В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 36 994
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Голям бюст и/или изпъкнало дупе от кога се брои за цялостна пухкавост?  Mr. Green

# 571
Голям бюст и/или изпъкнало дупе от кога се брои за цялостна пухкавост?  Mr. Green

Въпросът ти към кой е отправен  Mr. Green ?

# 572
Дженифър Лопез е в тукашните пухкави класации заради дупето.

# 573
селинджър е починал, мир на душата му!

връщам се от джима и гледам 2-3 страници изписани, помислих че вики е родила  Grinning, връщам се да чета.

# 574

Ами няма други като нея и цоп- при пухкавите Laughing

# 575
Клер, по-скоро риторичен беше.  Joy
И тук (пак) стигнахме до темата за красотата и истината по един или друг начин.

Бенс, да, вярно!  yes И според мъжа ми е пухкава Дж.Л., но за мен си е таман+малко.  Flutter
Затлъстели хора не харесвам, но и слаби - също. Кийра Найтли за моя вкус е бегла сянка.  Whistling

Стела, Вики не може да ражда преди утре.  Mr. Green Майка и тогава ще е във Флорида.
И аз я чакам де. Не майка й на Вики.  Laughing

# 576
  • САЩ
Девойки от Чикаго имам въпрос към вас. Има шанс мъжа ми да го релокират в близост до Чикаго или по точно Bolingbrook, та ако това стане ще трябва да се местим натам. Питането ми е знаете ли как е за живеене този район? Кои квартали трябва задължително да се избягват? Кои са най добри за живеене? Ще съм ви много благодарна за всяко инфо. Може и на лични, да не разводнявам темата. Благодаря ви предварително!

# 577
Болингбруук е по към Аталанта, сякаш, тя ще ти каже най-добре що за район е. Не съм била нататък, отдалечено е от Чикаго, само това знам.

# 578
Аз не бих живяла в Болинбрук,ерията не е много хубава.Според мен по -добре е в Пленфилд(който е до него) отколкто там.Не съм живяла и в Пленфийлд ,но живея в съседен град(Нейпървил).

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 01:20 от Pety

# 579
... Харесва ми да пляскат и да се радват, обаче не разбрах върховните съдии за кво идват въобще, ако ще седят като намусени хлебарки?

хиър, мисля че не пляскат защото се предполага, че са аполитични (както и войската), а мусенето е заради коментара на обама по повод на този скандал: http://www.nytimes.com/2010/01/22/us/politics/22scotus.html  

# 580
Затлъстели хора не харесвам, но и слаби - също.

Кюбит, а затлъстелки хубавелки като мен дали ще са ти по вкуса?!?  Laughing

# 581
Agent Provocateur- Тук Дими ходи на прискул, в БГ не е ходил на градина. Знам, че през първата година на училище децата боледуват, но не предполагах непрекъснато боледуване.

И аз смятам, че всички от снимките на класацията са пухкави.

# 582
  • САЩ
Нуфаро за съжаление е така с децата когато тръгнат на градина. И Алекс докато го гледаше баба му в къщи не беше боледувал. Тръгна ли на градина на третия ден беше болен и така цялата първа зима през седмица, две. Бяхме се побъркали направо. Мога само да те успокоя че с всяка следваща година става малко по добре (тук чукам на дърво, че зимата далеч не е свършила още  Confused) Дано се оправи бързо детенцето ти и да се поуспокоите   bouquet

# 583
Класации ще гледам, когато почнат да ги озаглавяват "Кои са най-красивите интелигентни звезди". Тогава ще ми е интересно и като критерии, и като реакции на публиката/некласираните   Mr. Green

Въпрос към майките: какво закусват децата ви? Корнфлейкс, сандвичи, специално приготвено нещо? Моята закуска е твърде нездравословна, за да я предлагам на чадото, а не мога да измисля какво друго може да се яде сутрин. Благодаря!

# 584
  • У дома
ultra_hunichka , благодаря. Малката иска паспорт, но хич не кооперира за снимката и бие на карикатура, колкото и да и се молехме и подкупваме с леличката във фотото.

Аз съм до Болингбруг, да. Даже без малко да купим къща там. Не бих генерализирала за града, зависи къде точно ще живеете - има и хубави места. Hitrusha, драсни на лични, ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт