Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 631
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
labrex, месцето и сладкишът са великолепни!   bouquet

Нашата вечеря:

Обикновени питки

Кисело зеленце с ориз

# 166
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Момичета,възхищавам се на вашия кулинарен талант!!!

Тази вечер - пиле с картофи,комбиниранo с ужасно вкусната туршия на свекърва ми.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 11:48 от nerita

# 167
ММММММММММ................. вкусно............... Joy

# 168
  • пак на Рив Гош
Да се запиша преди темата да свърши  Grinning Съгласна съм с Мариета (и вкусно изглеждащото й китайско), че е най-хубавата тема във форума  Grinning
Еси, тилапията първо я прочетох като "талия" с чесън и подправки  Grinning На фурна ли е или на пара?
Диидбу, менюто ти е страхотно!
Бъни, сладкишът изглежда чудесно!
Меридит с нейното заешко ми дава много добра идея. Тъкмо вчера гледах един пакет сини сливи из шкафа.
Пеп-4о, един колет с чушки бюрек ще пратиш ли? И сърмички приемам  Laughing
Видях, че и Асялейн се е завърнала, пак с интересни работи  Grinning
И апетитни торти видях  Grinning

Аз пускам от уикенда:
- сурова наденица с картофи, моркови и пащърнак набързо във фурната:

- пилаф от елда със сушени плодове (в компанията на патешко филе):

- наан (плосък индийски хляб) с топено сирене - да придружи една неснимана спаначена супа:

- бонбони с бадемов марципан - не бяха предвидени, но миналата седмица обърках списъка с покупките за мъжа ми. Вместо "бадемово брашно" съм написала "бадемов марципан". А Роцев е дисциплиниран съпруг, въпроси не задава  Laughing и надлежно се прибра с блокче марципан. Та го нарязах на тънки плочки, мацнах му разтопен шоколад и го оползотворих  Wink.

И да ви кажа - повторих бейгълите, този път двойна доза, препоръчаното в оригиналната рецепта брашно тип 650 и нощно втасване. Станаха дори по-хубави (да се поФаля  Laughing). Тестото стана много по-меко и много по-лесно за работа, а самите бейгъли - по-пухести.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:14 от Роца

# 169
Еси, тилапията първо я прочетох като "талия" с чесън и подправки  Grinning На фурна ли е или на пара?

Леле Роца, какво меню! Всичко е много вкусно! ooooh!  bouquet

Рибката е пържена, много вкусничка Wink

# 170
  • София
Да се запиша и аз, че темата е почти преполовена Simple Smile

Свинска врат със зеленчуци на грил-тиган

# 171
  • Bulgaria-Italia
Много вкусни предложения и днес   bouquet Но аз мога да преглътна само от супичката на Деликате ,че ме е повалил един вирус . Днес съм на зеленчукови бульони ,но домочадието иска да яде , та със сетни сили

Фугасс на Лабрекс

пълнен артишок и задушени зеленчуци

# 172
  • Варна
Мили момичета, страхотни сте   bouquet.
Възхищавам ви се ежедневно от много време насам и  приготвям много от вашите рецепти и изненадвам семейството си с вкусни ястия.
Не бих се намесвала в темата, но децата ми настояха да благодаря на Лабрекс за домашните питки за хамбургери и на Бени за "обикновен" кекс.

Желая успешна седмица на всички

# 173
Не бих се намесвала в темата, но децата ми настояха да благодаря на Лабрекс за домашните питки за хамбургери и на Бени за "обикновен" кекс.

emilia_, напротив, намесвай се по-често, виж какви вкусотии показваш! Heart EyesДа им е сладко на дечицата, много се радвам, че са харесали хлебчетата!  bouquet

# 174
здравейте мадами,както винаги тука просто е уникално  bouquet  bouquet  bouquet

аз толкова снимки бях направила,но компа се зарази и нищо неми остана,направо съм полудяла за снимките си Sad Sad ooooh!

всичко много ми хареса,ама да попитам     майстор пеп-чо      как ги прави тея чушки бюрек че сега направо няма да мога да спя #Crazy #Crazy

спокойна нощ на всияки и спорен ден утре Hug

# 175
,ама да попитам     майстор пеп-чо      как ги прави тея чушки бюрек че сега направо няма да мога да спя #Crazy #Crazy

Joy Joy Зареди ми замръзналия ден с много усмивки, да знаеш Hug

Нищо ново или сложно при чушките - печени, обелени, от фризер или буркан. Намачквам сиренето ситно, слагам само жълтъци вътре но толкова малко, колкото да може да се омеси само сиренето, да не е течна плънка. На 20 чушки - 0,5кг сирене и 3 жълтъка. Белтъците и още яйца /около 4-5 още/ разбърквам. Пълня чушките / за по-бързо направо ги цепя по дължината, сложа плънка и завия добре чушката/ Потапям последователно брашно, яйце, брашно яйце и пържа в добре загрято олио.

Емке, да не си посмяла да не се намесваш  Peace

# 176
  • Бургас
Добро утро на всички! Пак сте публикували едни вкусотии... Hug  Нашето меню от снощи беше печено мариновано пилешко месо и зелева салатка  Simple Smile

Желая успешен ден на всички!

# 177
  • Русе/София

печено пиле с картофена салата
Всички са сътворили страхотни неща,за което получавате силни адмирации smile3501
Приятен ден на всички

# 178
Минавам само да покажа вчерашната питка и сладкиш.......довечера ще разглеждам по-подробно,че невероятни изкушения видях  
Пълнозърнеста питка със сирене и риган                   Шоколадов сладкиш с кокос

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 10:57 от nordina

# 179
  • Вече на село
Роца, може ли пилафа от елда със сушени плодове  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт