Кога избиха зъбките?

• 11 157
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Няма място за притеснение. На сина ми първото зъбче поникна на 11 месеца, а на дъщеря ми на година и два месеца. Моите зъби също са поникнали късно. Smile

# 76
Не се притеснявай,всяко бебче е индивидуално Peace
Първите 2 зъбчета на дъщеря ми избха на 4 месеца.На 7 месеца избиха 6 ,а на годинка имаме 14.

# 77
  • BG
Aз не виждам,защо да се притеснявате.Моята голямата беше беззъба до годинката.Точно малко преди да навърши година ий поникна първия зъб.Беше голяма работа.Всичките й наборчета имаха пълна уста със  зъби,само ние не.НО после набързо излязох аи останалите.
Малката пък започна от 6 месец да й никнат.Вече има всички.

# 78
На дъщеря ми точно на 1 годинка и избиха първите две зъбчета.
Не се притеснявай , няма да останете без зъбки .  Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Moq син нямаше нито един зъб до 10м.Никога не съм се притеснявала,няма дете без зъби все пак,нали?

# 80
Първото зъбче на дъщеря ми изби на 10 месеца.
На 1 годинка вече имаше 8 зъбчета  Simple Smile

# 81
  • Видин
Ами наскоро гледах едно предаване, в което говореха точно за това, и незнам зъболекарката, която обясняваше доколо е компетентна, но каза, ако до 1 год, детето няма нито един зъб да се направи консултация със зъболекар,  не било нормално!

Но гледам ,отгоре майката,която е писала, го опровергава това, така,че незнам! Simple Smile
И като се направи консултация какво ще стане? Как ще ги изкарат тези зъби  Joy

# 82
Споко.  Peace
И аз така се бях шашнала, но когато синът ми беше на 11 месеца и две седмици, един ден като го хранех и лъжичката изтрака.  Crazy
Не се притеснявай. Казват, че колкото по късно избиват, уж ще бъдат по-здрави. Ама кой знае! Wink

# 83
На нас през последните 2 седмици ни избиха двата долни предни зъба newsm47. На 6 месеца сме.

# 84
На 4 месеца избиха два наведнъж.
На 7 месеца избиха 6 зъба за около две седмици,направо ме побърка тогава.
Ахъм, и терорът продължава. И понеже от почти три месеца не е излизало нищо ново, сега едни кътници ми тровят спокойствието детето.

# 85
При нас на 5 месеца избиха долните 2 зъба , а сега на 9 месеца още 4 отгоре - почти наведнъж ги изкара  Crazy.При всяко дете е различно ,но рано или късно излизат-просто няма друг вариант. Peace

# 86
На сина ми първото зъбче изникна на 7 месеца. Второто месец след това и така и си останахме. Mr. Green Сега е на 1 год. и 2 месеца и си е още с 2 зъбчета.

# 87
На синът ми първото зъбче проби на 1г 2м и 20дни.Не се притеснявай ще излязат Peace

# 88
На баткото първото зъбче проряза на 1г,а все още не са му излязли всичките.От преди няколко дни му тръгна един от 5-те.Има само 16 зъбчета.

# 89
Първото зъбче на Томи изби на 6м 8д, а след три дни изби и второто- сега си има два долни резеца. При всяко дете е различно - рано или късно все ще избият  Wink

Общи условия

Активация на акаунт