Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ю-хууу, не предполагах, че само аз съм го гледала предаването.  Laughing
Не исках да стряскам темата, но цифрата беше голяма и е добре да се знаят тези неща, защото както се оказа - масово оставаме без консултация в последните седмици, недомислица на системата - бременната да се оправя сама.
И моите спомени от частната ЖК при първата бременност са, че последния месец ходех всяка седмица, от седмия месец натам - на две седмици.
Дори аз се постреснах и в понеделник съм на тонове, доброволно. Laughing

# 661
  • гр.София
tanya_g  разкажи за отворените врати, че ми е любопитно. Какво се сетиш всичко ми е интересно.

# 662
  • France-Bulgaria
балерина Благодаря ти за изчерпателния отговор  newsm51

# 663
  • София
Ихааа,колко сте изписали !  Hug

Добре дошла на Бръм и честито бебе на леденото момиче !!!   bouquet

Включвам се само да кажа за тоновете в Тината,че предварително(ако има свобони часове може и за същия ден,но ти трябва талона)  се записваш на регистратурата(с-у входа ) ,от там ти дават талон с датата и часа и после в дена на записа отиваш с него и пак там си плащаш -10 лв е.После с талона и бележката,че си платила в 106 кабинет.  Peace

Лека вечер.

# 664
  • София
Silveri  Спокойно, няма страшно, както и да раждаш ще мине и ще забравиш, не се притеснявай, не е кой знае какво, нали лежах в болница и около мен родиха 5 моми4ета като нас, няколко със секцио другите нормално и вси4ките след един ден бяха по кафетата и пушеха цигари  Joy

Ника Сигурно си права, но мен всяка седмица ми правят консултация и ми записват тоновете. горе долу на 6 дни ме викат.

Моят мъж още е на работа, а аз искам ве4е да ве4ерям, но не ми се яде сама и ще по4акам още.. От мен лека ве4ер, утре се надявам Бръмби да е ка4ила снимки. Едва ли й е до това сега, но пусто любопитство Joy

# 665
 Благодаря ви момичета  Hug Няма как ще мине и замине.Аз повече се шашнах,че лекаря при който бях прави само секцио и аз спрях да ходя при него и сега съм при този,който пък е за нормалните раждания и да не стане в последния момент да ме върне при стария док при който не съм ходила вече 3 месеца  ooooh! и да не остана без лекар накрая, пфуу голяма каша.А според него индикации за раждане скоро няма никакви,по-скоро съм щяла да пренося и ако нямам лекар едва ли ще искат секцио да ми правят

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 20:39 от silvery

# 666
  • София
Силвъри, споко, няма как да останеш без лекар, освен ако не решиш да раждаш неаситирано вкъщи.  Laughing Има си дежурни екипи навсякъде.  Hug

# 667
Аз ли нещо не съм разбрала или...? Но в албума, но не при бебчетата , а в " февруарски мами 2010" има снимки на едно сладко бебче, но не пише кое е?
Някой с инфо! ??    newsm78

# 668
  • Бургас
Марго и аз сега ги видях.
Предполагам ,че е Жорко на Бела ,ама не съм сигурна. Може и Митето на Бръмби да е.

# 669
  • София
Ralipo аз така и така утре ще ходя та ще питам влизали е цената,и аз не смятам да ползвам упойка ама знае ли човек newsm78

Аз пък ще ползвам, но по препоръка на доки... Peace...иначе не горя от желание да ме дупчат в гръбнака.... Confused...миналият път минах без такава, но сега няма да се размина... Rolling Eyes
Иначе и аз знам, че упойката влиза в тези 900лв.
Аз съм на тонове от ЖК чак на 29.01....малко късничко ми се струва...а пък при мойто доки на 01.02...то кога нЕма - нЕма, но кога има ще са един след друг... Rolling Eyes

# 670
Аз ли нещо не съм разбрала или...? Но в албума, но не при бебчетата , а в " февруарски мами 2010" има снимки на едно сладко бебче, но не пише кое е?
Някой с инфо! ??    newsm78

Ха, ама този албум много смесен  newsm78 В някакъв общ май се е превърнал - и кореми, и колички, сега и този сладък беб, който не се знае кой е  Thinking Не, не е Митето това  Naughty Да си го познае мама и да надпише снимките  Hug

Каро и аз съм така с прегледите. Бях вчера по ЖК, викат ме на 1.02 пак, а на 5.02 съм в Шейново при моя док.

# 671
балерина Благодаря ти за изчерпателния отговор  newsm51

Моля  bowuu . Поне в тази сфера мога да помагам.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Лека вечер на всички! Отивам да чета приказка на баткото.

# 672
Бръм, добре си се завърнала у дома! Надявам се, а и така звучиш, че всичко е наред Simple Smile Чакаме снимки   bouquet  bouquet  bouquet

Пух, не се притеснявай, и да родиш в нашия край, не е страшно Simple Smile

Рали, честити спестявания за бебо  newsm10

Аз почти приключих с прословутия си доклад, ама вече г*зо ме боли от седяне, утре продължавам и край  Mr. Green повече няма да работя  bowuu а само почивка...

А малкия само как се разбуха, направо вече незнам какво да го правя, мед не му даваме заради алергия, пие чай с мляко, сиропи разни, гърлото не е червено, ама буха ли буха  #Cussing out ще се гърмя  #2gunfire няма спокойствие...

И днес такъв студ, не съм си подавала носа навън, а и е заледено, няма къде да стъпиш, но утре вече трябва да се пораздвижа малко, че после ще се оплаквам, че съм дебела...к'во кат ям малко, то кат не се движа, файда нема...

айде, лека вечер дами и само хубави новини да се чуват Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 673
  • До Балкана
Толкова съм ядосана на този форум, че не се побирамв кожата си - цял ден се опитвам да чета и на всяка страница ми прекъсва връзката и трябва да чакам 10 минути да презареди - просто отвратия!!! Оплаках се, а сега да свърша работата, за която влязох: Mr. Green
 Честита малка Никол на мама Ледено момиче! Да расте здрава, щастлива и да огрява дните на мама и татко! Hug
 Честито завръщане у дома на Бръмби и Бела!  bouquet
И много стиснати палчета на Вики и Касиопея! Hug

# 674
  • Най-зеленият остров
Не съм детектив, но това не е ли порасналата Албенка на мама Missmall.
Бръмби, добре дошла в темата отново   bouquet
Рали, супер новина. Да се почерпите по този случай.
Лека вечер момичета.

Общи условия

Активация на акаунт