Кога избиха зъбките?

• 11 151
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
спокойно ще се появят и другите

Но Алекс първото зъбче изби малко след 11 месец.

# 91
  • Някъде по Дунава
На дъщеря ми първото зъбче изби на 6,5 месеца.Сега е със 16 зъба.Едно познато момченце имаше още лятото 16 зъба и досега не му е избил ното един.

# 92
  • София, център
Първото зъбче й изби на 9 месеца и половина.

# 93
На 11 месеца и половина излезе първото зъбче Simple Smile

# 94
На 5 месеца първия.

# 95
И нашите закъсняха Simple Smile на 10 месеца първото.

# 96
не смятам, че това е повод за притеснение. На някои им избиват по-рано, на други по късно. Моят син на 1г 7м имаше 16 зъба. Излязоха всички един след друг и много измъчиха малкия, затова по-добре по бавно, поне няма да го боли много

# 97
Ако ти трябва да се притесняваш, аз трябва да се гръмна Mr. Green
Дъщеря ми е на 9 месеца и половина, а няма още нито един зъб Sad
Майка ми е стоматолог и казва, че зъбите са донякъде и наследствени. При мен е избил на 11 месеца, а при баща и на 1 година и 2 месеца Laughing
Проблема при късните зъби е, че тръгват повече наведнъж и детето е по-изнервено

# 98
Здравейте.Дъщеря ми е на 1 година и 4 месеца ,а има само 6 зъба! Нормално ли е или трябва да се консултирам с лекар? Благодаря Ви!
Синът ми на тази възраст и толкова зъба нямаше. Няма и място за притеснение.
В момента си има всички зъбчета и то пробили без дори да усетим.

# 99
При всяко дете е различно. Във всеки случай никой не е останал без зъби! Peace Първото ни зъбче изби на 4м и половина. Второто - седмица след това, и после на регулярни периоди. Кучешките ни приключиха на 18 месеца, и вече 5 месеца нямаме кътници. А как ги чакам, с нетърпение! ooooh!

# 100
  • София
На малката избиха на 4 месеца предните два,след месец и другите два  #Crazy Всяко дете е различно,зависи колко се е родило зависи как се развива и т.н. няма дете останало без зъбки спокойно,въоръжи се с търпение.После ще почнат яко на куп да избиват  Peace

# 101
 На 6 месеца избиха първите 2, сега е на 11 и има 4, бавно напредваме. Mr. Green

# 102
много е индивидуално за всяко дете, не виждам нищо притеснително при нас пък е другата крайност на 6 м. и половина избиха първите 2 едновременно още няма 1г. и 3м. и е с 16 зъба  Simple Smile и почти не сме ги усетили. И вашите ще излезнат няма къде да ходят  Hug

# 103
На Алина двата долни и избиха между 7 и 8 месец,после изневиделица се показа кътник,и сега вече е почти на годинка,но още е така.

# 104
  • pomorie
нашите запо4наха да излизат след десетия месец  Peace

Общи условия

Активация на акаунт