Юлски бебета - тема 136

• 31 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, Майра, как не те е срам да ги пускаш тези снимки  Crossing Arms, поне сърце нямаш ли, та разбиваш моето  Mr. Green Тука прехвърчат нЕкакви 2-3 снежинки от злоба, На Витоша имало 50см сняг....сраааааам. Преди няколко години се пускахме от Алеко до вкъщи със ските с мъжа ми, сега и на Алеко няма за каране ....мъкааааааааа  newsm45
А иначе иронията е пълна.....Аз имам нови ски от 4 години, които са карани веднъж  Twisted Evil, подарих на мъжа ми за Коледа ски екип, който вероятно няма и да сефтоса  Twisted Evil, а Дени е записан на ски от 28 Декември и още не е ходил  Twisted Evil ама още си повтаря детето, че щял да ходи на ски   Mr. Green Как да му кажа , че вече за морето съм се размислила  Laughing
Мисля семейно да се качим на Алеко, ако няма да караме, поне да се снимаме малко, че много обичам снега, а нямааааа, мъкааааааааа  newsm45

И в тоя ред на мисли, Майра кога ще ме поканиш да се пошускаме   Mr. Green на някоя от твоите почивки. Очевидно си по организирана от мен  Crossing Arms

EmbarassedЗабравих да кажа, че снимките са върха Sunglasses Ясмин е многоооо сладкааа  Heart Eyes и като гледам доста е покарала и е много доволна Grinning

# 76
  • София
имат ли бенки децата ви? че на яна тука за една седмица и се появиха две - на кречето и на бузката и нещо почвам леко да се шашкам. (пиша с кредор)

# 77
  • София
Сакси, на Дени като бебе му излезна първата. Скоро и още една Peace Какво да се притесняваш, нали не си мислиш, че ще са им белички и гладки кожичките все. То има ли въобще човек без бенки  Thinking Не се притеснявай, нормално е  Peace

# 78
  • София
притеснявам се че много рано се почна най-вече че за такъв кратък срок се появиха 2 една след друга.. то иначе е ясно че яна ще има бенка - аз имам стотици.. но понеже баща и нма много и се се надявах на него да се е метнала.

# 79
  • София
Даам, една приятелка тъкмо пуска във ФБ клипчета от Банско и е толкова снежноооо Simple Smile Ние на Билянка купихме шейна още за първата й Коледа, но още си стои нова-новеничка   Confused

Не съм се заглеждала, но май Билянка има бенки, а Дея все още не.

Веднъж изтрити и после една по една добавяни ми се струва още по-тъпо  Peace Само аз ли останах с впечатление, че болшенството не искат да се махат майки и бебета от списъка, а само линковете  newsm78

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 13:46 от Ninche

# 80
Дуци, никой не е вдигнал пара до небето. А молбата да няма обидени ... ами няма как да стане, когато някой е лично засегнат. Логиката е следната: появява се някой с молба детето му да бъде добавено в списъка - значи този човек има желание да присъства в него. Едва ли някой го е направил просто ей така и му е безразлично дали го има или не. Ами нормално е този човек да се обиди като види че е махнат. Не всички могат да подхождат прозаично към такива, на пръв поглед безобидни ситуации.
Личното ми мнение е, при положение че първата страница не пречеше на никого - скрол надолу и готово, както всички споделиха, този дебат наистина е излишен.
От толкова хабене на нерви вече и на мен не ми пука има ли ме или не в списъка ooooh!

# 81
Добре, върнах старата страница. Хубаво е, че тези хора, които съм сметнала за неприсъстващи, всъщност продължават да ни четат. Махам анкетата и се извинявам за създаденото неудобство.

# 82
Да, никой няма право да маха майки и бебета от списъка  Confused  Бобо го няма в колажа, щото аз не искам. Но това не значи, че ми пречи щом има майки, на които им харесва. Периодично в темата има фръцнати, заети и т.н не искащи да пишат и кво от това. Хора сме все пак! После се завръщаме с пълна пара  Wink Винаги ми е било тъпо като се делим на пишещи и не пишещи, просто право на избор, както беше писал някой по-горе  Simple Smile Осен това, смея да твърдя, че нашите колажи са най-хубави. Сеевги, благодаря ти за труда   bouquet

пп. Сори ма ще си публикувам отговора  Peace

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 14:18 от Shada

# 83

Полезни линкове:
Сетивата на бебето * Гимнастика и масаж за бебета * Kърмене, блогът на Хедра * Kърмене, блогът на Бу * МАМА ЗНАЕ * Масаж и гимнастика на бебето * Масаж за бебета * Таблица за ръста при момчетата от 0 месеца до 2 години * Таблица за ръста при момичетата от 0 месеца до 2 години * Таблица за теглото при момчетата от 0 месеца до 5 години * Таблица за теглото при момичетата от 0 месеца до 5 години * Референтни стойности на изследвания при деца new!

Майчинство, Обезщетения, НОИ и др.
НОИ и обезщетения за майчинство * Закон за семейни помощи за деца * Молба-декларация за получаване на еднократна помощ при бременност * Молба-декларация за получаване на месечни помощи за дете

Хайде на пазар!

Магазини on-line за нашите бебчета

ПАКОСТНИК     ДаНет     VIP Baby     Малчо     Туити     Мони     Кикиморско царство     Адриа 2001     Ванеса     ПАПАГАЛ     Пумпал     Играчките     Family-bg     КомсеД     Щъркел     Стефи     ДЕЧИЦА     Мишел     Мони Трейд ООД     Бест.БГ     Сините Камъни     Вега     МегаШоп     Базар.БГ     ---     Crazy Kids     Get.bg     SpeedShop     Легла и матраци от nani.bg     911.bg     Веланас     За Детето     Тара     Марсел-тойс     Бг-Базар     С Мен За Мен      Вис Виталис     Хиполанд    Рени     Дева

Това пък кому е нужно, кажете ми Laughing

И това:

# 84
Аз доколкото разбрах, няма никой против да се махнат линковете. Спора беше за колажа и майките  Rolling Eyes

# 85
  • София
Дуци, мен не ме четеш, а  Crossing Arms , само за скандала прочете Crossing Arms  Mr. Green

# 86
  • София
Аз доколкото разбрах, няма никой против да се махнат линковете. Спора беше за колажа и майките  Rolling Eyes

Именно Peace Даже никой не ги искаше линковете Simple Smile

# 87
Shada благодаря много  bouquet Трогна ме.
Който скоро не ми е изпращал нова снимка и има желание разбира се, моля да ми изпрати на имейла от първата страничка. Следващата седмица мисля да почна нов колаж. Ще се опитам да го направя по-малък.
След два дена отиваме на планина, тъй като тук нито една снежинка не пада от небето. И съм щастливаааа...
Чао от мен за сега.

# 88
  • Бургас
Темата се раздвижи и то благодарение на Дон Ка,която според мен искаше само да улесни положението,за да не скролваме по 15 мин надолу,докато стигнем до 1вия пост от новата тема...нооо вижте каква чудна дискусия се заформи,кой пишел,кой четял...и за нула време страниците хвръкнаха  Mr. Green

Сакси, не сме сърдити, мила, само се правим с Дуци- да заформим още една дискусия  Joy

Иначе Ани днес е сополива нещо,че ще й правя масаж за преди обеден сън... давам й един куп хомеопатични - капки разни,дано помогнат,да не стигаме до разни лекарства...то това тъпо време...хем в нас,хем хремави- чудно!

# 89
 Я да се запиша с първия силен шамар зад врата, който ударих по обед на дъщеря си  Tired Криво ми е, но ме извади от равновесие.....Зъби ли растат, що ли - точи едни сополи, не иска да яде, нощес плака 2 часа, купон  Tired
 Тук е страхотен сняг, вали от снощи без прекъсване. Как не заваля вчера през деня, че да идем на Беклемето да се попързаляме, ми сега когато е работен ден....
 След малко съм на курмуване  и след още 5 часа и съм на изпит. Хич не се чуствам подготвена, дано не ме скъсат като му дойде времето.
 Севги, благодаря ти за труда   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт