Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Стефи, е за какво се извиняваш  Crazy аз миналата седмица май писах тук за 90дневната  Peace най-вероятно затова си имала такъв спомен   Mr. Green

Аз на никоя не съм....да видим кога ще изрева  Twisted Evil

# 61
  • BG
Стефи, е за какво се извиняваш  Crazy аз миналата седмица май писах тук за 90дневната  Peace най-вероятно затова си имала такъв спомен   Mr. Green

Аз на никоя не съм....да видим кога ще изрева  Twisted Evil

То и аз за момента не съм на никоя ...  Confused
Извинявам се, защото мислех, че си на нея, но както се видя - не съм запомнила!  ooooh!

# 62
Благодаря ви  за посрещането   bouquetза сега държа фронта имам много да свалям.

# 63
  • BG
Благодаря ви  за посрещането   bouquetза сега държа фронта имам много да свалям.

Успех! А колко би искала да свалиш?

# 64
15 кг Embarassed Embarassed EmbarassedРодих преди 14месеца и вече е крайно време да заочна диета.Едвали ще стане лесно но се бадявам.Двоумихсе между тази и 90 дневната но имам килограми и за двете,нано имам и воля.

# 65
  • BG
15 кг Embarassed Embarassed EmbarassedРодих преди 14месеца и вече е крайно време да заочна диета.Едвали ще стане лесно но се бадявам.Двоумихсе между тази и 90 дневната но имам килограми и за двете,нано имам и воля.

Всичко с времето си! Важното е да се решиш. На мен ми трябваше около година докато се реша да диетувам. И аз имах да свалям колкото теб, приблизително. Сега ми остават още около 6кг.
Искам и да започна с физически активности, защото когато се съчетава диетуването с движение, резултатът е по-добър.  Peace

# 66
  • BG
Добър ден, Страхотни!   bouquet

Къде сте?

Един стимул, за малко мотивация:

Черпя с кафе:

Чакам да се похвалите със свалени килограми!

Пожелавам ви успешен Страхотен ден!  Peace

# 67
Здравейте аз съм тук втори ден засега се държа. Laughing

# 68
Направо неможах да ви намеря. Кога нова тема и толкова страници изписани. Аз съвсем се освиних. Така е като не влизам в темата за стимули ужас.  Embarassed Embarassed Embarassed От два дена ставам сутрин и спортувам. Днеска съм решила да я карам на плодове, вода и чай и от утре почвам страхотната. Ама тоя път сериозно. Щото едно че ако продължавам така няма да сваля до лятото и второ съвсем няма да ми стават дрехите. Ами това е от мен оплаках се и сега ще ми остане само да спра да ям, което в последно време не ми е никак лесно. Embarassed Embarassed EmbarassedТая сутрин се претеглих на кантара 69  Sad Sad Sad Sad Отивам да сменя линийката.  Cry Cry

# 69
  • BG
Добър ден от мен!   bouquet

Да почерпя с чайче:

Мими, горе главата - и аз качих 3 кила.  Embarassed Днес, като че ли сме си чели мислите с теб, защото и аз съм на мандарини. Ето, radost17 е режимна и ще ни е стимул!!!!  Peace

Аз пък съм 62,9кг.  Confused

Да сме живи и здрави и да си поставяме цели, които можем да постигнем!  Wink

Пожелавам  Страхотен минусов ден!   bouquet

# 70
Стефи кога свари ги качи тия кила. Нищо ще ги свалим. Но да знаеш си ми голям пример и стимул. Hug Hug
Уф че хубаво чайче.

# 71
  • BG
mimi_msm , много пъти съм казвала, че съм УЖАСНО лакома. Именно поради тази причина имам проблем с теглото.

Ох,  ooooh! какъв стимул съм аз с тези вариации в теглото?! Аз няма да започна от утре, защото сготвих едни неща, които много обичам.  Embarassed Обаче тези дни мисля да започна с таратора, че направо не мога да се понасям.  Confused

Имам си една любимка, Дженифър Гарнър. Тя не е от звездите, които свалят килограми за рекорно време, но и се възхищавам, защото година след като роди второто си дете, изглежда все едно никога не е раждала. Знам, че те имат пари и време, но пък се опитвам да се надъхам и аз да отслабна като нея. Тя казва, че е необходимо да се ходи 4-5 пъти в седмицата на фитнес за да се възстанови тялото след раждане.

Ето нейни снимки от първата бременност:

# 72
  • BG
Ето снимки и от втората и бременност:

- това е края на 2008

а тази е направена през Септември 2009, девет месеца след второто раждане

# 73
записвам се и аз тук от утре почвам диетата  newsm78

# 74
Здравейте,момичета!
Днес бях на фитнес и ше ви се похваля ,че съм -1700кг свалих около 4 кг
Незнам дали се дължи на режима на Байкова или на 90дневната,но е факт -1700
много се радвам. Вече съм 60,200кг
Фитнес инструкторката каза да понамаля темпото ,че в горната част съм много слаба и ще наблягам на долна където е големия проблем
Хубав ден на всички!!!
Добре дошла ТАДЕЛА!!!Успех с борбата!!!

Общи условия

Активация на акаунт