Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 74 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И аз съм на линия вече. Днеска кисело мляко и ябълки. Вчера бях на въглехидрати справих се страхотно даже пропуснах вечерята. Събудих се към 3 вечерта освирепяла от глад ама устисках. Иде лятооооооооооооооооооооооо мили страхотни пожелавам на всички да свалят килата.
bin bin bon Аз играя Синди от доста години. Разбира се като се задомих и родих упражненията ми секнаха та сега приличам на дроб но и аз почнах вече да спортувам, че работата ми е една цял ден седя на стола нямам никакви движения.
Привет на новите попълнения. Ще пиша пак.

# 211
  food010 Добро утро и от мен! Заведох мъника на ясла, свърших си половината от домакинските задълежения и закусих с тараторче- Днес ми е първи ден  Praynig Качих се на кантара и .. #Cussing out ще пращам мъжлето за нови батерии и утре ще ви дам данни  Blush Пожелавам приятем и минусов ден, а сега сядам да чета че съм в сесия  smile3529

# 212
Добро утро!
Радвам се, че темата е живнала !
Добре дошли на всички новички  Hug

Аз с неточно спазване свалих 2 кг. с първата диета от което съм много доволна, защото при мен е много трудно свалянето от многобройните диети, който съм правила, но с фитнес и СТРАХОТНАТА диета ги свалих Simple Smile
Сега правя малко почивка поради МЦ, опитвам се да наблягам на плодовете и да не ям късно.
В Неделя отново започвам първата диета и този път смятам да я спазвам по-строго Simple Smile

Успех на всички!
  bouquet

# 213
  • BG
Ето ме и мен!   bouquet

Да почерпя с едно чайче:

Не съм режимна, за сега. Днес ходих малко на фитнес, утре пак. Почти оздравяхме със семейството, така че скоро пак ще съм на линия.

Успех и много минуси на всички СтрахотниPeace

# 214
Stephy айде че като те няма много се отпускам. Embarassed Embarassed

# 215
Здравейте на всички диетуващи!eti_88 как свали останалите кг. ?
Мими видях те в другата тема за домашната аеробика-  bouquet
Стефи радвам се , че всички сте оздравяли .
Аз не съм режимна в момента  #Cussing out

# 216
Здравейте,

продължавам с диетата.

Днес съм на портокали и кисело мляко, но забравих млякото у нас. Довечера ще си наваксам.

Лек ден!

# 217
Ох как ги свалих ли- Cry с много диети, но най ве4е свалих от безвъглехидратната диета и постоянно ходя на аеробика и както ви казах от миналата седмица 2 пъти ходя и на танци-дове4ера Flutter

# 218
Здравей те ! Аз съм нова ,но много искам да сваля 10 кг. Имам само няколко въпроса:необходимо ли е да се яде под час(немога ли да не ям в 8 сутринта защото обикновенно не съм станала) , трябва ли да се прави пояивка между 3-те седмици и грешка ли ще е ако вместо обикновенно мляко ям активияс мюсли?

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:50 от zozo_kn

# 219
Момичета изложих се - #Cussing out Ядох и месо и яйце....... Не знам вече какво да правя, тр да уча,а само за отслабване мисля и все не успявам. Чудя се дали да не си направя безвъглехидратната защото най-съвпада със семейните традиции в къщи  Rolling Eyes А толкова мн ми харесва режима  Cry

# 220
Аз от днес започвам отново първото режимче Wink
Успех на всички!  Hug

# 221
Здравейте на всички диетуващи!eti_88 как свали останалите кг. ?
Мими видях те в другата тема за домашната аеробика-  bouquet
Стефи радвам се , че всички сте оздравяли .
Аз не съм режимна в момента  #Cussing out
Бях се хванала сериозно по едно време но после се отпуснах. Сега обсъждам дали не е добре да си взема колелото от село и да почвам да карам колело но ще видим.
Днеска съм на тараторче успях да си купя от магазина готово с чесън  Embarassed Embarassed но диетата си е диета
Момичета изложих се - #Cussing out Ядох и месо и яйце....... Не знам вече какво да правя, тр да уча,а само за отслабване мисля и все не успявам. Чудя се дали да не си направя безвъглехидратната защото най-съвпада със семейните традиции в къщи  Rolling Eyes А толкова мн ми харесва режима  Cry
Ети да не ти пука днеска почвай пак отново. Аз от такива издънки се докарах с десет кила отгоре  Laughing Laughing
Стига мисли как да отслабнеш. Когато спреш да мислиш тогава ще стане.
Стеф дали е по добре. Кала и тя я няма днеска.

# 222
Привет от мен!

Продължавам с режима.

За сега не ми е трудно да го спазвам, но нямам сериозни намаления. Дано до края на 2-те седмици се покаже такова.

Плодове и белтъци днес, но липсват плодовете, защото пак ги забравих Embarassed.

Фатално ли е, че не мога да ям по час?

# 223
  • Варна
Привет и от мене,Тази темичка е от веселите и аз ще се присъединя с удоволствие към нея,Сега остана да си избера кой номер диета да почна,че откакто спрях цигарите хапвам петорно Mr. Greenmimi_msm    Hug

# 224
Успех на всички диетуващи  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт