ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 516
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Внася се все още Клиник, не се притеснявай. Внимавайте с ексфолацията на лицето. Сухата кожа трябва да се балансира с подходящ крем, а не да се ексфолира...Това е агресивно!

# 481
Сухата кожа също трябва да се ексфолира, но с подходящи продукти. Ти на твоята не и ли слагаш ексфолиант, как я почистваш?
mypi1975, Клиник не се продават в аптеките, а в магазини за селективна козметика. Ако те интересува, мога да ти напиша поне 5 места на които можеш да ги намериш. Естествено, че се внасят!

# 482

а и днес в една аптека ми казаха за Клиник че вече не се внасял или че е под някакво друго име нещо такова не разбрах много но да питам някой знае ли нещо по въпроса

Много не обичам някой като се изкаже неподготвен и наприказва супер глупости...не ги слушай Peace
Първо-Клиник не се продава в аптеките,второ-произвежда се,внася се и си е под същото име без намерения за промяна за сега!!!
Момичетата от БГ ще ти кажат къде може да намериш Peace

# 483
  • София
Имате ли отзиви за този фон дьо тен?
http://beauty.dior.com/int/en/base.html#/en/woman/makeup/woman-m … eme-to-po-10.html

# 484
  • русе

mypi1975, Клиник не се продават в аптеките, а в магазини за селективна козметика. Ако те интересува, мога да ти напиша поне 5 места на които можеш да ги намериш. Естествено, че се внасят!

да ама при нас се продава в аптеките и то не всички а за тези селективни магазини има само 3-4 марки и Клиник не е сред тях
моля те дай инф къде да ги намеря

# 485
Извинявай, не съм погледнала, че живееш в Русе. Мога да ти кажа за София къде ги има.

# 486

Не е много покривен. Косистенцията му е като мус. Подходящ е за смесена кожа.
Аз лично използвах 1 опаковка (номер 30 или 22), но не ми е сред любимите, заради леката му покривност

# 487
  • София
Krasi, благодаря!
И аз искам покривен, но да не стои като маска. Обаче все повече се убеждавам, че покривните стоят неествствено като маска, особено когато човек е с деколте, потник или нещо без ръкави. Колкото и да не обичам, май се налага да се ползва коректор под фон дьо тена за скриване, а фон дьо тена за изравняване на тена  newsm78
Аз още се мъча с фон дьо тена за комбинирана кожа на Ланком, чакам да ми свърши, а е ужасен!

# 488
  • София
Пролет, пробвай Shiseido lifting foundation. Много добра покривност и стои доста естествено. Подходящ е по-скоро за нормални или сухи кожи. Завършекът му е като на добре хидратирана кожа с лек блясък но не от частици. Няма да ти хареса обаче, ако обичаш матиран завършек.

# 489
Момичета споделете, как си правите светлосенки на грима. Моето лице е много широко и имам нужда от оптическо стесняване. Гледах по разни клипчета, кои зони трябва да са по светли и  кои по-тъмни. Въпросът ми е с какви продукти се постига това? Аз си използвам 1 цвят фон дьо тен, подходящ за моята кожа. Чудя се по-тъмния цвят фон дьо тен ли трябва да бъде, коректор ли newsm78 И кое се слага първо, тъмното или светлото. Приемам всякакви съвети за продукти и техники за нанасяне, че личицето ми е като топчица Laughing

# 490
Момичета споделете, как си правите светлосенки на грима. Моето лице е много широко и имам нужда от оптическо стесняване. Гледах по разни клипчета, кои зони трябва да са по светли и  кои по-тъмни. Въпросът ми е с какви продукти се постига това? Аз си използвам 1 цвят фон дьо тен, подходящ за моята кожа. Чудя се по-тъмния цвят фон дьо тен ли трябва да бъде, коректор ли newsm78 И кое се слага първо, тъмното или светлото. Приемам всякакви съвети за продукти и техники за нанасяне, че личицето ми е като топчица Laughing
На мен с по-тъмен фдт ми се уголемява лицето и става като питка особено ако се вижда деколтето, което ми е по-светло. По скоро фдт с цвета на кожата ти или по-светъл и руж под скулите. Ако си захапеш отвътре бузите, по тази линия

# 491
Krasi, благодаря!
И аз искам покривен, но да не стои като маска. Обаче все повече се убеждавам, че покривните стоят неествствено като маска, особено когато човек е с деколте, потник или нещо без ръкави. Колкото и да не обичам, май се налага да се ползва коректор под фон дьо тена за скриване, а фон дьо тена за изравняване на тена  newsm78
Аз още се мъча с фон дьо тена за комбинирана кожа на Ланком, чакам да ми свърши, а е ужасен!
като покривност съм доволна от шанел, мат люмиер, но не е много издръжлив. След около 6 часа и по-малко вече се е разкашкал на лицето. Няма много одбри отзиви за него но на мен специално ми придава хубав сатенен оттенък и не ми стои като маска. Важно е да си уцелиш цвеат. Аз не мога затова смесвам по-тъмен с по-светъл и така... Иначе е хубав и ЕЛ дабъл уеар лайт версията, задоволителна покривност и изглежда доста естествен, но пак трябва да се уцели цвета, защото са май 4

# 492
http://www.youtube.com/watch?v=xulhqXZ_Tlw   Eto edno klip4e ,koeto mi se stori interesno.Momi4eto mnogo hubavo obiasniava kak se pravi kontur,kak se slaga ruj i highliter , dano da e ot polzva.

# 493

ФДТ винаги трябва да ти е максимално близко до естетсвения цвят за да изглежда максимално добре...Слага се пръв. След това се прави контурирането с по-тъмно, видяла си на клипчетата как и на кои места. По-тъмното се прави с тъмна пудра, бронзър или руж ,важното е да са матови и без брокат.! И накрая, ако искаш още малко допълнителен ефект, слагаш хайлайтър, може да е течен, прахообразен, обикновено има ситен брокат или светлоотразяващи частички, може дори да ползваш някакви светли перлени, розовки сенки, това се слага последно на частите които най-много трябва да изпъкнат, под веждите, на върха на скулите под очетата, носа (освен ако нямаш проблем с омазняване)малко на брадичката...но това са продуктите, понякога се продава като пудра за контур, но по-честно не, затова всичко което е по-тъмно от твоя цвят и неутрално, т.е. кафяво/бежово без оранжеви, червеникави оттенъци, ще ти свърши работа, аз лично ползвам матов бронзър в момента, преди имах просто тъмна пудра. техниката си я видяла вече Peace

# 494
  • Софето
Някакви отзиви за тази база http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Pre-Make-Up-Cream-30ml.html

Общи условия

Активация на акаунт