"Жената е като крушката "

• 14 844
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Сигурно съм единствената жена, която ...
Не си единствената, не ми дреме за рекламата ( притеснява ме проповядваната агресия по медиите, било то и косвено...).
Аз съм от простолюдието и се радвам на такъв хумор, а и в живота има достатъчно неща, заслужаващи действително нашето възмущение...

# 121
а и в живота има достатъчно неща, заслужаващи действително нашето възмущение...

А телевизията какво е? Част от съновидения ли? Не е ли огледало на живота ни?

# 122
Не съм казала, че не е  Peace Това не е от нещата, заради които бих се възмутила...
За да се обиди човек на подобна реклама и да й предаде толкова огромно значение за морала на цялата нация, явно е безгрешен и съвършен  Rolling Eyes

# 123
Не съм казала, че не е  Peace Това не е от нещата, заради които бих се възмутила...
За да се обиди човек на подобна реклама и да й предаде толкова огромно значение за морала на цялата нация, явно е безгрешен и съвършен  Rolling Eyes

Laughing Явно не му се иска да го слагат в едни и същи типажи вече 20 и повече години.
Тук за морал не става въпрос, а за себеуважение.

# 124
Ти на всяка реплика във филмите ли се обиждаш косвено  newsm78 Или се припознаваш в думите, вкарани в устата на един актьор. Щото аз се дистанцирам  Laughing

# 125
Ти на всяка реплика във филмите ли се обиждаш косвено  newsm78

Не на филмите се обиждам, а на рекламата на ББ Фемили.
В списването на сценарии на филми никой не ме кани да участвам.
Канят ме обаче в това предаване. И начинът по който го правят нещо не ме кефи.
Та така....

# 126

Та така....
Щом като приемаш рекламата като покана към теб, значи се разпознаваш, и затова се и обиждаш  Laughing.
Мен пък никой не иска да ме кани  Crossing Arms.

# 127
Е, така сте вие, различните.
Ние, безличните, обикновените, домакини се обиждаме лесно.

# 128

Та така....
Щом като приемаш рекламата като покана към теб, значи се разпознаваш, и затова се и обиждаш  Laughing.
Мен пък никой не иска да ме кани  Crossing Arms.
Да ти обясня ли защо никой не те кани, със социалната стратификация.

# 129
Ако и когато нещо не ми е ясно, ще попитам. Може би не точно теб, но ще попитам. Този случай не е такъв.
Все пак благодаря.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:06 от Танцуваща с вълци

# 130
E, аз не се обиждам, защото знам, че и лошата реклама е реклама. Не съм сигурна, че това е случайно! Но, ако ми го каже някой лично, не бих го погледнала повече... А вие му се смейте, колкото искате!  Wink

# 131
  • забравих си мисълта...
Не знам защо толкова и´се ядосвате на тази реклама. Видях клипа, който сте пуснали и се чудя. Ами те тези двамата... човек може само да ги съжали. То Господ им е взел ама всичко. Как искате да разсъждават двама като тях. Неизбръснати, мръсни, глупави, неспособни да печелят пари, а готови да покажат това, което си е повече от лично и не се показва извън вкъщи. Нормално е за тях жената да е крушка, ами без жена такива угасват на секундата. Също факта, че жената се споменава като крушка, а не мъжа, него го оставят да е фасонката в случая  Joy  smile3503, е ами то не град ги е бил тези, които са измислили рекламата, ами Господ и на тях им е взел всичко, като на мъжа с крушката в ръка.
Реклами от този род ще има, докато има кой да ги гледа. Ако всички вие им се ядосвате, но ги гледате и коментирате, толкова по-добре за тях. Всяка секунда те печелят от вас, а вие си се ядосвайте колкото си искате.
Превключвайте на друг канал, като тече рекламата!!!
Игнорирайте предаването, което рекламират!!
Едва тогава ще получите това което искате, иначе ще ги гледате все такива.

# 132
Реклами от този род ще има, докато има кой да ги гледа.
Превключвайте на друг канал, като тече рекламата!!!
Игнорирайте предаването, което рекламират!!
Едва тогава ще получите това което искате, иначе ще ги гледате все такива.

Игнорирайте телевизията изобщо. Има хитро направени реклами, има и добре направени, но... все са си реклами. Още повече покана за Биг Брадър...

Що се зачудвате, че е смахната рекламата?

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:46 от Stefka.k

# 133
A мен точно тази реклама ме провокира да участвам!
И ще ме гледате мен - не по-малко от три месеца! Flutter

# 134
Ето,че провокацията работи,а и това и е целта,да провокира,амбицира и да събира около идеята си,дори и ние сме вълечени в нея,като сме се събрали и я коментираме.Не казвам,че избора за акцента(жената и за какво служи тя)  ми е приятен,но е умишлено поставен, за да работи  в полза на предаването, за да бъде забелязана(рекламата).
Това според мен е липса на свежи идеи,а просто се залага на сигурно,провокациите по адрес на жената винаги дават резултат-винаги се забелязват.....

Общи условия

Активация на акаунт