МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 456
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ ОТ БЛИЗКИТЕ СИ?    bouquet lovekiss

# 1 276
Честит 8-ми март момичета!
Много любов щастие и късмет Ви пожелавам.

# 1 277
 newsm51Честит 8-ми март!Бъдете най-обичаните съпруги и най-добрите майки![

# 1 278
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Желая на всички здраве,щастие и късмет!
Бъдете винаги желани и красиви жени!

# 1 279
Аз имам един въпрос относно избора на лекар - трябва ли задължително да си го посочил в заявлението, или може да се добави в самия ден на раждане / имам предвид ако евентуално лекарят, който искам да избера се случи на смяна, няма да има нужда да доплащам допълнително, а ако не е на смяна, тогава да реша, като видя кой е . Незнам дали ме разбрахте... малко сложно го обясних май...
Спокойно-не е нужно да го вписваш.Можеш и допълнително да го изискаш,друг е въпроса дали ще може да се отзове.

Честит празник и на бъдещите майчета! newsm51

# 1 280
  • Бургас
                                                                     Честит 8 март,мили момичета
                                                                      Пожелавам ви да сте обичани жени и майки

Момичета бих искала да ви питам нещо,сигурна съм че сте го обсъждали,но нямам време да чета цялата тема.
След норално раждане,може ли бебето да е в стаята при майката или ги носят на прословутите три часа?
Ще съм ви благодарна да ми отговорите,тъй като за мен това  е определящо дали да раждам във Ветрен.

# 1 281
  • Пловдив
                                                                    Честит 8 март,мили момичета
                                                                      Пожелавам ви да сте обичани жени и майки

Момичета бих искала да ви питам нещо,сигурна съм че сте го обсъждали,но нямам време да чета цялата тема.
След норално раждане,може ли бебето да е в стаята при майката или ги носят на прословутите три часа?
Ще съм ви благодарна да ми отговорите,тъй като за мен това  е определящо дали да раждам във Ветрен.

Бебето ще е при теб, когато пожелаеш.

# 1 282
  • Бургас
Много благодаря,аз искам да си е при мен през цялото време,надявам се да е така.  bouquet

# 1 283
  • Пловдив
Много благодаря,аз искам да си е при мен през цялото време,надявам се да е така.  bouquet

Ако си в състояние да се грижиш за него и се чувстваш напълно пълноценна - няма причина да не сте си заедно Simple Smile

# 1 284
  • Бургас
можеш вечер да им го даваш да го гледаш. Това ще са ти последните 3 дена сън за доста време напред и е хубаво да го използваш да се възстановиш  Hug

# 1 285
  • Бургас
Имам въпрос към Гери.
Знае ли се кога ще отвори отделението по неврология и кои лекари ще работят в него?

Мария, днес разговарях с шефа за Неврологично отделение и той ми каза, че отделението ще отвори врати през месец Май. Списъка на лекарите ще се изнесе малко преди да отвори оделението.

# 1 286
  • Бургас
Аз имам един въпрос относно избора на лекар - трябва ли задължително да си го посочил в заявлението, или може да се добави в самия ден на раждане / имам предвид ако евентуално лекарят, който искам да избера се случи на смяна, няма да има нужда да доплащам допълнително, а ако не е на смяна, тогава да реша, като видя кой е . Незнам дали ме разбрахте... малко сложно го обясних май...

Таня 776, ако наистина си се спряла на опцията избор на лекар е хубаво да си я отбележиш в заявлението. Аз разбрах въпроса ти, но е по- дбре да е предварително направен Hug избора.

# 1 287
  • Бургас
Някой ме беше питал, кой ще бъде лекар - кардиолог от св. Екатерина, отговарям д-р Б Ацев. До 10 дни ще приключи монтирането на ангиографа и останалата апаратура и ще изнесем датите за преглед. Мисля, че Петролиана ме беше питала ...  newsm78 не помня!

# 1 288
  • Бургас
Мария, днес разговарях с шефа за Неврологично отделение и той ми каза, че отделението ще отвори врати през месец Май. Списъка на лекарите ще се изнесе малко преди да отвори оделението.

Благодаря ти, Гери!Надявам се да не ми се налага да опирам до това отделение, но си имам разни стари болежки, които трябва да се наблюдават от време на време.Относно поканата за развеждане из болницата - може ли и аз да се възползвам? Grinning Само трябва да се наканя някой ден и ще се обадя в болницата да дойдем с мъжа ми.

И не на последно място:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! 

# 1 289
Някой ме беше питал, кой ще бъде лекар - кардиолог от св. Екатерина, отговарям д-р Б Ацев. До 10 дни ще приключи монтирането на ангиографа и останалата апаратура и ще изнесем датите за преглед. Мисля, че Петролиана ме беше питала ...  newsm78 не помня!

да аз бях мерси за информацията

Общи условия

Активация на акаунт