Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честита Натали на ледено момиче-да са живи и здрави.
Аз от 5 днес сутринта съм с леки контракции на 10-20 мин.падна  ми и запушалката,ама сега от 40 мин-нищо.Тъкмо се настроих.Възможно ли е всичко да спре?
Мила, ти си направо за болницата - с тази паднала тапа няма връщане назад... Hug... Успех!

# 541

Честита малка Натали на Ледено момиче!
Нека е здрава,нека е щастлива!
Нека е с късмет!

Викторита,май ти си наред!Успех,миличка!По принцип като ти падне тапата,може и с дни да си почакаш,но може и да е днес или утре!При регулярни контракции или изтекли води-марш в болницата!Стискам ти палци!
Както и на всички!

# 542
Честито бебче на Ледено момиче! Много да ги радва Натали, да им расте здрава, добричка и умна Heart Eyes!
victorita ,
Никаква идея си нямам - май може да падне и ден-два преди  раждането, но все пак се подготвяй Hug Hug Как се чувстваш?
Стискам палци всичко да ти мине по вода и да си много спокойна Hug

# 543
Викторита, успех, мила!!! С теб сме!!! Отивай към болницата да видят какво е положението!  Hug

# 544
здравейте,честита принцеска на мама Ледено момиче,да я радва много и само хубави мигове да имат Simple Smile аз се присъединявам към Стар и Ел-както ми беше зле сега ми е едно леко,даже си зяпам корема дали е там,че хич не ми тежи.аз съм малко стресната,бебо от 2 дни почти не шава,само отвреме-навреме ме сритва безпощадно,никога не е бил така кротък newsm78 и сега се чудя какво да правя-иска ми се да ида да го видя на ехограф,но в това време за никъде не съм.

# 545
Да е жива и здрава Натали и много да радва мама и татко!

Много е хубаво да имаме такива новини Heart Eyes
Раче ами тя голяма сладурана Весито.Като я гледам каква е пухкава ми иде да я изям направо Heart EyesДа я нагушкаш много!
Рали чакаме снимки после да гледаме.Емо как се справя с цигарите?
Ели голямо момиче си имаш и ти Heart Eyes

Моя 45-дневен болничен започва от 31.12,а той беше не работен ден,от фирмата превеждат пък осигоровките месец назад,та си мисля,че заради това тези пари ще ги чакам чак март месец и ми се очертава един безпаричен февруари.Точно когато най-ще ни трябват...
За изписването няма да ми се размине олелията.Брат ми ще е първия който ще се разсърди,а то поканиш ли един то води ди друг и така...
В този студ трябва да ходя на жк,а така не ми се излиза.
Вики май ти ще ни зарадваш със следващата хубава новина! Hug

# 546
мерси за бързите отговори.Ще изчкам да видя дали ще се появят пак контракции,че аз имах 5 часа и сега спряха.Дано днес да е денят-така се бях зарадвала-даже мъжо беше в командировка и си остана в къщи заради мен..да видим кво ще излезе..

# 547
Викторита,стискам палци да е наред всичко  Hug аз да питам като клюкарка какво представлява падането на тапата?всеки път се пуля в тоалетната и вече почнах да си въобразявам...

# 548
мерси за бързите отговори.Ще изчкам да видя дали ще се появят пак контракции,че аз имах 5 часа и сега спряха.Дано днес да е денят-така се бях зарадвала-даже мъжо беше в командировка и си остана в къщи заради мен..да видим кво ще излезе..

Благородно ти завиждам  Hug Успех, ако е тръгнало бебето...

Аз умирам от скука...навън е студено и хлъзгаво и не е за бременни мечки

здравейте,честита принцеска на мама Ледено момиче,да я радва много и само хубави мигове да имат Simple Smile аз се присъединявам към Стар и Ел-както ми беше зле сега ми е едно леко,даже си зяпам корема дали е там,че хич не ми тежи.аз съм малко стресната,бебо от 2 дни почти не шава,само отвреме-навреме ме сритва безпощадно,никога не е бил така кротък newsm78 и сега се чудя какво да правя-иска ми се да ида да го видя на ехограф,но в това време за никъде не съм.

И на мен от една-две седмици ми е едно такова лекинкооо и спрях да хъркам,няма киселини...
А доколкото знам като се кротне бебето финала наближава  Hug

Искам и ааааааааааззззззззззз

# 549
Мама Ледено Момиче, бъди щастлива с твоята прекрасна щерка Натали. Тя да е здравичка, с радост и удовлетворение да дарява цялото ви семейство!
  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura  ura

Раче, наистина Бузанка е прекрасна! Да ти е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

Викторита, аз бих отишла до болницата, или да се успокоя или да родя Simple Smile Laughing

Аз най-сетне седнах да си пиша прословутия доклад, че утре ми е крайния срок за предаването му, ама пусто, като нямам вече работна муза, какво да правя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Все ми е акъла при вас, какво се случва... Все някаква друга задачка си намирам Mr. Green голяма съм заспа Joy

# 550
Ами моята тапа падна на 3 път-вчера и оня ден обилна цервикална слуз,а днес рано с контракциите и малко кръв

# 551
Честита принцеска на Леденото момиче!Да и е жива и здрава малката Натали и много радост и щастие да носи на мама и тати!  bouquet Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 552
хахах,и аз си похърквах солидно,като дърта баба  Joy ама сега спрях,абе някъде четох,че като наближавал момента майката почвала да шета из къщи,да подрежда...дали е вярно това?че както съм се разшетала от неделя...

# 553
  • София
Да е жива и здрава Натали на Леденото момиче!

Мама Уиндоу, и моето момче се кротна напоследък - лягам и го побутвам. Събужда се и ми отговаря. Така си контактуваме напоследък, много удобно и за двете страни.  Laughing

Викторита, късмет, миличка!  Hug

# 554
пф,Ника,твоя е културен,снощи реших да го погаля да вземе да мръдне,той така ме нарита,сърдит ми е за нещо май. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт