд, набирах... накрая си врътнах две яйца в микрото. Никой да не ме обвинява в глад  Naughty
Гладуващите, няма да отслабнете така. А и нали си накасапихте мръвка, айде да заситим eat
Ама туй с касапницата е нов лаф, хареса ми   Hands Thumbsup
Това, което искам да напиша би ви обидило, затова ще бъда мила и ще ви нагушкам  Hug Hug Hug После с перце ще ви погаля и ще ви насърча да направите още по 16 дни ударна, ако може да не ядете месо и наблегнете на тъй нареченото обезмаслено сирене  gydi
Надявам се не сте унижени! А сега помислете, прочете и не правете така  Peace
Книгата се чете за час-два, а първия пост за две минути (ако четеш бавно, за 5). Не знам кое ви излиза по-бързо .... "на две - на три" ли беше лафа? Ако пък предпочитате коментарите  bite

ПП. Всеки, подходил разумно и отговорно е добре приет. Съжалявам, че не можахте да се убедите в това.

Ееееей, ама какви хора сте  newsm78 Като се гушкаме и лигавим, защо сме лигави, сега пък, защо не сме  newsm48
Ама, че казвайте си какво ви допада предварително  amiiii

# 384
  • home!sweet home!
А е хубав живота!
Днес е хубав от слънце, утре хубав от дъжд!
И не с цялото светло, и не с пълния мрак, а с онзи лъч, който мрака прорязва....

РЕАCE

# 385
Мили момичета,Благодаря на всички за милите пожелания , топличко и миличко е!
Честит да е деня и на всички именници.
Хубава седмица ви желая  newsm51

# 386

ПП. Всеки, подходил разумно и отговорно е добре приет. Съжалявам, че не можахте да се убедите в това.

Доста си се постарала да го измислиш и напишеш но ако се погледнете отстрани ще останете ей така  #Crazy А това,че всеки е добре дошъл - ще ме извиниш но не е така и го доказвате всеки ден.

# 387
 rotfImbo newsm65 newsm28 Popcorn
Ааааа, сега разбрах много неща за себе си...........от тоз Дюкан съм толко крива newsm29 и заядлива  People No Good че и еб...., че и наяждане нямам eat..........

Бандааааааааа на 01.03 ми е защитата, после ще спретнем ли едно бързо кафепиене да си начешем езиците, да оплюем всички и да изядем някои ?

Сега сериозно,......... момичета, благодаря Ви че Ви има, че прекарвам почти цяла нощ с Вас, че не мога да пропусна среща, че пътувам сума километри, за да Ви видя............днес съм друг човек, поглеждам се в огледалото и се харесвам, нося си секси бельо, резвам по някои скалп от мъжкото съсловие.........живота е прекрасен, наслаждавайте му се, не губете време в излишно хабене на бензин..............с Дюкан промяната е пълна.......и го доказахме...........
Вещи, afwitch поклон пред труда ти, които обаче остава в 7-ма глуха за някои.............

Вая, да си жива и здрава миличка   loveuuu

Крискооооо, добре че братовчедка ти е далеко, че сигурно и нея щеше да оплюскаш............  hahaha Joy

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 00:08 от zorita

# 388
Popcorn smile3540

Тъко оглозгах сестра си за вечеря, че много ме ядоса Mr. Green

Що бе мили моичета така ...аз останах с впечатление, че на двете беше отговорено подобаващо.Ами каквото почукало, такова се обадило. Наистина това е неуважение към всички и особено труда на Вещи да сдъвче цялата информация и да я сложи на прословутата първа сртаницаА пък и теб Мама Дида, с цялото си уважение ще те помоля да не обиждаш момичета, които винаги помагат със съвети. Личи си  когато човек е заинтересован и очевидно чел, задава уместен въпрос - кога на такъв не е отговорено???Само помисли, колко е дори обидно ще го нарека, да влиза някой и да иска наготово всичко...ок, ами нали на Мима и се каза да спре, а тя пак пита дали да не повтори ударната Shocked Ами как да реагира човек  newsm78
Ами и аз бях нова и не си спомням някой да ме е обидил или да не ми е помогнал Naughty
Какво трябва да ти говори това...

# 389
Какво значи подобаващо.Върни се назад една страничка и ще видиш какъв отговор беше даден на така навлезлите нови момичета .И какво от това ,че съм питала втори път ,та то първия път не ми беше обяснено а само ме разкъсахте с голи ръце.
То май тази диета ви е взела акъла  newsm78,не бъдете толкова груби ако обичате...

Общи условия

Активация на акаунт