Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Найстина ли си спазвала режим по вриме на бременността newsm09? Браво smile3501! Много ме заинтригува newsm03. Какво си хапваше през този период? И аз съм се замисляла много пъти да ида на диетолог, когато настъпи този момент, но имах разни съмнения относно отражението на режима на плода. Ще се радвам, ако споделиш с нас  Hug

Аз попрочетох тези режими, които са написани в началото ... Нито един от тях не съм спазвала, камо ли пък написаната като диета №1 (отключваща) - през ден разтоварващ ... За целият период на бременността не съм се лишавала от нищо, но например въглехидратите ми бяха по-ограничени. Разтоварващите ми дни бяха на всеки 7 дена, а сега са на всеки 4 дена. По принцип има 6 начина за разтоварващ ден, не е само и единствено киселото мляко.
Два-три месеца преди да забременея започнах подред да пробвам най-различни диети, които ще ми понесат предвид страничните фактори - няколко заболявания, с които трябва да се съобразявам. След като нищо не ми понесе (подчертавам понесе, а не подейства), реших да се обърна към професионалист. За първите 14 дена след срещата ми с проф.Байкова бях свалила 7 кг! И си тръгнах от кабинета така  Shocked Не ми се вярваше, а пък нито един път не усетих глад и само един път изпаднах в хипогликемия (обикновенно за 14 дни средно 4-5 пъти). След което резултатите ми са спорни защото започнах да повръщам, и така в продължение на цели три месеца. Каквото хапнех, до 15-тина минути беше навън. Нищо не задържах, дори вода  ooooh!

Трябва да знаете, че гроздето е много по-забранено от бананите. Оцета задължително е ябълков, солта е LoSalt, а олиото се заменя със зехтин при това не повече от 1 с.л. дневно (при овкусяване на салати) В дните, в които съм консумирала въглехидрат на обяд (картофи, ориз и т.н.) НИКОГА не съм ги вечеряла същите. ВИНАГИ в такива дни вечерята ми е била лека - салата, задушени зеленчуци, плодова салата и т.н.

Желая успех на всички момичета  Hug

Упс, ако има момчета, и на тях желая успех  Wink

# 571
Здравейте,нови и по-малко нови Страхотни!
Минавам на бързо да рапортувам.За първите 2 седмици на осемседмичната  свалих 1 кило.Забавила съм темповете на сваляне,ама аз и не бях напълно стриктна-не спазвам часовете на хранене,а и май пия по-малко вода от преди  Rolling Eyesи хапнах 2-3 забранени неща Embarassed.
Мисля да увелича разтоварващите дни.
violetblue ,би ли споделила какви са другите пет варианта за разтоварващ ден?

Не знам кога пак ще се появя.Желая на всички ви много минуси дотогава Hug!

# 572
Здравейте Страхотни  wavey
В началото на годината писах в темата, но се изсипаха куп проблеми и всичко се обърка.
Но сега вече официално мога да вляза в отбора на Страхотните - от 14 дни съм на режим и на вчерашното ми посещение при проф.Байкова отчетохме резултат -4 кг. Доволна съм от старта. Аз бях споделила, че преди 5 години с нейна помощ се разделих с над 30 кг и съм наясно за пътя по който трябва да вървя. Сега целта ми е по-малка и вярвам, че ще се справя.

Желая ви хубав уикенд и страхотни резултати!

# 573
  • BG
Здравейте скъпи Страхотни дами!   bouquet

Много се радвам, че има раздвижване в темата!  Peace

Момичета, това сме всички ние след като сме приключили с всички режими:

Успешна и усмихната седмица!   bouquet

# 574
Ееееееееееееееее,Стефи,супер сме!Наистина СТРАХОТНИ!!!От твоята уста в Божиите уши!!!

# 575
здравейте ,момичета.днес искам да се отчета и да ви кажа,че този режим е супер. и много ви го препоръчвам.вчера приключих с диета номер 3.и днес имам минус 2 кг за последните 10 дена.не ли прекрасен резултат????
и сега трябва да ви напусна---ще си търся други диетки.имам за сваляне още малко 5-6 кг.
и така-пълен отчет.за три режима  на проф. байкова ,без нито едно прегрешение аз отслабнах с 10 кг и 200 грамма.сега сим 69,300.
толкова кг бях преди 5-6 години.
много съм доволна от режимите и от себе си най-вече.успех на всички.и успешно отслабване.чао.  bouquet  bouquet  bouquet

# 576
Красофифа, БРАВО   bouquet   bouquet   bouquet и УСПЕХ   bouquet  bouquet  bouquet

Стефи, разби ме...но от в4ера мми прищрака нещо  Crazy и съм по4ти на линия  Laughing

Страхотен ден;)

# 577
красофифа браво на тебе страхотни резултати.
Стефи, Кала, Лидето най после и вие сте тука. Аз съм на линия режимна и караща всяка сутрин колело / с малко прекъсване, че малкото пак беше болно/. Най-интересното обаче е че нямам спад в килата а в мерките  newsm78 newsm78 newsm78 чудно кога ще почна да свалям и килограми.

# 578
  • BG
красофифа браво на тебе страхотни резултати.
Стефи, Кала, Лидето най после и вие сте тука. Аз съм на линия режимна и караща всяка сутрин колело / с малко прекъсване, че малкото пак беше болно/. Най-интересното обаче е че нямам спад в килата а в мерките  newsm78 newsm78 newsm78 чудно кога ще почна да свалям и килограми.

Мими, защо не опиташ нещо друго?
Открих една много интересна статия от Байкова - заслужава са да се прочете!

Ето я и нея: Доц. Донка Байкова: Гладът е агресия. Яж, за да отслабнеш. Но по схема

красофифа, БРАВО  и от мен - невероятен резултат!!!!  Peace

Пожелавам много минуси на всички Страхотни!   bouquet

# 579
Здравейте, момичета  Hug ! От днес и аз се записвам при вас. Ще пиша всеки ден, защото работя в офис и съм по цял ден пред компютъра. Дано не ви досадя!
А сега малко за мен. Имам три деца и след всяка бременност трупвах по 10 кг. Така сега съм 30 отгоре. Наясно съм, че все пак не съм на 20, но ми се иска да поолекна. Преди известно време точно режимът на д-р Байкова ми се отрази най-добре. Бях посмъкнала. Надявам се и сега да е така. Ще се претегля в края на първата диета и тогава ще отчитам резултати. Страхотен ден, момичета   bouquet !

# 580
  • BG
Здравейте, момичета  Hug ! От днес и аз се записвам при вас. Ще пиша всеки ден, защото работя в офис и съм по цял ден пред компютъра. Дано не ви досадя!
А сега малко за мен. Имам три деца и след всяка бременност трупвах по 10 кг. Така сега съм 30 отгоре. Наясно съм, че все пак не съм на 20, но ми се иска да поолекна. Преди известно време точно режимът на д-р Байкова ми се отрази най-добре. Бях посмъкнала. Надявам се и сега да е така. Ще се претегля в края на първата диета и тогава ще отчитам резултати. Страхотен ден, момичета   bouquet !

Добре дошла, Валя!   bouquet

Успех и много свалени килограми!  Peace

# 581
привет и от мен момичета!Красофифа страхотни резултати  Peace-мечтая си май само за тях Embarassed!Днес ми е вече 10 денсвалила съм 2кг-незнам нормално ли е?иска ми се да се похваля с повече но....Момичета пожелавам ви по големи успехи от моите  но въпреки всичко не съм се отказала! newsm10

# 582
  • BG
привет и от мен момичета!Красофифа страхотни резултати  Peace-мечтая си май само за тях Embarassed!Днес ми е вече 10 денсвалила съм 2кг-незнам нормално ли е?иска ми се да се похваля с повече но....Момичета пожелавам ви по големи успехи от моите  но въпреки всичко не съм се отказала! newsm10

Ами като зе замислиш, това не е никак лош резултат! Браво!!!  Peace
С това темпо, за един месец, ще си свалила 6кг - как ти звучи?  Wink

# 583
Здравейте момичета!
И аз продължавам с режима. Новият резултат ще го отчета на 05 май, когато съм пак при Байкова.
sme64ica, както казва  Stephy това е направо добър резултат. А и нека не забравяме, че резултатите зависят и от това кой колко има да сваля  Wink
Хубава вечер ви жилая и страхотни резултати!

# 584
  • BG
Здравейте момичета!
И аз продължавам с режима. Новият резултат ще го отчета на 05 май, когато съм пак при Байкова.
sme64ica, както казва  Stephy това е направо добър резултат. А и нека не забравяме, че резултатите зависят и от това кой колко има да сваля  Wink
Хубава вечер ви жилая и страхотни резултати!

Stefi Stefi , кърмиш ли още? Аз направих грешката да ям прекомерно докато кърмех ....

Общи условия

Активация на акаунт