ПЛЕВЕН - 127

• 23 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
може и да я махната таксата, но не е много сигурно кога. А и тя е само за тези, които са над 2кг и минават през митницата.

Тези,които са си взели ларедутските пратки в София днес не са плащали таксата,която там е 4 лв. Което значи,че и тук не би трябвало да я има. Нали точно за тези говоря,над 2 кг,но идващи от ЕС. За тях  не трябва да се плаща нищо.

# 616
Чудесно, значи взимането на колета ще ми е най-малко 5 пъти по-бързо, защото има една служителкаааааа......всички я знаете сигурно...е, няма такава мудна жена друга на света Crazy Или поне аз не познавам.

# 617
  • Плевен
Нади, в счетоводтсвото търси ли? Или и твоя и фирмения екземпляр е изчезнал?

# 618
Дикси голем сладурко Hug Ама направо изтръпнах като падна, горкото.
Бети беше на 7-8 месеца, когато падна от повивалника на леглото, който ми е до гърдите.Изведнъж се израви  и падна по гръб.А бях до нея, стане не за части от секундата ами и аз незнам колко Tired
Оф аз пак нямам нищо-нито снимки нито колет Crossing Arms

# 619
  • Плевен
Нади, в счетоводтсвото търси ли? Или и твоя и фирмения екземпляр е изчезнал?
Моя и фирмения. Нали се водя на работа във фирмата на мъжа ми. И сега за да ме освободи,никой не знае къде са договорите т.е. аз и той. Счетоводителката може ли да провери ,в нейните документи има ли къде?

# 620
Днес ходих до Централна поща - жената каза, че още няма редутски пратки. А аз, като съм от Сторгозия, в нашия клон ли да си търся колетите или на ЦП?
Наде, и в счетоводителката трябва да има копие от договора, поне нашата взема.

# 621
  • гр.Плевен
Нади, ако и в счетоводството е изчезнал в НОИ би трябвало да могат да ти направят такава справка. Но не знам дали са особено склонни да го правят и при всички случаи ще трябва да отидеш на гише. Ако счетоводителката ти е водила  свястно счетоводството и на програма, трябва да има от коя дата е договора ти.

# 622
Нади,в счетоводството са.Освен това май и в НАП-а ги заприходяваха newsm78
Веси,аз съм си ги взимала винаги от ЦП
Мира,незнам,защото мислех,че е инцидентно,но ми се мота нещо в главата,че май пишеше до 1 февруари.
Кажете ми как да изпера ябълков сок,Хриси здраво си е накапала една дрешка,а чак одеве я видях,пералнята не я е изпрала,Вениш,Меглио.... newsm78щ
Дикси,честито Laughing

# 623
  • Плевен
А
Нади, ако и в счетоводството е изчезнал в НОИ би трябвало да могат да ти направят такава справка. Но не знам дали са особено склонни да го правят и при всички случаи ще трябва да отидеш на гише. Ако счетоводителката ти е водила  свястно счетоводството и на програма, трябва да има от коя дата е договора ти.
Абе тя,че го е водила свястно е сигурно,ама  ще я видим програмата:D.

Аз днес ходих в пощата,където са пратките до 2 кг .От ларедут имаше само един за Ралица.

# 624
Кати, днес ми дойде известието, значи има пратки.
За кой път се убеждавам, че в пощата говорят каквото им изнася за момента  Confused
Моят е при големите колети.

Косе, ползвам един препарат K2r - на прах и течен. Този праховия е на дози, т.е. можеш да си купиш само една доза. Има го в Кауфланд.

# 625
Ей,тъкмо влизам да питам има ли вече колети от редута и ето че за това говорите Simple Smile
Да чакам и аз значи тези дни  Laughing

# 626
  • София

Косе, ползвам един препарат K2r - на прах и течен. Този праховия е на дози, т.е. можеш да си купиш само една доза. Има го в Кауфланд.
Ползвам същия и съм много доволна,течния имам предвид.Има го и в Метро.
Дикси,много е сладък Калин.Трябва бая да го е заболяло,обаче на мен ми стана смешно като гледах как отведнъж тупна като тапа.
Аз като някоя свекърва,ама тая преграда не му ли е много ниска или вече сте сложили друга?

# 627
Не му е ниска, бре. За да направи това, за което ми говорите, трябва да му е до колене, той не е Херкулес, все пак  Laughing

# 628
Дикси, има ли бебе?

Гледах Калинко, умрях от смях, дано не го е заболяло много.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 18:17 от Atrakcia

# 629
Гледам, че сред нас има склонни на ТВ изяви  Simple Smile Аз си признавам, че няма сила, която да ме накара да блесна на екрана. Пък и камерата слага минимум 5 кила отгоре  Mr. Green Обаче мъжът ми е голям кандидат за Сървайвър, много го влече. Но не му остава време да кандидатства и така се разминаваме с известността  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт