Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Искам да ви попитам имат ли място в тази диета ядките и стафидите. Страшно много ми липсват и само за тях мисля  newsm78

Приема се,че ядките  са НЕдиетични и нямат мсято в диетата.

Нооо ако не са печени са страшно полезни- за най-голямата химическа лаборатория на огранизма- черният дроб, а също за сърцето и мозъка.

Ти си прецени, но според мен, по-скоро ще са ти в полза, ако хапнеш, отколкото да навредят  Peace  Само, гледай :

1. Да не са в голямо кол -во  Mr. Green
2. Да ти минат като самостоятелно хранене ( поне 2 часа преди/ след хранене.)

# 541
здравейте,момичета.искам да се отчета .днес започвам диета номер 3.за 2 седмици на диета номер 2 имам минус  3 ,700.много съм доволна.
и сега общо-за диета номер едно имам минус 4,5 кг плюс резултат от диета номер 2=минус 8,200 за четири седмици.започвах от 79,5 сега съм 71,3.
нямам и хапка прегрешения.всичко по списъка.
продължавам .ще се отчета след 10 дена.
успех и повече свалени кг.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 542
Невероятен успех Красофифа, ти ще бъдеш моя стимул. Моите килограми бяха малко по вече от твоите 81.800 на 05.04 и днес 13-ти ден от 1-ва диета са 77.5 = 4.3 кг. . Моите прегрешения са в часовете - започвам в 9:00 ч., 11:00, 13:00, 16:00 и 19:00, а когато съм на въглехидратен ден вечерята е в 18:00 ч. Успех на всички

# 543
здравейте момичета! най - после и аз се престраших да се включа!страхотни сте!страшно се нахъсвам с вас !този форум го чета и препрочитам от февруари на сам! вече съм убедена ОТ ПОНЕДЕЛНИК СЪМ С ВАС!успех на всички!

# 544
Цяло лято бях на този режим.Резултат вълчи глад и 0 свалени килограми.Съжалявам, че си изгубих времето  ooooh!

# 545
  • Варна
А сега на какъв режим си?Всеки организъм е разричен,

# 546
Сега съм на 90 дневната. Свалям, ям всичко и не гладувам. Simple Smile

# 547
  • Варна
Това е хубаво,че си намерила диета ,която ти действа на организма,И особено щом се свалят килца желая ти успех и силна воля  Peace  Аз с този режим свалих 6 кг,всичко но съм доволна от себе си,защото не ми беше леко,

# 548
  • София
Красофифа, Илияна7    едно голямо Браво за вас!
 Но най- голямото постижение е, като дрехите, почнат да ви стават широки, нали  Mr. Green

Аз събота и неделя прегрешавам- много ми е трудно да сготвя нещо и само да преглъщам около него. А съботя и неделя моооого се старя с храната и сладкишите. Грехота е, ако не пробвам, поне  Embarassed . Но, въпреки прегрешенията,не качвам Laughing  , даже вчера забелязах,че едни дънки ми падат докато ходя  Crazy и ще ми трябва колан  Peace

Утре ще препиша резултати в см. преди и сега  Peace

Кристин.. хубаво е че си намерила "печелившата формула" за себе си  Peace. Моля те, ако не те затруднява, пиши и тук, своите постижения, ще е интересно за нас.

Стефиии, къде си?

# 549
Здравейте  Hug
Надявам се да приемате нови диетуващи! От утре и аз съм с вас.Много бих се радвала да си пишем,да споделяме,да се окуражаваме в битката с килограмите и да се чувстваме добре!Аз бях 1 месец на точковата диета и сега искам малко да променя режима. Лека и спокойна нощ на всички   bouquet

# 550
привет момичета!аз също бях миналото лято на 90 дневната резултатите бяха -14кг! но сега искам да опитам и този режим!

# 551
Вече съвсем се отчаях. Май ще търся нов режим. Ставам сутрин карам колело по 30-40 минути. Спазвам и режим на хранене. В мерките имам минуси почти незначителни. Вчера обаче се качих на кантара от 68 сега съм 70 даже отива към 71 кг. Ако някой знае какво е това чудо да пише. То стимулите ми свършиха вече  Cry Cry Cry

# 552
  • Ловеч
Здравейте и от мен Hug
Детата изглежда доста хубава и от днес смятам и аз да се присъединя към вас. До сега бях на точковата. За днес менюто е таратор Simple Smile. Хубав ден на всички!  bouquet

# 553
Здравейте и от мен Hug
Детата изглежда доста хубава и от днес смятам и аз да се присъединя към вас. До сега бях на точковата. За днес менюто е таратор Simple Smile. Хубав ден на всички!  bouquet

Радина, здравей  Hug Колко се зарадвах като те видях тук Simple Smile точиците явно превземаме диетата на Байкова
Аз обаче днес по инерция си хапнах пилешко със салата,хич не се усетих! От друга страна си мисля,че като имаш малко килограми за сваляне,нужно ли е всеки втори ден да е само мляко +плод/зеленчук???Нещо си мисля,че по-добре всеки 3 ден да е такъв,т.е 1ден Бе,2 Вх, 3 кисело мляко+плод/зеленчук !
Ако има някой,който може да сподели,бих била благодарна /иначе си знам как е самата диета,някой да не ми се ядоса,че искам да я променя само питам за мнение.../
Хубав ден на всички  Hug

# 554
според мен няма нищо лошо в това да си подредиш дните така!При 90 дневната някъде беше обясненно че при застои на свалените кг трябва за известно време да се редуват точно така!Само че там плодовия ден си е чисто плодов без зеленчуци или мляко!

Общи условия

Активация на акаунт