Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  Добро утро!
Мерси за закуската,мисля да си направя и аз едно кафенце,от доста време не съм пила.
Ще трябва да изляза днес,колкото и да не ми се иска,че в късния следобяд имам час при лекаря при който мисля да раждам.Стискайте ми палци  Praynig Praynig Praynig,че много ми е притеснено,предния път нали с половин уста обеща да ме поеме.Много се надявам този път да се разберем,че че така ми е свито сърчицето и само за това мисля откакто се събудих

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 10:47 от silvery

# 511
Велв, и ние те обичаме Heart Eyes Heart Eyes bowuu

Раче, много сладуреста Веселинка, много да ви радва Hug

Радвам се, че Мяучето е добре, да изтрае още малко Simple Smile

За изписването - ние и предния път така процедирахме, Камен с дошлите на заведение, аз вкъщи с беболан......гости вече са ни идвали, все пак още не сме излизали  Crossing Arms ама все близки приятели......пък и не са досаждали Peace Васко в спалнята, ние в другата стая Peace Ама всеки сам си преценява Sunglasses

Хайде до скив.......днес очакваме Бръмби с включване, ако има време и сили Hug

# 512
Привет мами  Hug

Да се оплача и аз с моите болнични - голяма драма е там. За ноември още не са ми ги платили, а уж там всичко е наред... После от счетоводната къща ми върнаха декемврийския, че били сгрешени дните, нося го аз в Токуда и се оказва, че не дек. ами януарския могат да ми коригират - така за един ден се разходих около 6 пъти до офиса и болницата. Сега още една приятна изненада - от НОИ ми върнали единия януарски болничен, щото бил с моминската ми фамилия  #Crazy , а тогава още не ми беше готова новата ЛК, каква друга фамилия да ми напишат, да му се незнае  smile3511 Та сега се чудя поне поради каква идиотска причина не ми изплащат поне ноемврийския болничен? Само се разхождам из нас и ги псувам дебилите, че ми писна Rage , а не са малко парите дето ми ги дължат  tantrum

Отделно след великия ми кръстоносен поход заради тях съм с контракции, и за капак - успявам да спя по 2-3 часа на денонощие заради болки в бъбреците, гърба, г*за и където се сетите още.  Тъпча се с диаспорал и но-шпа, ама йок килипир  bash Отгоре на всичко и Веско не може да спи заради мен, а няма къде другаде да легне и се чудя как ме търпи още милия - само ме успокоява, пък аз го побърках  newsm45

Пфффф, бременността ясно, че е тежка последните седмици ама поне от институциите да не ни правят хахави - само това ни липсва, щото...

Хубав ден от мен, сори за негативизма - ще ми мине точно след 17 мин.

Раче, Бузанка ти е прекрасна - да и нацелуваш бузите от нас   bouquet

# 513
Чай, кафе, закуска, благодаря ви      bouquet ! Всичко ще уважа  Hug !

Аз се присъединявам към ЕЛ, нещо физически много леко ми стана тия дни  Crazy !

Раче, хубаво е , че намина и покрай нас  Wink. Бъдете здрави и щастливи !

Имах планове за разходки, но......тук малко е валяло  Crazy. Аз също оставих домашните любимци у дома, сега ще ги прескачам цял ден  Grinning !
Рая вече започна с претенциите, поне баща и още спи !

Хубав ви ден !

# 514
  • София
Каро, вчера бях към 16,30 при доктор Станков.  Simple Smile
Може и да сме се разминали.  newsm78 Аз видях две бременелки, но нали там е пълно с такива и хич не съм се заглеждала.  Wink Ако си видяла един голям корем в зелен пуловер и с дънки - аз съм била  Mr. Green Mr. Green
Не зная защо тук календарчето ми е показва 36 г.с. и 6 дни. Д-р Станкова ми каза завършена 37, вече съм в 38 г.с. Терминът ми е 06.02., но нали ще раждам планово секцио, и ще бъде следващата седмица.  Praynig Peace
Нямам търпение вече.  Peace
Ти в коя г.с. си? Как ще раждаш?
Рали, направо си е голямо човече вече  Mr. Green Heart Eyes
Прекрасна ти е бузанка-сладуранка, мамо Раче! Пожелавам ти да ви е жива и здрава и само да ви радва!!  Hug

# 515
                                             Имаме си още едно бебе в Бургас!

Вчера на 18.01. леденото момиче е родила момиченце - Натали. - 2300

Да са живи и здрави и скоро да си се гушкат вкъщи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bigdance2  bigdance2  bigdance2 newsm07 newsm74

# 516
Честито на Леденото момиче! Heart Eyes

# 517
  • Най-зеленият остров
МОМИЧЕТА, БУРГАСКАТА ГРУПА ВОДИ.   bouquet

ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И БЪРЗО ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ ДА СЕ ГУШКАТ. BY THE SEA МЕ ИЗПРЕВАРИ  Hug

# 518
Честито ново бебе! Да е жива и здрава, малката госпожица!  Hug

# 519
Е хайде, да го беше пуснала... Joy че бездруго не ми се отдава оформлението...

А аз се чудех тая снежна приказка за чие бебе се е завихрила при нас?

# 520
ЧЕСТИТООО!!! Здрава и красива да расте малката принцеса  Heart Eyes

# 521
  • София
Да е жива и здрава малката Натали и да расте барзо, за да се приберат по-скоро в къщи!!! [/b][/size] Hug

# 522

Честито бебче на леденото момиче! Да са здрави и щастливи!

# 523
честита малка принцеса на ледено момиче,да и е жива и здрава и много послушна smile3525 smile3525

# 524
  • София
Каро, вчера бях към 16,30 при доктор Станков.  Simple Smile
Може и да сме се разминали.  newsm78 Аз видях две бременелки, но нали там е пълно с такива и хич не съм се заглеждала.  Wink Ако си видяла един голям корем в зелен пуловер и с дънки - аз съм била  Mr. Green Mr. Green
Не зная защо тук календарчето ми е показва 36 г.с. и 6 дни. Д-р Станкова ми каза завършена 37, вече съм в 38 г.с. Терминът ми е 06.02., но нали ще раждам планово секцио, и ще бъде следващата седмица.  Praynig Peace
Нямам търпение вече.  Peace
Ти в коя г.с. си? Как ще раждаш?
Рали, направо си е голямо човече вече  Mr. Green Heart Eyes
Прекрасна ти е бузанка-сладуранка, мамо Раче! Пожелавам ти да ви е жива и здрава и само да ви радва!!  Hug
Аз бях там в 16.45ч.- тогава ми беше и часът, но явно съм се заблудила, защото момичето, което ми се стори че си ти, влезе след мен.
Но аз се загледах най вече в лицето - червеникава къдрава коса и големи синьо-зелени очи.
Според доки аз съм 36-37г.с. , и прецени, че ще се справя с нормално раждане, пък ако нещо не му хареса как вървят нещата с шийката веднага може да ме среже... Peace...така, че сега остава само да чакам беба какво ще реши... Heart Eyes
Ти защо ще раждаш секцио? Да не би да си с конизация? Защото доки каза, че вчера му бил деня на бременни мами с конизации... Grinning
Лелееее, много е напрегнато като знаеш кога ще е... Praynig...аз така бях с първата щерка, предизвикано нормално раждане...отидох си 8 дни след термин настроена, че ще се ражда с багажчето, обръсната, изкъпана, неяла след 18ч. вечерта... обаче душицата ми свита у шише...  Laughing Но пък така май е по добре, отколкото да те изненада... Rolling Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

ОООО, то затова бил тоя наплив....ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЛЕДЕНО МОМИЧЕ...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт