Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Ейййй, знаех си, че днес ще има вест за бебе!!!
Честита нова морска девойка  Hug Много щастлива и послушна да е и бързо възстановяване на мама.

# 526
  • София
Честита дъщеричка на Ледено момиче! Да й е жива и здрава малката Натали и само хубави емоции да й носи Simple Smile На мама желая бързо възтановяване Simple Smile

Много е готина бузанката на мама Раче, много е сладка! Мамо Раче, да я нацелуваш по тиа сладки бузки от мен Simple Smile Да ти е жива и здрава !

Благодаря за закуската и кафето Simple Smile

Колкото до болничните, понеже аз повдигнах темата, истината е, че не го очаквам моя скоро, защото го занесох на 7 януари макар и да е с дата 26.12. Офиса беше затворен по празниците и 7 беше 1-ия работен ден, та преди средата на февруари честно казано не го и чакам. Ама питам ей тъй, да си сверя часовника колко време горе долу след това ги превеждат Simple Smile
Хубав ден ви желая засега, после може пак да пиша Simple Smile

# 527
 Добър ден и от мен!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Вчера на 18.01. леденото момиче е родила момиченце - Натали. - 2300

Бравоооооооо, какъв кеф- всеки ден добри новини. Grinning Да са живи и здрави!

Аз пък си мисля днес за Бръмби- какъв студен ден за изписване само...Дано успее да драсне някой ред...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Да ви отчета моята нощ- спах прекрасно, без киселини(учудващо) Whistling. В края на бременността установих, че мога да ги контролирам като подбирам какво ям, а не каквото ми се яде Wink. И аз днес ще мързелувам на топло, така че пак ще се включвам Wink.

# 528
  • София
Честита малка принцеса Натали на мама Ледено момиче!! Да ви е жива и здрава и да има безоблачно детство!  newsm51

# 529
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НАТАЛИ.ДА Е ЖИВА , ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 530
  • София
Честита малка русалка Натали на ледено момиче! Да расте много здраво и щастливо детенце! newsm51

# 531
Добър ден и от мен!
Честита русалка на Леденото момиче!!!Бързо въстановяване на мама и много щастие на щерката!
Раче,ама много сладка твойта бузана!При нас легенди се носят вече за нея(не можах да не се похваля на приятелките си какво голямо бебе си имаме в темата Flutter Hug)!Да я нацелуваш по лявото краче от мен!
И аз се включвам в отбора на недоволните и недоспалите #Cussing outЗаради лакомия ми г*з цяла нощ сумнамбулизирах!Ама мама е виновна,че в 6ч вечерта реши баници да точи,а аз до нея само точа лиги!  chef

# 532
Честита принцеса Натали на Ледено момиче! Да е жива и здрава и само радост и усмивки да носи на всички около нея.

Раче, страхотна е малката  Peace Ама верно какви бузи има само....... пу-пу
Днес е ужасен ден, добре, че нямам излизане.
Мий, ще ти стискаме палци мила за петък. И моя ден наближава и още повече ме обхващат тревоги, притеснения и страх.
Само се моля всичко да мине по мед и масло за мен и беб. Praynig и да си се гушкаме живи и здрави.
Днес смятам да свърша съвсем малко домакинска работа и да взема да приключвам вече, че ми писна  ooooh!
Утре мисля да релаксирам цял ден.Ще взема да отида на маникюр и педикюр да се разтоваря малко  Peace

Това е засега от мен момичета.Хубав ден ви желая момичета.
А на Бръмби дано не им е много студено днес като ги изписват  Peace

# 533
Да е жива и здрава Натали на Леденото момиче!!! Тооолкова е хубаво като се появи бебче  Heart Eyes!!!

# 534
  • Бургас
Честито бебче на Цвети ! Да й е жива и здрава малката и бързо да наддаде килца ! Надявам се всичко да е ок с тях !!!
Само какво снежно чудо е навън....
Да питам аз,Сънита нямаше ли тия дни да ражда?

# 535
  Честита принцеса на Леденото момиче! Да е здрава, щастлива и кротичка, на мама- бързо възстановяване. Ех че хубави новини в този снежен ден!

# 536
Честито бебче Ледено момиче! Да ти е жива и здрава Натали и само радост да ти носи!
На теб бързо въстановяване!  bouquet

# 537
Честито  бебе Ледено момиче ! Нека Натали расте здрава и щастлива, и много, много да ви радва  Hug !

# 538
Честита Натали на ледено момиче-да са живи и здрави.
Аз от 5 днес сутринта съм с леки контракции на 10-20 мин.падна  ми и запушалката,ама сега от 40 мин-нищо.Тъкмо се настроих.Възможно ли е всичко да спре?

# 539
Честито бебче на Ледено момиче, да и е жива и здрава малката принцеса!

Общи условия

Активация на акаунт