Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 274
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • В средата на времето
Злата,   bouquet за снимките  Flutter Изгледах ги току що, приключила с раб. ден и прибрала се у дома Grinning На последната снимка бая си изкривих врата, за да погледна лицето по-добре Joy, много е хубава, но много различна физиономия има Дженсън на нея Rolling Eyes А предпоследната ми е абсолютен фаворит! Grinning  "Wanna play?"... Mr. Green.

# 481
Отбелязвам, че снимка номер две от поредицата на Злата ми е любима Grinning

И понеже мъжете в сериала сме ги уважили по няколко пъти със снимки, ще слагам малко на появяващите се жени. Почвам с Бела. Сетих се за нея първо, защото аз й се радвах много, нищо че беше гад. С нея имаше много забавни моменти, а и британският й акцент кефеше Laughing
Любими два:
Дийн - може ли да я застрелям?
Сам  - не на публично място Joy

Сам към Бела - Как спиш нощно време?
Бела - Гола, въргаляща се в пари Joy

Ето я и Бела

# 482
Ooo, Бела ми е голяма любимка и на мен, по същите причини като на Фейчето. Винаги имаше смях и екшън с тази мацка, а и много ми беше интересна физиономията й - приличаше ми на зайче.

Злата, не мога да коментирам снимките ти, защото ме карат инстиктивно да стискам очи и да извъртам глава.  Grinning Flutter

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 19:58 от Evil!Stitch

# 483
Злата, не мога да коментирам снимките ти, защото ме карат инстиктивно да стискам очи и да извъртам глава.  Grinning Flutter

Виж, аз нямам такива проблеми Mr. Green Мерси за снимките,   bouquet особено за предпоследната! Мрррррр! :devil: Както се казваше..... Grinning Чак да му се доиграе на човек американски футбол Grinning  Sunglasses

Бела и на мен ми е любима от женските персонажи - Най-запомнящ се момент: Дийн слиза по стълбите, издокаран А'ла Джеймс Бонд, Бела ахва  Crazy и заявява, че не би нарекла облеклото на Дийн смешно в никакъв случай, а след това заявява: "Когато това свърши, трябва да правим див секс!" Тотално изкара нашето момче от релсите, защото не очакваше точно тя да му каже такова нещо  Party И после следва култовото: "Don't objectify me!", обаче когато й обръща гръб се усмихва едно такова палавоооо...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 21:35 от Dana_Scully

# 484
  • В средата на времето
И после следва култовото: "Don't objectify me!", обаче когато й обръща гръб се усмихва едно такова палавоооо...  Mr. Green

...и малко нагледен материал на тази култова сцена Grinning
Don't objectify me

Бела мен ме радва с леко британския си акцент Grinning

Сами целува Бела...на сън Grinning

Бела, Бела и пак...Бела  Grinning

А това е специален поздрав за нашите трудолюбиви градинарки Grinning
Hot & Bothered

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 22:10 от *Izi *

# 485
И после следва култовото: "Don't objectify me!", обаче когато й обръща гръб се усмихва едно такова палавоооо...  Mr. Green

...и малко нагледен материал на тази култова сцена Grinning
Don't objectify me

Бела мен ме радва с леко британския си акцент Grinning
В офиса често ме бъзикат, че като говоря по телефона на английски докарвам акцент точно като на сухарска англичанка. Simple Smile Вече ще имам почва да им покажа, че английския акцент не е толкова смешен, а е готин Wink

# 486

Хахах! Това е много добро - не знам дали сте забелязали как на самия край на тази сцена, когато Дийн ядосано крещи "Son of a bitch!", Сам едва се сдържа да не избухне в див смях! GrinningVery Happy Съвсем в края на това видео е Simple Smile

# 487
  • В средата на времето
И пак за отбор "Красива градинка" Grinning
Вашето персонално слънчице за много зеленина Wink

А това май е пускано, но пак ви го давам. Песента е страхотна и много тича както за Дженсън, така и за Джаред Wink Grinning
Candyman

...и стига толкова от мен, за да не стане прекалено сладко Grinning Wink

, Сам едва се сдържа да не избухне в див смях! GrinningVery Happy Съвсем в края на това видео е Simple Smile

Joy да, добре че си завърта главата иначе камерата ще го заснеме как неистово се хили Joy

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 22:30 от *Izi *

# 488
А това е специален поздрав за нашите трудолюбиви градинарки Grinning
Hot & Bothered
А после твърдят, че Маракана сме били развратни! Няма такова нещо - я ни намерете толкова много разсъблечени сцени на нашия любимец! Mr. Green Градинарки, не знам как ще опазите добрия дух на вашата градина от чужди набези, просто след това видео Изи много вода подля в подредените ви лехички! Grinning Grinning

# 489
  • В средата на времето
Dana_Scully , ти пък Grinning Аз понеже много обичам трудолюбивите хора и искам да им доставя радост след цял ден морно копаене в градинката Grinning

Но наистина, уж Дийн е Womanizer в тоз филм, пък на Сам тихичко и кроткичко колко жени му минаха през ръцете  Joy

Shocked Дженсън  smile3544 smile3544 smile3544 Добре че го познавам направо от Supernatural Joy
http://www.youtube.com/watch?v=zr7md4B4T3A&feature=related

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 22:41 от *Izi *

# 490

Но наистина, уж Дийн е Womanizer в тоз филм, пък на Сам тихичко и кроткичко колко жени му минаха през ръцете  Joy
Именно, Изи, именно!
 Peace

# 491
# 492
Абе, Изи, какво направи тази вечер с тези клипчета,бе, душо? ooooh! Направо от sleepy Sleeping станах hot & bothered Embarassed.

# 493
Много я харесвам тази песен, наскоро си свалих цял албум на Джейсън Манс заради нея Wink В Youtube има и видео, на което Дженсън и Джейсън Манс я пеят заедно на някакво участие. Нашето момче може и да пее! Simple Smile

# 494
  • В средата на времето
Абе, Изи, какво направи тази вечер с тези клипчета,бе, душо? ooooh! Направо от sleepy Sleeping станах hot & bothered Embarassed.

След дълъг и изморителен ден човек се нуждае от красота за сетивата, за да заспи щастлив Grinning   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт