Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Красофифа, браво на теб!  Чудесни резултати си постигнала  Peace 

Аз си се радвам на намалялото коремче...чак не мога да повярвам. От година -две не съм си позволявала да облека прилепнала блузка, и сега с радост го правя.

По- нататък и аз ще покажа снимки преди и след, мъкар че при мен са малко килограмите и разликата  няма да е очЕвадна, но човек се чувства по различен начин - със самочувствие  Laughing

# 526
  • България
Привет Страхотни   bouquet
Много се радвам за всички вас с постигнатите резултати Hug Hug Hug
Красофифа браво мила.Успех smile3501
Бръм, чудесно постижение newsm10 В този смисъл с коремчето и паласките, една моя дружка като отслабна доста преди години, се изцепи, че най-сетне си видяла дамските прелести, до тогава не rotfImbo голям смях си беше. И аз усещам яко прибиране на любовните дръжки и това ме радва, че както бях свикнала с къси и впити блузки, направо се мразех. 10-ти ден ми е и се чувствам чудесно.
Продължаваме смело напред - нали?
Слънчев и усмихнат уйкенд ви желая  newsm51
След 14-ия ден ще дам отчет. Ще продължавам с №2  newsm44

# 527
Браво за постигнатите резултати.
Аз да се похваля, че от два дена се куквам в 6 сутринта и карам по 30-40 минути колело. Сега няма да се тегля че съм в МЦ но ще се изтегля накрая.

# 528
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet
Днес ми е осмият ден от първата диета. Гледам да съм стриктна, дори спортувам, което си е постижение за мен! Имам резултати, макар преди това да бях 8 седмици на диета. Дано да продължа все така и скоро да смъкна всичките качени килца! Благодаря ви за отговорите и подкрепата!   bouquet

# 529
Здравейте момичета! Толкова ме ентусиазира вашият дух, че както се бях потиснала и се канех да гладувам до смърт при вида на 66те кила, които гадния неприятен кантар изписа тази сутрин, така рязко  Crazy  се ободрих!
Ще се почвам от днес и без това от сутринта съм на едно кисело мляко - идеално пасва на първи ден  Wink Ще се отчитам, че да не се сматафръцам както обикновено. Аааа, забравих да кажа - амбицията е - 11 кг. като мисля да комбинирам диетата от ЗлаВещица с хипокси и пътека 3 пъти седмично по час. Стискайте палци да видим колко бързо ще стане...  Rolling Eyes

# 530
Спазвай на Байкова режима - към млякото и плод /зеленчук/.

# 531
  • BG
Здравейте момичета!   bouquet

Не съм съвсем режимна и затова не пиша.

Добре дошли на новите попълнения!  Peace

Етпо един стимул от мен:

Успешен ден с много минуси!   bouquet

# 532
Здравейте,Страхотни!

Започнах работа и нямам много време,затова рядко се появявам.
Някоя от вас правила ли е осемседмичната диета?Почнах я в понеделник и ми се ще да чуя отзиви за нея.
Да знам какво да очаквам евентуално Rolling Eyes.

Пожелавам ви хубава вечер Hug!

# 533
  • София
Здравейте,

Не съм съвсем режимна и затова не пиша.

И аз тъка  Embarassed   ......а не бива.

Не влизам, защото ми е гузно,че хем съм на режим, хем вечер се изкушавам и похапвам с домашните. То не може да седя цяла вечер пред печката и да готвя вкусотийки , а накрая да си грабна киселото мляко и да ида в хола, като ги оставя мъжете сами Close

Е, поне похапвам режимни неща. За сега задържам постигнатото  Peace

Пишете, споделяйте  за да се мотивирам/е    bouquet

# 534
И аз не съм много режимна. Кантара не отчита никакви минуси. Карам всяка сутрин 30-40 минути колело в училището до нас. Но бях си направила таблица с мерките преди да почна колелото и режима. Днеска много се зарадвах - 4 сантиметра от ханша това за една седмица каране на колело и не толкова строг режим на диета. Ами похвалих се. Вчера си купих едни дънки един размер по малък от моя. Сега ще гоня цел да се нацедя в тях.  Laughing Laughing Laughing

# 535
  • България
Привет Страхотни момичета Hug Hug Hug
И аз завърших №1, не се тегля умишлено, кг не са ми интересни, наблягам на мерките и най-вече по дрехите. Мисля, че съм 3-4 кг в минус, хайде похвалих се Wink
Почнах №2 от днес. И аз не съм много стриктна, по-скоро с часовете, просто хапвам като ми застърже. Това е при мен за сега.
Желая ви много усмивки и Слънце в душите  bouquet
Успех момичета Hug

# 536
Здравейте, момичета!
И аз не пиша, понеже съм в застой. От една седмица не помръдвам надолу. Стоя си на едни и същи килограми. Продължавам стриктно с режима и спорта. На 8ми ден съм от втората диета. Резултата за сега е -4кг. Утре ми е разтоварващ ден - само с плод. Надявам се след утрешния ден да се отърся от още едно килце.
Искам да ви попитам имат ли място в тази диета ядките и стафидите. Страшно много ми липсват и само за тях мисля  newsm78

# 537
Здравейте момичета, след три дни започвам втората диета и искам да попитам според вас с какво да заменя рибата с пиле или телешко, не ям риба. Като свърша с първата диета ще пиша за резултата. Лека вечер и по вече минуси в килограмите.

# 538
Илиана, мисля че можеш да я замениш спокойно с някой друг протеин.....или извара например  Peace

# 539
Благодаря, Кала

Общи условия

Активация на акаунт