Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 303
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Картофена супа и баница:

# 451
Пепчо,страхотни снимки ,забелязвам нов похват в начина на снимане хареса ми много.Искам да те попитам как ги гриловаш тия круши
нещо по специално има че ,че имам и круши и синьо сирене и грил тиган Laughing и се чудя как да го направя това вкусно нещо

новия похват е "дневна светлина"  Joy Joy Събота и неделя понякога се получава. Иначе като изляза в 8 още не е съмнало, а в 19 е отдавна мръкнало.

Крушите са по рецепта от добре известен блог,  но една партида изхвърлих, времето което е дадено е прекалено много. Ще напиша малко по-късно.

Мариета, чудесно изглежда това горнооряховско гърне, аз се каня от 100 години да го пробвам и още не съм заделила мат*риал  ooooh!

# 452
  • ГОре на черешата...
А, заделих аз, заделих, има поне още 5 пакета във фризера Party...обожавам телешки жили. Като дете един приятел на баща ми, касапин в кланница, редовно ни носеше и си отяждахме на жили. И на свински ребърца...упс, покапах се Crazy...

# 453

Много, много вкусно и красиво в тая тема! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи запеканка и кифлички.

# 454
Хей, Неличка страшни са тези чушки!!! И люти...ммммммм Моля те, моля те кажи как. И аз искам да си направя. Praynig
Радвам се,че са ти харесали.
Рецептата я написах тук.

# 455
  • DE
Добър вечер
Днешната вечеря
Кюфтета със сос но сложих и малко ориз и се получи "кюфтета с ориз "а и вече са изядени
и едни питчици с бакпулвер

Нели4ка и аз така правя чушките,на половина и пека с кашкавал от горе.
Мноооого вкусни стават,отдавна не бях правила  bouquetза идеята

Спокойна съботна вечер

# 456
bliznacite2004 обувките са върха.
labrex кифличките са ммммм.

Кекс с тиква

Целувки

Питка

# 457
Селма твоя медовик  вече го сънувам.

И аз.....Че вече го няма никакъв. Crazy  Laughing

stasi76 ,много хубави неща показваш. Flutter
Лабрекс,чудни кифлички. Heart Eyes

# 458

нещо по специално има че ,че имам и круши и синьо сирене и грил тиган Laughing и се чудя как да го направя това вкусно нещо

обещах и готово Запечени круши със синьо сирене в бекон

Стаси, много свежарски кекс   bouquet

# 459
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Здравейте,кулинарни магьосници!
Тук е от красиво по-красиво и от вкусно по-вкусно!

Тази вечер вкъщи "популярни форумски" рецепти: бъркана пица на мая4444 и шоколадов сладкиш с майонеза на сладка хапка!

# 460
  • област Софийска
Хич няма да ви изброявам, защото всичко е разкошно и достойно за аплодисменти  smile3501 Браво, момичета! Това е любимата ми тема.
Днес от мен принцеси

и шоколадовия сладкиш с майонеза на Сладка хапка (доста актуален в момента, напълно заслужено при това), но във формата за мъфини поради липса на подходяща тавичка

# 461
  • При елфите ...
labrex, запеканката и кифличките ти са разкошни!

stasi76, великолепни целувки!

♥♥рина , мъфинките ти са зашеметяващи!

От мен - Добруджанки и Кексчета със сладко от смокини:

# 462
При нас салата и пица.

# 463
Добър вечер майсторки  Hug отново сте напълнили темичката с вкусотийки и красоти  Heart Eyes

didibu, Anuck , stasi 76- благодаря ви  Hug
Леля Ог- чудесно изглежда сладкиша  Flutter и в къщи е много любим  Heart Eyes аз вече доста пъти го правя .  Simple Smile
пеп-4о , Бъни, nordina, beniii , Neli4ka, Tannita, didibu, stasi 76, labrex- много е вкусно у вас ..... newsm22

при нас за вечеря - паниран пангасиус

stasi 76- моля те за рецептата на кекса с тиква .

# 464
  • София
Я малко прости манджи да пусна  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green ,няма само да ви е красиво тука  Mr. Green !  Hug

яйца с  шунка  в масло

"пърженко" със сиренце  Mr. Green - поздрав за Рени  Hug и всички от Северозападна България  Hug

свинско с  ориз и кисело зеле подобно на  Буранията на Пеп-4о  Hug

и катофи и филе със сметана

Отивам да позяпам  с кеффффф  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт