Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Никич, аз започнах да се мажа с Лансинох, но го правя през ден, не много редовно. Шаманка каза, ако си чувстваме кожата изсъхнала на зърната и ареолите да се мажем, но не е задължително. След раждането е хубаво също за подхранване.

# 256
И на мен ми липсваше днес форума и вие Hug
И аз да се оплача, че не ми е ден-скарахме се с мъжо...долу-горе във връзка с неангажираността му...и се обвиняваме един друг...поревах си,но не ми олекна.Всеки си мисли,че е жертва и че другия е виновен...Абе искам да раждам вече-поне да не тормозя бебо като е в коремчето ми...То вече ми останаха и 2 седмици долу-горе...
И аз се радвам,че в нашата февруарска тема няма заяждания и дразги,колкото и да сме изнервени вече.
Поздрави на всички именници...
И чакаме БРЪМБИ да пусне новата тема,така че до вторник трябва да устискаме със старата Whistling

# 257
  • София
Рали, мерси! Значи ще си купя и ще почвам да се мажа, не, че мога да разбера какво е състоянието ми, ама за всеки случай.  Laughing
Да ви кажа снощи реших да потормозя новото бебе, защото не мърдаше дълго и го подбутвах оттук-там. Наистина се събуди и ме подритна точно където го натисках. След 5 минути пак спеше, ама аз гад - пак да го събудя. И така доста време го будех и го дразнех, явно много добре усещат вече външната намеса.  Laughing

# 258
  • София
Рали, сега пък гледам, че имало опаковки от 10 и от 56 грама, ти какво ще препоръчаш да си взема, нямам идея по колко се харчи.

# 259
  • До Балкана
Абе, Никич, разби ме с това тестване на новото бебе! Joy Joy Joy Да взема да тествам и аз ли  Whistling newsm78, вчера гадинката се мята като луда, днес ми дреме почти цял ден!
И наистина в нашата дружина няма дразги като при другите - попаднах някъде на много злостни коментари! Да си ги четат! Twisted Evil Днес голям мързел сега съм се навила да купувам една лампа и само за нея си мисля да му се невиди! Ето я:

# 260
  • София
Далче, препоръчвам ти тестването тогава, нямате си идея как се успокоих.  Laughing Понеже напоследък определено се успива повече и не мърда по-дълго време, сега ми е мирна душичката, че все пак мога да го будя да си поконтактуваме, да не се забравяме, дет се вика.  Laughing
Лампата е жестока, много успокояваща и бебешка.  Hug

# 261
Здравейте, момичета!

Много ми е мъчно, че не можах да дойда нито вчера, нито днес на срещите, но все някой ден ще успея. Нещо хич не съм добре, май пак ще трябва да си изследвам хормоните.  Sad
Абе явно е тройно критичен ден днешния, щом и ние се изпокарахме с благоверния.  #2gunfire

slanchezara , честит имен ден! Много късмет и радост да ти носи името! И мъжо на Шомире да е здрав и благ!

Radi_, аз съм прибягвала до услугите на кожната клиника, която се намира до Майчин дом. Мисля, че винаги има дежурен доктор, а там са кадърни хора, ако много се притесняваш, бих ти препоръчала тази дестинация.   Peace  Във всеки случай не ходи до Пирогов по никаква причина. Там са гадове. Бях 5 месец, повръщах, с температура и разстройство, отидох там, чаках 2 часа сред едни гледки да ме приемат, разкарваха ме като простинал кон и накрая решиха, че не могат да установят причината и затова трябва да си платя 50 лв, нищо, че съм здравно осигурена.  #Crazy  #2gunfire  #2gunfire

Дами, изобщо не мисля, че на Бръмби ще й е до нас във вторник, затова ви предлагам да регнем нов акаунт - февруарки 2010, да имат всички паролата и който има възможност - да прави новата тема.

Ника, даваш ли му меда на малчо? Може ли да не ще да яде, защото му е запушено нослето? Ти вероятно знаеш тази хватка с клеевата тинктура в носа? На Бу й минава моменталически. Слагала съм й масло колкото грахово зърно в носа, пак действа.

Колкото до раждането - нас не ни подмина кризата, иначе се лиготех с планове за водно раждане, или във Вита, където си представях как се кикерча на избрана от мен музика и благовония. Ха - ха. Сега съм се спряла на Втора градска или Тината. Понеже съм лежала във Втора градска миналата бременност за задържане, сега бих отишла да раждам там, но това, което ме спира е, че режимът е затворнически, а ми е важно да имам контакт с мъж и дете през дните там. И упойка поставят хората, а в Тината четох, че ги домързявало. Вие какво мислите по въпроса?

Уф, не ме линчувайте за дължината, моля. Липсата на форум цял ден е виновна за логореята ми.  Sad  Embarassed

Далче, чакай да ти покажа  моя фаворит

# 262
Ох и аз много съм се изнервила напоследък, самата  аз немога да се понасям ве4е. Представям си на мъж ми кво му е  Rolling Eyes Ама нали ми е души4ка, търпи ме  bowuu

Аз съм утре на тонове в 12:30 после ще дам от4ет  Praynig

Dallcheto Много хубава лампа , дай малко пове4е инфо за нея  newsm78

# 263
Рали, сега пък гледам, че имало опаковки от 10 и от 56 грама, ти какво ще препоръчаш да си взема, нямам идея по колко се харчи.

Аз взех от 56 гр. Иначе се харчи съвсем по мъничко, колкото грахово зрънце. Консистенцията е като на вазелин и ти трябва малко за едно намазване.  Wink Прецени си  Hug.
Далче, и аз обмислям да купя нещо такова, но не съм избрала още  Peace

# 264
  • До Балкана
Иви, и нея я гледах ама тази ми се стори по мърдаща  Mr. Green и Мечопуховска Blush, а аз както се вижда съм му фен!
dorotey's, ето инфото за нея: http://family-bg.com/prX_3515.htm
Толкова съм зарибена по тези лампи, че не знам! А в петък си купих книжката на Ан Бакюс - "Моето дете от 1 ден до 3 години" и там пише колко е важно бебока да не зяпа само в голия таван и реших, че това е прекрасна алтернатива за мърдащи, цветни картинки, които да привличат вниманието!

# 265
lady_ivy , дори и Бръм да я няма, все ще се намери някой да пусне тема, не е нужен чак акаунт. Ако искаш ти я пусни от твоя направо  Grinning ! В нашата група, теми пуска който свари , дори ме учудва това, че съседните месеци си правят специални акаунти  Thinking !

Тия лампи са голяма красота  Heart Eyes !

# 266
  • София
Лейди, давам си му медеца паралелно със сиропа за кашлица на Д-р Тайс и кашлица вече бих казала, че няма. Много ти благодаря за рецептата, сигурна съм, че подобрението дойде основно от това, защото иначе кашлицата си я влачи по-дълго.   bouquet
Клеева тинктура капя, да.
Много са смешни мъжете по повод лекарствата, независимо от възрастта. Като видя тинктурата в чашка с капкомер, едва даде да му капна и обясняваше, че ужааасно много го боли от тези капки.  Grinning
Пресипах я в едно познато шишенце, в което иначе държа физ. разтвор и изведнъж престана да го боли, сега даже иска да му слагам точно от това шише.  hahaha

За раждането аз се насочих към Втора градска.
Бяхме на отворени врати там и отделението ми хареса - ремонтирано е, всичко е ново, спокойно. Наистина малко режима е кофти без свиждане, но за 5 дни ще се изтърпи.
Първото се излюпи във Вита - добро място за раждане, ако сте убедени, че всичко с бебока е наред, защото нямат Неонатология. Сега пак имам уговорка с лекар от там, но мисля този път да не плащам нищо за раждането, затова оставам във Втора градска.

Ох, продължавайте да показвате тези красоти, страда стиснатата ми душа.  Mr. Green Майтапа настрана, но наистина си мисля, че на бебетата ще им хареса такъв тип лампа, не ме карайте да се замислям и аз.  Crazy

Рали, мерси още веднъж! И аз 56 гр. си мисля да взема, няма да остане неизползван.

# 267
star, извинявам се, ако съм написала нещо нередно, мислех, че Бръмби е оторизираното лице.

Далче, много е яка лампата, дали няма да я намериш по чужбинските сайтове за една трета от парите, се чудя?  newsm78

Ника, ако се подобрява с тоя темп, аз го виждам синковеца ти във вторник да е ок, а?

# 268
  • До Балкана
Никич, душа стисната и мойта, но имам едни скрити пари и да му се невиди и живота само се чудя къде да ги разчекна, а "каква по-добра инвестиция от доброто сетивно развитие на детето" - това изречение съм го измислила за пред мъжа в случай, че се запъне!!! Blush Mr. Green
ИВИ, в ибея има подобни, но точно този вид не, но там са си по-евтинички, спор няма!

# 269
Здравейте момиче!
Първо честит син на Бръмби да и е жив и здрав и много да я радва
На всички други с повод също честито! smile3525
По повод мъжете,моят пък е станал дори по грижовен,вече ме отменя почти във всичко и все ме гушка и ми се радва-голямо слънчице ми е Heart Eyes
Иначе да раждам не искам още, поне 38 седмица да вляза пък ако реши бебо след това да идва!
Искам да питам мамите, които ще раждат нормално смятат ли да ползват епидурална?

Общи условия

Активация на акаунт