Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 36 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
момичетаа,ама то голяма веселба тука-то не бяха семки от млади н'ам кво си,та пеперуди,накрая и за 16 дена първа фаза нещо четох,голям купон Joyа,и за десерт и хора вече ядете hahaha hahaha
М5-ако мога малко кураж да ти вдъхна,аз съм на същото положение като тебе с 3килца плюс от празниците,затова и не писах напоследък,че сраам SadЕ,преборих ги за 5 дни на ПЗ и днес стриктен П ден.Реших да не се тормозя с няколко поредни дни на протеини,а карах тези дни на месо,риба,салати,варени яйца..опитай,дано проработи и при тебе Hug
Честита месечинка на Дидранад Hug
Много ме радват постовете на Весито5,значи не е невъзможно задържането в дългосрочен план,браво на тебе ,мила, и пиши по-често  Hug
милото Girl4e-добре дошла,звучиш много подготвена с материала и резултатите са ти чудесни.
Бъди си стриктна за да си сваляш и се радваш на новата визия.Успех Hug
мастърче Hug   смайлис Hug  Крис Hug-как не се изморихте бе момичета да отговаряте и винаги готови да помогнете на всеки,страотни стее
Сега да ви питам-пия отскоро по 1 таблетка/1000мг/ олио от ленено семе и намалих триците на 2 лъжици.Правилно ли е или да си карам пак с 3 лъжици newsm78 нещо не съм наясно и моля за съвет
Тяна Hug-много се радвам даже че ме обърка със Зоритка,щото тя си е легенда и такова чувство за хумор..абе и тя е страотнаа

# 511
 Зоранка, аз си купувам от Костко голям буркан ленено семе органик смляно (страшно изгодно) и си слагам в триците 1лъж. даже не намалявам количеството на триците.Сгъстява сместа и са ми по- вкусни.Нещо бях чела за лененото олио, но трябва да проверя мисля,че прясното семе е по-добре  Peace

пп Намерих нещо.Можеш да прочетеш тук http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2381 има интересни неща

# 512
Тянка,мерси за линка.И аз го гледах смления лен точно в Костко,ама някъде четох/не помня вече къде/ че за да има ефект трябва да се мели непосредствено преди консумация,например в мелничка за кафе.Е,добре,ама мене ме мързи да меля всеки ден и затова реших по-лесното-да гълтам ампулки SickВзимам по едно хапче всяка сутрин с кафето и ми действа много добре на перисталтиката,без грешка Joy

# 513
  • София :(
          Добро утро  Hug
     tqna, ZoranaHug Hug Hug Я изчезвайте да спити, че ние тук вече кафе ще пием  Laughing

При мен тази сутрин беше цирк. Добре че кантара ми не е със стрелка, че щеше да се върти като чакрък  hahaha Пет мерения, пет различни показания..., средна стойност 77.600 - лошо  ooooh! Ама съм насред ПЗ и асансьора се кандилка ли кандилка...
         Хайде да се наливам с още едно кафе и да хуквам с бойна стъпка да се правя, че работя  Laughing Усмихнат, спорен и режимен ден и си грабвайте по една  Hug Hug Hug

# 514
Здравейте, момичета Simple Smile
Имам питанка към третофазничките. За мен трета е още далеч, но да съм подготвена. Какъв пълнозърнест хляб хапвате? Като марка, имам предвид. Че чувам разни неща за бял хляб боядисан и продаван за черен и...не ми става много добре Simple Smile Та...? Споделете Simple Smile

# 515
Добро утро     bouquet
Celebrian аз в 3-та и в 4-та и дори преди началото на режима използвам само пълнозърнест хляб, на който задължително пише -  хляб без брашно . В момента е хляб "Вита". Има и други марки и дори  да не мога да намеря "Вита" ,търся друг такъв.
Ама че студено навън  Simple Smile брррр

# 516
Значи "Вита" без брашно. Благодаря много! Simple Smile

# 517
И аз съм за хляб "Вита"
а сега ,моля ,отговорете на мен: -Лененото семе или олио търпи ли топлинна обработка? Мога ли да го "вкарам" в палачинката?

# 518
  • Испания
И аз съм за хляб "Вита"
а сега ,моля ,отговорете на мен: -Лененото семе или олио търпи ли топлинна обработка? Мога ли да го "вкарам" в палачинката?

ДобрЮтро!

Ето информация тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2009/01/31/%D0%BE%D1%82%D0% … 1%80%D0%B8%D0%B5/

От нея: 1. Лененото семе – СМЛЯНО и лененото олио не трябва да се подлагат на топлинна обработка.
2. Лененото семе – НЕ СМЛЯНО може да се добавя към печива като хляб,соленки и пр.(може топлинно да се обработва)
3. Смляното ленено семе НЕ е препоръчително да се смесва с ПРЯСНО МЛЯКО4. При запек се препоръчва СМЛЯНО да е
5. При диети не се препоръчва смляно,но пък е по-полезно за целта —> WC (поради висока калоричност)
6. Максимум 2с.л. на ден като за всяка лъжица трябва да се пада 200гр. H20

/този цитат е от waq  Hug/

Гледам, американките "вилнели" нощес тук...  Joy tqna, Zorana,  Heart Eyes Hug

# 519
Благодаря, smileys , супер изчерпателен отговор! Hug

# 520
  Добро утро сладуранки !
Аз с кантарев днес се гледахме на криво , чакам Мц то и сам подпухнала като козунак  #2gunfire ! Режимна съм и продължавам напред !

При нас в Бургас пак ни изненада снега , просто всичко е покрито едва се движи всякакъв транспорт , ужас , да не коментирам, че няма жива машина да чисти из града  #Crazy , ейй все на нас се случва в България , добре че нямаме сериозна зима !

Айде хубав ден от мен и мноУ цИлУФкиииииииии  Heart Eyes

# 521
  • Бургас
Здравейте момичета.От вчера съм отново във вашите редици.За 1 година лутане с цигарите,храната и др.,качих до 60 кила.С цигарите мисля,че се справих  завинаги,вече съм по-спокойна и мога да се погрижа за килограмите.Ще се боря за 10 кила,но и но 7-8 ще съм доволна.Мисля,че съм запозната с режима-следа ви от миналата година,дано да не задавам тъпи въпроси.Единствения ми проблем е със запека,който имам по рождение,засили се като спрях цигарите,ма то тъй и тъй батак ще го мисля някак.Успех на всички и лек зимен ден. newsm51

# 522
  • Пловдив
  Добро утро сладуранки !
Аз с кантарев днес се гледахме на криво , чакам Мц то и сам подпухнала като козунак  #2gunfire ! Режимна съм и продължавам напред !

При нас в Бургас пак ни изненада снега , просто всичко е покрито едва се движи всякакъв транспорт , ужас , да не коментирам, че няма жива машина да чисти из града  #Crazy , ейй все на нас се случва в България , добре че нямаме сериозна зима !

Айде хубав ден от мен и мноУ цИлУФкиииииииии  Heart Eyes

Аз съм  от Бургас,така че знам за какво говориш  Joy То в Бургас малко сняг да падне и обявяват бедствено положение  hahaha .Иначе понеже вчера ми казаха,че гладувам (макар че аз по принцип толкова си ям ) та днес вижте какво меню съм си спретнала-дано го одобрите и най-накрая да има резултат,че съм на път да се откажа  Cry
Сутрин чаша мляко с нес кафе;към 11-трици с кисело мляко;към 14-омлет;после за вечеря към 18-пиле фрикасе и може да спретна един кекс на Лео,ама ако мо каже колко е този подлсадител на вкус,че така нищо не ми идва   newsm78   Горе-долу за дозата,която е дала вие по колко слагате от течния?Аиде ЛЕК ден от мен!   bouquet  

# 523
mucko, пак ти е малко яденето, но що ли аз да го казвам, когато като никога едва ям и се изнасилвам за всяка хапка. Tired
Ако си яла трици на закуска, няма как да си приготвяш нищо друго с тях за деня.

Днес съм 63 кила. Не втори, а трети път се връщам от самото начало - с ударна и пр. Това за тези, които се чудят след около година "отпуска" от коя фаза да тръгнат... Искам си 58, значи оня ден имах да преборвам 40 пакетчета кайма, от които 20 са в историята.

# 524
От нея: 1. Лененото семе – СМЛЯНО и лененото олио не трябва да се подлагат на топлинна обработка.
2. Лененото семе – НЕ СМЛЯНО може да се добавя към печива като хляб,соленки и пр.(може топлинно да се обработва)
3. Смляното ленено семе НЕ е препоръчително да се смесва с ПРЯСНО МЛЯКО4. При запек се препоръчва СМЛЯНО да е
5. При диети не се препоръчва смляно,но пък е по-полезно за целта —> WC (поради висока калоричност)
6. Максимум 2с.л. на ден като за всяка лъжица трябва да се пада 200гр. H20

Момичета, с риск да ме приемете за малоумна, ще задам още един въпрос за лененото семе, защото съм в шах.  Tired
Смятам да приемам 1 лъжица с триците – последните за мен нямат тайни на приготвяне – но ако ги заливам с вода (200 гр. H2O на една лъжица) – семената не са смляни (макар че за WC е по-добър вариант обратното), изчаквам да набъбнат (колко време относително?) и тогава ги консумирам. Правилно ли е? За останалия вид употреба вдянах... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт