"Жената е като крушката "

• 14 820
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Все си мисля, че бе по-добре да ги осъдите и после с парите да си купите еднакви фурли, ама карай. Щом така сте решили. Подписка до СЕМ не беше ли по-удачната форма на негодувание?
Петицията не е ли нещо, адресирано до парламента?

Не у4аствам в съставянето,нямам време и не ми се занимава...Те,сигурно мацките са се заели Twisted Evil

# 151
  • sofia
Гадна,просташка..глупости.Нещо се втелясвате ми се струва.Имало е къде-къде по-тъпи и просташки реклами в тв ефира! Naughty Въпросната реплика не беше ли от някой филм? Защото музиката за кастингите е от "С деца на море".

Вместо да се прави поредната петиция,направо да се сезират компетентните органи Tired  ooooh!

Нямам си аз друга работа,петиция ще пиша,има си женски организации,които може пък да са се усетили  Confused
Раз4овърка ме просто репликата .

Не знам дали Лавендър е инициатор на петицията,виждала съм я на едно събитие организирано от ДНБМ и беше съвсем с всичкия си,но сега не мога да спра да се смея.. Joy ooooh! Crazy
Хората,попдписали се в тази петиция или са дълбоко неудовлетворени или са на всяка мандажа мерудия.За масовки при филмозаснемане поне дават по някой лев,че и сандвичи. Mr. Green

hahaha

Поне да беше изписала правилно инициалите  bouquet
А за масовките незнаех.Евала,добре ,4е ни отвори,щото ние от ДНБМ сандви4и и лев4ета не даваме.Но,тези от женския фонд може и да дават,пробай  bouquet
Бе,що не ги намеря,може да и мен да нау4ат newsm78

Да беше про4ела поне кой я е написал,пуснал и инициирал HugДНБМ........ JoyНема такова животно,алооооооооооо #Crazy

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:09 от lavender

# 152
  • забравих си мисълта...
За масовки при филмозаснемане поне дават по някой лев,че и сандвичи. Mr. Green

Hай-после ми стана ясно на какво основание се измислят такива реклами. Имало гладни  Laughing.

# 153
Абе, дайте, както kaзва Вълчо, да ги осъдим и да си купим по една Furla. ББ имат парички, не са жалене  Thinking

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:20 от Лили - Лу

# 154
  Всъщност някои жени, напомнят не просто на крушки, а направо на круши. Да не кажа сливи.

# 155
Поне да беше изписала правилно инициалите  bouquet
А за масовките незнаех.Евала,добре ,4е ни отвори,щото ние от ДНБМ сандви4и и лев4ета не даваме.Но,тези от женския фонд може и да дават,пробай  bouquet

Да беше про4ела поне кой я е написал,пуснал и инициирал HugДНБМ........ JoyНема такова животно,алооооооооооо #Crazy

Изобщо нямах намерение да обиждам ДНБМ или каквото е, или е било.Мнооого грозно,но аз съм съпричастна към онеправданите като теб. Mr. Green
И добре че го споменх,та да се види че имАлО по принцип мнооого неудовлетворени,това за рекламата на ББФ е само върха на айсберга..явно. Tired Ало можеш да викаш в слушалката на някоя феминистка организация.Абе що не се направи въпросната петиция с смс-и,така поне някой ще спечели от тая кауза пертутта! ooooh!

edit: Вярно,че Сдружение беше,не Движение. Но беше толкова отдавна създадено,че не помня вече.Помня обаче как обикалях парковете да приканвам хората,да подпишат петицията на тази организация .. Crazy

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:44 от Бодливка

# 156
Успяхте ли да се скарате? Браво!
Какво му трябва на човек - една Загорка и женски бой.

# 157
Успяхте ли да се скарате? Браво!
Какво му трябва на човек - една Загорка и женски бой.

Е един бате, да ни свети. Като крушка Wink

# 158
Вълчо,често поспорвам по темите а и извън тях, но в случая несправедливо ме забъркаха сО нЕкви инициали.Та рекох да се изкажа,пък кой се самоинициализира като крушка с опашка,слива или ошав хич не ми дреме.
Ако ББ евентуално изгуби в съда,това ще е делото на годината!Не вярвам доброволно да се подложат на такова нещо.Всичко е много добър камуфлаж,PR и голям черен колан за удари под кръста. Sunglasses Whistling

# 159
  • sofia
Поне да беше изписала правилно инициалите  bouquet
А за масовките незнаех.Евала,добре ,4е ни отвори,щото ние от ДНБМ сандви4и и лев4ета не даваме.Но,тези от женския фонд може и да дават,пробай  bouquet

Изобщо нямах намерение да обиждам ДНБМ или каквото е, или е било.Мнооого грозно,но аз съм съпричастна към онеправданите като теб. Mr. Green
И добре че го споменх,та да се види че имАлО по принцип мнооого неудовлетворени,това за рекламата на ББФ е само върха на айсберга..явно. Tired Ало можеш да викаш в слушалката на някоя феминистка организация.Абе що не се направи въпросната петиция с смс-и,така поне някой ще спечели от тая кауза пертутта! ooooh!

edit: Вярно,че Сдружение беше,не Движение. Но беше толкова отдавна създадено,че не помня вече.Помня обаче как обикалях парковете да приканвам хората,да подпишат петицията на тази организация .. Crazy

Невежеството ти просто ми идва в пове4е HugНищо,ще се нау4иш Peace

Въл4о,карам се с хора,които гледам в о4ите и имам какво да им кажа.Обикновенно е за сериозни неща.Тук просто провокирах размислите си по темата,но някои се засегнаха,4е други не споделяме виждането им за крушка и за това как светят Twisted Evil

Да живее ББ Simple Smile

# 160
Ооо не  ooooh! , вече и петиция сте пуснали  hahaha
Посланието в рекламата е такова, каквото всеки го вижда през собствената си призма.
Но откровената агресия от филмите попива в детските глави и ежедневно се излива по улиците, в училищата, дори в детските градини... Peace

# 161
Аз не мога да разбера какво значи този израз. Нито пък го бях чувала досега. Както и онзи за пазара и динята.  Rolling Eyes
Рекламата предизвиква някакъв яд, гняв в мен- връща ме в детството, когато баща ми все разправяше как жените са нищо; то, ако не е мъжа.....; как сега той ме издържал, докато започнел да ме издържа мъжа ми и т.н. не знам защо правя такава асоциация.

# 162
„Веднъж да се разведе човек и му трябва жената….

Ами това, че автоматично изключва жените от множеството на човеците. Жената не е човек, то си е ... жена.
За пазара и динята - какво. Идва купувач на пазара, чука една диня, чука втора, трета, накрая купува една. Щом всеки купувач чука повече от една, това означава, че всяка продадена диня е чукана няколко пъти.
Същото е при жените. Един човек чука една, чука друга, трета, та я взема за жена.

# 163
Аз не мога да разбера какво значи този израз. Нито пък го бях чувала досега. Както и онзи за пазара и динята.  Rolling Eyes
Рекламата предизвиква някакъв яд, гняв в мен- връща ме в детството, когато баща ми все разправяше как жените са нищо; то, ако не е мъжа.....; как сега той ме издържал, докато започнел да ме издържа мъжа ми и т.н. не знам защо правя такава асоциация.

Именно! Веднъж имах нещастието да седя на маса до мъж, който ми разказваше, че на жената и е нужен водач, защото е като муха без глава  Rolling Eyes Е, не съм се смяла на глупостта му. Втори път не съм му слушала *безобидното* чувство за хумор!

Единствения проблем в съда виждам в това, че предаването има много средства и едно такова дело продължава мноооого години. Иначе не си мислете, че такава реклама би била приета за комична някъде другаде в ЕС. Ако все пак някой познава добър адвокат и иска да се съберем една групичка спонсори, да заповяда на лични!  Peace

# 164
„Веднъж да се разведе човек и му трябва жената….

Ами това, че автоматично изключва жените от множеството на човеците. Жената не е човек, то си е ... жена.
аз си мислех, че се негодува заради израза с крушката. какво значи "друг я навива" ? жената къде се навива  Laughing
Цитат
За пазара и динята - какво. Идва купувач на пазара, чука една диня, чука втора, трета, накрая купува една. Щом всеки купувач чука повече от една, това означава, че всяка продадена диня е чукана няколко пъти.
Същото е при жените. Един човек чука една, чука друга, трета, та я взема за жена.
е, това го разбирам. просто не го бях чувала като израз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт