Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ами аз също съм се разшетала.. newsm78 само чистене ми е в главата

Ама вчера отивам на лекар и тя вика охоо вика матката ти е на половина скъсена ама нямаш разкритие и ми изписа малко магнерот, защото имах и целия ден нерегулярни контракции #Crazy ще стискам още малко

Абе момичета вчера ми пристигна креватчето обаче мъжа упорито отказва да го сглоби  #2gunfire Викам кой ще изчисти после като сглобиш, отговаря аз.  Joy  Joy Joy Много ме разсмя щото си го представих как се чумери над това устройство  newsm79

# 556
Моето бъдещо е принудено да си общува с настоящето дзверче, Алекс взе всяка вечер да се залепя за корема ми и да вика с пълно гърло "Буууууууууу, здрасти бебеееееееее"  И то милото отвръща с ритници  Joy

# 557
victorita, успех и от мен  Hug !

# 558
Шаманке,много забавно си комуникират двамцата,при мене скъпоценния го прави това-сяда и почва:"Борисеееее,ритни майка си!Борисееее,я дай лапа!" Joyи Борис го слуша.

# 559
ееееееееее, да не изляза за малко и хоп-ново бебе.... ЧЕСТИТО на Ледено момиче, да ви е жива и здрава малката Натали!!!

Виктория, не е задължително като ти падне тапата и да започне раждането, чела съм и за случаи с раждане след две седмици след паднала тапа Peace Ако искаш вземи си топъл душ, ако контракциите спрат значи тревогата е била фалшива Peace
Инъче ти пожелавам успех и да стане така както ти искаш Hug

# 560
А тия деца нещо повече слушат бащите си май Crossing Arms Може цял ден никаква да я няма моята хубавица,докато се появи баща и и каже хайде Сияна,наритай мама,удари и един юмрук и тя почва.Ако е така и след като се роди ще се разправяме Simple Smile

# 561
  • София
Пух, и аз чакам да се роди, да поотрасне и да го натупам. Обещала съм му един пердах дето ми прилошаваше първите месеци.  Laughing

# 562
  • Бургас
Шаманче,после бебчето веднага ще разпознава веднага гласа на баткото.
Мепофка,това ще да е от гнезденето.
Мен още не ме е обхванало,много спокойно си го давам.... /засега/
Викторита, с теб сме  Hug
Моето бебче досега хълцаше горкото.И е активно,значи не би трябвало да излиза скоро.Ама от труда страна корема ми е ниско вече. А бе ,когато и да е. Знам,че когато и да стане,аз все няма да се чувствам готова  Mr. Green

# 563
  • София
Виктория стискам палци всичко да бъде наред и да мине възможно най-леко!  Peace
Късмет, мила!! Peace

# 564
сега пак се замислям колко интересна и странна е бременността-гнездене,хомони,различни настроения,как реагира организма на новото човече,как то влияе на нас.

# 565
   Викторита, успех и от мен! Всичко да мине бързо и лесно, не  се тревожи, след това идва най- хубавият миг в живота- срещата с бебо! Стискам ти палци. Hug

# 566
  • някъде тук
Здравейте милички  Hug Аз и Жорко вече сме си в къщи изписаха ни в събота следобяд ,едва сега смогнах да напиша че тия дни в нас е малка лудница Laughing докато се организираме около малкия човек времето минава неусетно.
Всичко около секциото мина нормално моят доктор се представи отлично даже вчера ходих да ми свали конците .
За секциото в Шейново ще разкажа подробности на следващото включване . Ние с бебеока сме добре  малко трудно се справям с кърменето и май ще сме на АМ но няма да се ядосвам важното е той да е спокоен и нахранен.
Ще пиша пак .

# 567
Привет и от мен Hug
Току що се прибирам от доктор,и съм направо бясна,нестига че времето е ужасно и подтискащо ами доктора ми ме ядоса,представяте ли си аз съм от 4 дни в деветия месец,той ми казава да отида на преглед чак след 2 седмици(такова нещо като да се чуват тоновете на бебето своевременно при него няма),но това не е всичко,при планираното секцио се дава дата поне 10 дни преди термина,а той ми даде дата 5 дни преди термина,т.е ако тръгне да се ражда по рано,секциото вече няма да бъде планирано а по спешност(защото аз по друг начин не мога да родя),направо ми се плаче Tired

# 568
Честита принцеса на Ледено момиче - да е жива и здрава и двечките скоро да си се гушкат вкъши  Hug
Hug

Викторита, успех и на теб.

Бела, радвам се, че вече сте си удома, какъв е проблема с кърменето?

Маги, не се ядосвай, мила. Все пак никой не може да те спре да отидеш другаде, за да погледнете беб, не си вързана за този точно лекар, въпреки че това безхаберие е малко странно точно в 9-ти месец... newsm78

# 569
Бела добре дошли! Hug Много целувки на Жорето!Чакаме разказа ти.
Маги мила,разбирам те напълно и моя лекар е такъв,но се успокоявам,че днес май ще ми е последната консултация при него.
Като си ида ще си ходя при лекаря при когото ще раждам.
Ника и ние сме си обещали бой,ама и казах,че още в родилно ще и нашляпам малкото дупе Joy
Хайде отивам да се глася и да тръгвам.

Общи условия

Активация на акаунт