ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 8

• 63 449
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Момичета някой пробва ли вече този фон дьо тен?

Аз писах по-напред в темата и други момичета са дали мнение.Моето е,че фдт си струва,не лъсвам от него и ми седи много естественно,не е много покривен,но аз нямам нужда.Има много добри отзиви и за коректора.За мен фдт е добър Peace

АЗ пък не съм доволна от новия ФДТ на Буржоа- доста е мазен и кожата ми след 1 час е лъснала. може би просто не е удачен за моята кожа Peace

# 586
Моята е суха и чувствителна през зимата,лятото леко се омазнява,но то е от високите температури.

# 587
Не съм сигурна дали това беше за мен, но да питам пак Simple Smile Разбрах мнението ти и го искам точно за лятото, но не успях да разбера дали ще ми дойде добре на кожата, която е комбинирана, а лятото все пак малко по-мазна може би. Също да питам пак за избора на цвят...

а това някой  случайно да е ползвал..?

Много е добър...за лятото на ваканция,за плажа,за ски,за сауна,спорт,солариум...но за всеки ден-не Peace

Самоцитирам се за да ти отговоря Peace

# 588
Не съм сигурна дали това беше за мен, но да питам пак Simple Smile Разбрах мнението ти и го искам точно за лятото, но не успях да разбера дали ще ми дойде добре на кожата, която е комбинирана, а лятото все пак малко по-мазна може би. Също да питам пак за избора на цвят...

а това някой  случайно да е ползвал..?

Много е добър...за лятото на ваканция,за плажа,за ски,за сауна,спорт,солариум...но за всеки ден-не Peace

Самоцитирам се за да ти отговоря Peace

Аз съм с комбинирана кожа,но ми идваше тежък...не заради консистенцията а заради високия филтър.Ползвала съм го на плаж само,за тази цел е идеален защото предпазва много добре и не пада от водсата и от потта...един вид я абсорбира и лицето стои свежо цял ден.за ежедневна употреба както вече казах не бих го ползвала...но това е всъщност предназнач`ението на този фдт-за горещите летни дни на открито.Както веч`е казах за всички видове спорт,сауна и солариум също ще е идеален...
Моя цвят е сп 30 и сп 40 са моите цветове,по тъмни за лятото Peace

# 589
  • София
Мими, този ти пост като го прочетох първият път и все си викам ще те питам, ама после си мисля да не излезне нахално.  Rolling Eyes Защо ползвате фон дьо тен като ходите на плаж, на сауна, на солариум?!  Shocked Честно казано не схващам.  newsm78 Особено на сауна ми се струва страшно абсурдно, нали кожата трябва да се освободи от всякакви гадости, а как ще стане като  е запушена от фон дьо тен? Даже и за спорт ми идва малко излишно. Това е моето мнение разбира се.  Hug

# 590
Мими, този ти пост като го прочетох първият път и все си викам ще те питам, ама после си мисля да не излезне нахално.  Rolling Eyes Защо ползвате фон дьо тен като ходите на плаж, на сауна, на солариум?!  Shocked Честно казано не схващам.  newsm78 Особено на сауна ми се струва страшно абсурдно, нали кожата трябва да се освободи от всякакви гадости, а как ще стане като  е запушена от фон дьо тен? Даже и за спорт ми идва малко излишно. Това е моето мнение разбира се.  Hug

Изброих примери просто...за тези,които евентуално ползват фдт на тези места.
На плаж ползвам-да,особенно фдт с фактор...както вече писах не излизам без качествен фдт защото ми действа като бариера за кожата и тя не се замърсява.Правя си и почивки разбира се-дни в които не слагам фдт,но тогава си стоя вкъщи и даже тогава кожата се набива с мръсотия и не е свежа.Ако през уикенда не съм ползвала фдт в понеделник кожата ми е като болна...може да звучи смешно,но е така Peace
На сауна ходя много рядко и не слагам абсолютно нищо точно както казваш Peace
Не спортувам защото нямам време,но наблюденията са ми,че 90% от жените в спортната зала са с макияж Peace
На солариум също не ходя Peace

# 591
Здравейте дами.Аз съм нова тук Sunglasses  Искам и аз да попитам за новия фон дьо тен на Bourjois Healthy Mix http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/01/Bourjoi … -Foundation-2.jpg
Интересува ме дали е покривен, защото имам петънца и пъпчици. По принцип ползвам Revlon Color Stay или Max Factor Lasting Performans , като от първия съм по- доволна, въпреки че и Макс фактор не е лош  Grinning
Сега съм решила да ги сменя с новия на Bourjois, но ми се иска да разбера преди това колко е покривен Grinning

# 592

На плаж ползвам-да,особенно фдт с фактор...както вече писах не излизам без качествен фдт защото ми действа като бариера за кожата и тя не се замърсява.Правя си и почивки разбира се-дни в които не слагам фдт,но тогава си стоя вкъщи и даже тогава кожата се набива с мръсотия и не е свежа.Ако през уикенда не съм ползвала фдт в понеделник кожата ми е като болна...може да звучи смешно,но е така Peace
Не спортувам защото нямам време,но наблюденията са ми,че 90% от жените в спортната зала са с макияж Peace

Виждам, че харесваш една от любимите ми марки - агент провокатор
Би ли споделила какъв точно фдт ползваш, че аз съм свикнала да ходя все с гола кожа и напоследък мисля, че не бива....

# 593
  • София

Hug Да и аз това с почивните дни съм го забелязала, все ще се появи някоя пъпчица. Обаче на плаж не ползвам. Не знам, ама не мога да си представя да се пържа и да се потя и да съм с фон дьо тен, имам чувството, че ще ми се запушат всички налични пори.  Mr. Green Мерси за отговора.  Hug
DennY_ , този фон дьо тен ми допада, но не е много покривен, по-скоро средно. А да ви питам виждали ли сте номер 54 от този фон дьо тен въобще някъде. 53 ми е с една идея по-светъл от това, което искам и после следва 55.   Crossing Arms Не го внасят в БГ или аз не съм го открила никъде?  Thinking

# 594
Момичета аз да похваля този на Шанел:

http://eu.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-cream-make … f15/30910/#DETAIL

Невероятен е много хубаво се нанася, защото е кото крем и кожата ти става супер гладичка и свежа.Лошото е че в Бг, ми казаха че имат проблем като цяло с вноса на продуктите на Шанел и всичко е изчерпано като цветове.Цената му в Ягодка в момента е същата като в Бг, но и там няма цвета ,който ми трябва т.е №30.Ако някоя попадне из сайтовете на такъв с този номер, пишете ми на ЛС.Ще съм Ви благодарна.Иначе горещо го препоръчвам, за тези който си намерят подходящият тон!

# 595
Здравейте дами.Аз съм нова тук Sunglasses  Искам и аз да попитам за новия фон дьо тен на Bourjois Healthy Mix http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2010/01/Bourjoi … -Foundation-2.jpg
Интересува ме дали е покривен, защото имам петънца и пъпчици. По принцип ползвам Revlon Color Stay или Max Factor Lasting Performans , като от първия съм по- доволна, въпреки че и Макс фактор не е лош  Grinning
Сега съм решила да ги сменя с новия на Bourjois, но ми се иска да разбера преди това колко е покривен Grinning
Няма място за сравнение между двата,Healthy Mix е с много по-слаба покривност.Аз от него съм много доволна,но нямам нищо за прикриване освен тъмните кръгове под очите.Боржуа имат един друг по-покривен,но за него нищо не мога да кажа.

# 596
Момичета аз да похваля този на Шанел:

http://eu.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-cream-make … f15/30910/#DETAIL

Невероятен е много хубаво се нанася, защото е кото крем и кожата ти става супер гладичка и свежа.Лошото е че в Бг, ми казаха че имат проблем като цяло с вноса на продуктите на Шанел и всичко е изчерпано като цветове.Цената му в Ягодка в момента е същата като в Бг, но и там няма цвета ,който ми трябва т.е №30.Ако някоя попадне из сайтовете на такъв с този номер, пишете ми на ЛС.Ще съм Ви благодарна.Иначе горещо го препоръчвам, за тези който си намерят подходящият тон!
http://eu.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-fluide-mak … -20/30138/#DETAIL Да те попитам,използвала ли си този?

# 597
DennY_ , този фон дьо тен ми допада, но не е много покривен, по-скоро средно. А да ви питам виждали ли сте номер 54 от този фон дьо тен въобще някъде. 53 ми е с една идея по-светъл от това, което искам и после следва 55.   Crossing Arms Не го внасят в БГ или аз не съм го открила никъде?  Thinking

Има два цвята, които изглежда никъде ги няма още. 54-ти е един от тях.
Фдт-нът не е лош, но не ме очарова с нищо. Има къде по-добри в неговия клас. И към края на деня не изглеждах особено прекрасно.

# 598
мими23, много благодаря за отговора Simple Smile Тук е мястото да кажа, че сте наистина много мили всички, особено тези с повече опит. Научавам толкова много неща, когато ви чета. Колкото до ФДТ-на на SHISEIDO, аз се отказах засега. Спортувам без грим. На море ходя за 4-5 дни максимум и ползвам крем, не ФДТ на плажа. Определено съветът ти ми беше много ценен.
Иначе да споделя поредната неволя с ФДТ за мен - видях добри отзиви за Double Wear на Estee Lauder и си взех мостри, за да нацеля цвета. Определиха ме като Fresco или Outdoor Beige, но и двата изобщо не са за мен. Подобно фиаско ми се случи и с определянето на цвета на Parur на Guerlain. Вече започвам да се чудя моята кожа ли не е нормална, консултантките ли са некадърни, или просто няма достатъчно голям избор на цветове от тези модели ФДТ (което ми се струва малко вероятно предвид реномето и цената). Fresco-то ми е светличко, но по-добре стои, докато другия цвят е направо червен върху мен и освен ако не се смеси с нещо друго, не става. Не ми се дават толкова много пари за нещо, което ще се налага да смесвам. А и в Ягодка точно тези цветове ги няма... Та засега съм доникъде с избора на добър ФДТ, затова ако някой от по-знаещите има съвет, ще съм много благодарна.

# 599

Виждам, че харесваш една от любимите ми марки - агент провокатор
Би ли споделила какъв точно фдт ползваш, че аз съм свикнала да ходя все с гола кожа и напоследък мисля, че не бива....

Grinning Grinning Grinning

Ползвам в момента лайт версията на Дабъл Уеър на ЕЛ, цвят 01  Peace

Общи условия

Активация на акаунт