Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 283
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Пръстенът е от тези с вградена въртяща се халкичка. Идеален за нерваци.

Оставиха ме на компа, докато се приготвят за лягане, та успях да се включа пак.
Хмх, значи имаме еднакви пръстени с Дженсън  Mr. Green кеффф!
Нашите сватбени халки са с такава въртяща халкичка  Whistling
Благодаря, Стич!

# 466
Страхотни сте!  Hug Толкова много не се бях смяла от доста време!   bouquet Мерси за страхотните коментари, сега се потапям да си чета психологическите профили на двамата Уинчестърови и да гледам изтрити сцени от епизодите из ЮТюб-а. Юхууу! Супер!

# 467
Абе, момичета, какво стана с вечерното литературно четене гледане на епизоди. Гледате тайно и не коментирате с нас или вече не гледате? Thinking

# 468
Гледаме, гледаме, как да не гледаме:) Аз обаче съм още на преговора на 1-ви сезон, а май никой друг не го е започнал отначало. Току допреди 5 минути се възмущавах и си мислех колко мнооооого мразя Каси!  smile3515 Изгледах и всички изрязани сцени от епизодите и честно да си призная, за някои от тях (като диалога между Дийн и Кастиел, когато Дийн трябваше да измъчва Алистър http://www.youtube.com/watch?v=DxDwvf7Qahw - направо ме разби!), мисля, че не е трябвало да ги трият. Добри са Naughty
Освен това психологическите профили на братята май добре се вписват с това, което сценаристите се опитват да ни внушат от началто на сериала. Само не бях се замисляла, че Дийн имал такъв сериозен Героичен комплекс, аз си мислех, че на него просто му е в длъжностната характеристика да се държи така и да покровителства всички наоколо и най-вече малкото братче. Но пък точно заради тази жертвоготовност го харесваме толкова като образ.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 22:05 от Dana_Scully

# 469
Още една изрязана сцена на Дийн по боксерки. Ако се вгледате по-внимателно, може да забележите, че във видеото има и.... Сам.  Mr. Green

# 470
Е как бе, Дейна, Мастърчето в момента ги е подбрала от първи сезон. Като нови са й сигурно като се има предвид, че преди това не е виждала Сам Joy
Аз скоро ги преговорих, така че съм на разположение за всякакви обсъжданици. Този епизод с Каси например много ме кефи накрая като Сам накара Дийн да стои при входа на църквата и после Дийн как изпадна в див потрес, че Сам просто бил предположил, че е възможно да свърши работа Joy

# 471
Е как бе, Дейна, Мастърчето в момента ги е подбрала от първи сезон. Като нови са й сигурно като се има предвид, че преди това не е виждала Сам Joy
Аз скоро ги преговорих, така че съм на разположение за всякакви обсъжданици. Този епизод с Каси например много ме кефи накрая като Сам накара Дийн да стои при входа на църквата и после Дийн как изпадна в див потрес, че Сам просто бил предположил, че е възможно да свърши работа Joy
Диалога между двамата братя през целия епизод много кефи - Сам не пропуска да подкачи брат си за гаджето  Mr. Green И естествено какрая с това "I'm gonna kill him", казано най-категорично от Дийн, когато разбра, че Сам не е бил сигурен, че паркирането на мястото на църквата ще помогне.... Grinning Три пъти се връщах да го гледам и да се смея на физиономията на наш'то момче.

# 472
Диалога между двамата братя през целия епизод много кефи - Сам не пропуска да подкачи брат си за гаджето  Mr. Green И естествено какрая с това "I'm gonna kill him", казано най-категорично от Дийн, когато разбра, че Сам не е бил сигурен, че паркирането на мястото на църквата ще помогне.... Grinning Три пъти се връщах да го гледам и да се смея на физиономията на наш'то момче.

А съвсем накрая Дийн колко щастливо се усмихна Heart Eyes Heart Eyes

Чакайте да ви разкажа днес четох за ножа на Сам, който се появява в пилотния епизод и никога след това. Помните ли го, в началото като Сам тръгна с брат си, го сложи в чантата си, един такъв крив.
Та, първоначалната идея била Дийн да е братът, който е добър в боравенето с огнестрелни оръжия, а Сам да е добър с ножове и всякакви остриета. Обаче при първия досег на Джаред с острие, той се порязал, сценаристите решили, че Сам и остриета не е много добра идея и този нож повече не се появява Laughing

# 473
Обаче при първия досег на Джаред с острие, той се порязал, сценаристите решили, че Сам и остриета не е много добра идея и този нож повече не се появява Laughing
Ooo, милото, още при първото докосване се порязало?! Sad Heart Eyes

Дейна, и аз съм на първи сезон, но напредвам доста бавно, даже днес изобщо не съм го пускала, защото си оправях компютъра. Аз последно гледах епизода с буболечките.

# 474
Чакайте да ви разкажа днес четох за ножа на Сам, който се появява в пилотния епизод и никога след това. Помните ли го, в началото като Сам тръгна с брат си, го сложи в чантата си, един такъв крив.
Та, първоначалната идея била Дийн да е братът, който е добър в боравенето с огнестрелни оръжия, а Сам да е добър с ножове и всякакви остриета. Обаче при първия досег на Джаред с острие, той се порязал, сценаристите решили, че Сам и остриета не е много добра идея и този нож повече не се появява Laughing
Четох някъде, че този нож бил единственото оръжие, което се появява в епизодите (цели два броя от първи сезон, 1х1 и 1х2, ако не ме лъжат спомените), но така и никога не бил използван. Сега разбирам защо....  Mr. Green smile3555

Стич, аз днес също съм изгледала само епизода с Каси. Имам още малко да погладя, за да сме хубави утре на работа с милото и след това сядаме да гледаме следващия.
Пък да ви се оплача, снощи заспах на епзода с Плашилото и после го сънувах!  newsm43 За първи път през живота ми се случва да сънувам страшна сцена от филм и то такава, която съвсем не гледам за първи път. Уффф, не беше много приятно. Как не можах да сънувам Дийн ами гадното плашило.... Angry

# 475
Стич, видях го това и се сетих да твоя подпис. Какви ги вършиш, а?  Joy

# 476
Добро утро, мили ми градинарки, мараканки и ненаситници! Hug

Стич, видях го това и се сетих да твоя подпис. Какви ги вършиш, а?  Joy
Aaaa, Злата, от къде го изрови компромата бе? Много съм палава, нали? Wink Twisted Evil Joy

# 477
  • В средата на времето
Добър ден от мен  bouquet Голямо затишие в темата днес Grinning

Давам двете любими песни на Дийн Grinning

Ramble On  Travelling River Blues

# 478
Добър ден от мен  bouquet Голямо затишие в темата днес Grinning

Давам двете любими песни на Дийн Grinning

Ramble On  Travelling River Blues

Дийн обича Цепелин.  Heart Eyes Фея също обича Цепелин Heart Eyes Laughing

И понеже тук е толкова тихо и кротко днес, ще взема да ви напиша две неща, казани от Джаред, които прочетох вчера и много ме разсмяха. Grinning

Не ми се рови за цитата, така че ще ви преразказвам Wink

Едното беше по повод съжителството му с Дженсън. Обясняваше как всъщност да живеят заедно не било много добра идея, защото какво се случвало. Срещат се двамата из къщата и си казват - Здрасти, какво правиш? - Нищо. -Искаш ли да пием по бира - Искам. И засядали да гледат мачове на по бира и осъмвали, а все пак трябва и да се работи Laughing

Другото забавно беше като обясняваше, че тренирал много. Защото имал твърде много енергия и ако не я изразходва, ставал много досаден Joy

# 479
Брей! Няма жива душа днеска! Какви се работни всички atwork
Хайде да зарадвам днес Мараканките със секси снимки на Дженсън, че вчера им беше ден на Градинарките. Отбележете колко предвидливо ги пускам в края на работния ден, да не се налага да се червите на работнато място и да ви се чудят колегите какви са тези сподавени стонове  Mr. Green

Изи, мерсаж за музикалната почерпка  Hug   bouquet

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:45 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт