Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета Simple Smile и аз от утре съм на вашата диета. Днес ми е последн ден на Дюкан, защото от 3 месеца съм на режима и вече не отслабвам. Та така Simple Smile ще споделям резултатите   bouquet

# 556
Здравейте момичета, искам да попитам порцията от 150 гр. / втората диета / в готово състояние ли трябва да бъде или в сурово. Лек и успешен ден и много , много минуси в килограмите newsm10

# 557
  • Ловеч
Гърлче, правиш ли диетата? Как са нещата при теб?

# 558
как сте момичета !пишете някакви резултати за стимул на начинаещите-като мен! Wink

# 559
Гърлче, правиш ли диетата? Как са нещата при теб?

Hug аз я почнах уж,обаче 1 ден по погрешка си хапнах пилешко,след това някак си не ми вървеше да ям цял ден мляко и зеленчук/плод,понеже вчера и онзи ден ме беше хванал един неконтролируем глад преди цикъл и...нямаше как!А от днес реших,че по-добре да започна за 1 седмица японското чудо! Нещо малко по-различно,че цял месец точковата за малък резултат...сега реших нещо малко по-ударно,навила съм и майка ми и от днес я започнах. След това ще видя... хич не ми харесва,че казах едно,пък то стана друго,за което се извинявам,тъпо е,ама така се получи...ти как си? Hug

# 560
  • Ловеч
И аз искам да се оттърва от 4-5 кг, но тук от 2 месеца се мъча и постигам само минимални резултати #Cussing out. Тази диета ми изглежда по-ограничаваща и затова реших да я започна. За Японското чудо съм чела, но не ми допада голямото присъствие на яйца в менюто. Струва ми се, че не е много полезно, но това си е лично мое мнение и не го налагам. Кажи при теб има ли ефект?
Хубав ден Hug

# 561
И аз искам да се оттърва от 4-5 кг, но тук от 2 месеца се мъча и постигам само минимални резултати #Cussing out. Тази диета ми изглежда по-ограничаваща и затова реших да я започна. За Японското чудо съм чела, но не ми допада голямото присъствие на яйца в менюто. Струва ми се, че не е много полезно, но това си е лично мое мнение и не го налагам. Кажи при теб има ли ефект?
Хубав ден Hug

Аз също не ям яйцата,понеже миналата година ходих и на вега тест и се оказа,че организма не ми ги разгражда и като ги поспрях,сега вече не мога да ям по много от тях,отвикнала съм,но ще ги замествам със зеленчуци,кисело мляко и така... Simple Smile Ще пиша дали съм постигнала някакъв резултат.Сега в 17.00 ще ходя и да тичам,  animal037надявам се с него и да се стегна да се взимам в ръце  smile3521
  и аз се мъча с последните 3-4 килца, голяма мъка си е smile3516
bouquet

# 562
Здравейте момичета  Wink
Извинете ме, че нахлувам така в темата, за втори път ми е  Mr. Green
Само ми се иска да ви прадложа при пускането на следващата тема да промените титлата на Байкова, която вече близо година е професор  Wink

пишете някакви резултати за стимул на начинаещите-като мен! Wink

Аз мога да ти кажа, че започнах да ходя при проф.Байкова и да спазвам режим една седмица след като видях две чертички на теста за бременност. За 9-те месеца нито един път не останах гладна и от нищо не лишавах бебето, като на финала се качих на операционната маса за секцио с 2 кг по-малко от тези на които забременях.  Peace   Mr. Green

# 563
  • Ловеч
Найстина ли си спазвала режим по вриме на бременността newsm09? Браво smile3501! Много ме заинтригува newsm03. Какво си хапваше през този период? И аз съм се замисляла много пъти да ида на диетолог, когато настъпи този момент, но имах разни съмнения относно отражението на режима на плода. Ще се радвам, ако споделиш с нас  Hug

# 564
Момичета браво на всички..smile3501 :. изненадвате ме с воля, така и трябва.. аз сега съм на "Японско чудо" от близо седмица, ям доста малко, но и не чувствам глад. След като свърша диетата се колебаех между точковата и дюкан, но те са за по-дълъг период..почти съм сигурна, че ще се присединя към вас.. Успех на всички и продължавайте да ме радвате с резултати !   love001

# 565
VIOLETBLUE  благодаря много заотговора!Трябва ми някой който да ми дава кураж!Понякога ми е много трудно -докато другите хапват или докато им приготвям някакви лакомства!Аз вече съм 4ден днес се теглих и съм -1.600!Успех на всички ! Simple Smile

# 566
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!

Появявам се най-после при вас отново  Hug
Много се радвам да видя нови попълнения и стари приятелки   bouquet

Днес ми е трети ден на Страхотната диета - почти стриктен  Wink

Лекичко имам промяна надоло в теглото, но ще се похваля когато резултата бъде по-приличен Mr. Green

Страхотна вечер на всички! Hug

# 567
Здравейте всички страхотни   bouquet
Да се отчета и аз, че вече ми е последен ден от 1-вата фаза. Супер съм стриктна и ходя и на хипокси... обаче много мизерни резултати, на ханш, 0 и бедра в обиколки съм само -1, а в кг гротескните -2,2... бре  newsm78
Как става таз не знам, но продължавам, разбира се... Успех на всички и ще докладвам пак ако има по-съществена промяна дори преди края на втора фаза!

# 568
Здравеите момичета! Пиша ви от саседна Гарция.Интересувам се много от това-коя каква диета е исползвала. работя тук вече 15 години в таверна/готвачка/ сам и преди година и половина бях стигнала 80 кг.Започнах диета.Сега вече сам 58 кг.Свалих 22 кг. но за година и 2 масеца.Искам да споделя с вас моята диета с която започнах. 1-прави се супа за 7 дни и можете да я ядете колкото си искате на ден. Супата е следната -16 броики пресен кромид ,2 зелки около 2 кг. ,0,500гр.рендосами пресни домати ,1 голям морков, 1 корен от селино,2 зелени чушки,сол и черен пипер на вкус./Олиото и зехтина са исклучени прес цялата диета/.     1-ви ден-плодове+съпата/за целия ден/ и бес банани. 2-ри ден-зеленчуци+супа/без картофи/ 3-ти ден-фрута+зеленчуци+супа,4-ти ден-три банана+три чаени чаши пр.мляко с о %пр.+супа,5-ти ден-600гр.варено или печено телешко месо+6 пр.домата+супа,6-ти ден-1 печено пиле на грил/колкото можете да изядете/+зеленчуци+супа,7-ми ден-сварен ориз/от този

# 569
Пак сам аз,не успях да дожарша диетата.Бях стигнала до 7-мия ден.Варен ориз /необработеният/+плодове +зеленчуци+супа.Диетата е мн.хубава и 6те се радвам ако някоя я исползва.Ште чакам с нетарпение отзивите ви!!! Успех]

Общи условия

Активация на акаунт