1 някой да е опитвал да бърка в машина за хляб? става ли? а мая на прах може ли да се сложи? а на каква програма?
2 хлебчето издържа ли ден-два във времето или трябва всеки ден да се бърка ново?
и друг въпрос - каква е тая диетична майонеза? аз за такава не съм чувала. това съмвсем образователно го питам - майонеза и в обичайния си живот не ям.
за доклада - вчера ни беше денят за седмичен пазар, така че купих всичко разрешено за ядене и в добро количество, и по таз причина от днес няма да имам повод да бягам по линията. изварата ме изненада с гаден вкус - не бях яла до сега - представях си я с качества по-като сирене, а то не било така. уж сложих разни аромати и миризми, но пак ми е гадна. ще финализирам това кило и май ще приключа с нея; колкото до килата - батериите на кантар сдадоха багажа, така че днес не мога да се премеря. не че е болка за умиране - ясно е, че трябват месеци време, така че няколко грамчета днес няма да ме ощастливят крайно, а и наскоро спрях цигарите, което допълнително ще затормози процес. освен това си мисля, защо трябва да се меря, ако самата з не зам колко искам да отслабна. ако човек знае, че иска да се хареса като се види в огледалото, кому е нужно да знае точно колко е свалил