Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 74 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник!

# 256
И пет да беше изяла пак нямаше да има значение Tia Laughing

# 257
  • Варна
На мене днес ми е трети ден от диетата и все още нямам смелост да се кача на кантара,И не се чувствам гладна  а по-скоро ми се дояжда от всичко,

# 258
И пет да беше изяла пак нямаше да има значение Tia Laughing

така ли newsm78 newsm78,нали уж са забранени Blush

а днес съм по лека със 0.7кг от вчера Flutter

# 259
Браво,Tia!

На мен ми е трети ден и съм -2,200.Аз не мога да се сдържа да не се изтегля!Бих искала да се тегля поне на 5-6 дни,но нямам нужното търпение,и много се ядосвам на себе си #Cussing out!

# 260
Моя съвет е по-рядко да се теглите ,защото ежедневното мерене се превръща в мания и действа демотивиращо .Крайния резултат е важен тоест мерете се поне веднъж в седмицата-
ако сте били що годе стриктни ризултат ще има .Аз през зимата пия малко вода и мисля ,че от тук идва и проблема със свалянето.По въпроса за ядките мисля ,че ако си много гладен по-добре  малко  ядки от колкото нещо тестено  ooooh!
Днес е празник и като на празник се и отпуснах . newsm78
Пожелавам минуси на всички Страхотни!

# 261
Здравейте и от мен:)
От доста време ви чета, но така и не съм писала:)Моята история е следната...за година и половина качих от много плюскане 15-ет килограма Embarassed, баш толкова дебела не съм била, принципно имам спортна фигура, никога не съм имала и грам целулит...а сега..мани..мани...целулит да искаш..Simple SmileВ един момент..точно преди 18 дена, когато почнах диетата кантара показа 66.6кг., което за мен е безумно много...висока съм 162.... WinkПред перспективата да се търкалям и системно да не се чувствам добре, да ми излизат мазни пъпки да нямам грам самочувствие и нищо от дрехите ми да не ми става реших да се взема в ръце и да сложа "края" GrinningМислих да пиша тук едва когато имам резултат, а резултата е точно - 5 кг. за 18-ет дена, не е кой знае колко, но пък имах едноседмичен период на задържане заради МЦ-то... ooooh!Целата ми е да стигна нормалните за мен 52кг., още имам много докато ги преборя, но не мисля да се отказвам..освен диетата, която да си призная никак не спазвам точно по отношение на часовете..до момента имам и десет интензивни тренировки, пия и л-карнитин.Искам да пожелая успех на всички, едва ли скоро ще пиша пак, че ежедневното отчитане не е за мене, но когато имам нещо мотивиращо за споделяне определено ще драскам по някой ред:)

# 262
Фафличка браво на теб . Драсвай по някой ред за мотивация.
А другите къде са? Simple Smile

# 263
Здравейте  bouquet
Аз съм посещавала доцентката и спазвах режима 3 месеца, през които свалих 5кг.Сега като си помисля са крайно малко за такъв период,но истината е че и грам не положих усилие да спортувам за да имам по-добри резлултати.
Сега мисля пак да се завърна към режима,но този път съчетано със спортуване вкъщи Peace
Още си спомням как си носех кутии на работа и как гризях моркови,за съжаление спомена ми е свързан с доста безвкусна храна Tired
Бях на друг режим досега,но не виждам мн резултат.
Не въм ви чела много,ще се върна назад да погледна за резултатите ви.
Фафличка,браво и от мен,много мотивираш,това 5кг за 20тина дена е страхотен резултат.Интензивните ти тренировки какво включваха и с каква продължителност бяха?

# 264
Добро утро Страхотни  Grinning

Едно стимулче с кафето Wink

Аз се настройвам  Crazy  и съм тараторена често,но все още нережимна;)

На новите момичета  Hug Hug Hug

# 265
Аз днес съм с 0.4 кг повече от вчера #Crazy при условие че вчера не съм яла нищо друго освен мляко(0.1%-3 кофички) и краставици(3бр) Sad
(да се надяваме ,че е заради цикъла) Close

Но продължавам де,днес съм на чушки с ориз Peace

# 266
Здравейте и от мен!Аз няма да се тегля известно време,защото усещам как се вманиячавам.По важното е,че се чувствам добре,и знам,че правя нещо добро за себе си.

Тиа,изглежда с теб сме в един ритъм,че и с едно меню-днес съм на домати с ориз,но пуснах и малко чушки Grinning.

Усмихнат и успешен ден ви пожелавам  bouquet!

# 267
Я кажете как сте с организацията-как си изготвяте менюто-ден за ден?или за седмица?от предния ден ли си приготвяте храната?
аз нали съм с малко дете Crazy,та трябва да си направя някаква по-стройна организация че да вървят леко работите с отслабването и домашните задължения bowuu

# 268
Когато става дума за семейните манджи,аз си изготвям месечно меню.Така ми е по-лесно да разнообразявам, а не да ги подкарам боб,леща,грах(като свеки Twisted Evil).Улеснявам си и пазаруването,и управлението на бюджета.Освен това много ми помага един готварски сайт,там има и такава тема-какво сготвих днес.Е,не всичко от менюто спазвам,разбира се.Ако ни се дояде нещо непредвидено,готвя го.

НО...с този режим...ми аз само чакам да дойде,да речем, въглехидратния ден,за да си сготвя една от десетте манджи,за които съм си мечтала по време на млечно-плодовия Embarassed.Имам ужааасен апетит.Не съм гладна,обаче.....

# 269
Ехооо...Къде стееееее?

Общи условия

Активация на акаунт