Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 192
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile
Хич даже изобще не ми се оправдавай, на това му се вика укриване на ценна информация. Naughty Joy Joy Joy
Не бе, Фейче, как така да укривам информация - ето, всичко си казвам и то без екзорсизъм и бой! Naughty
Фенска / френска, Стич / Фейчето... Дейна, влюбена, разлюбена  или загубена? Joy Joy Joy

# 601
от ровене попадат интересни неща из нета, но все нямам как да ви поствам през деня, а вечер темата се развива в определена посока и не ми се ще да разводнявам хода ви на мисли със странични неща. Simple Smile
Хич даже изобще не ми се оправдавай, на това му се вика укриване на ценна информация. Naughty Joy Joy Joy
Не бе, Фейче, как така да укривам информация - ето, всичко си казвам и то без екзорсизъм и бой! Naughty
Фенска / френска, Стич / Фейчето... Дейна, влюбена, разлюбена  или загубена? Joy Joy Joy

rotfImao Ох, не мога вече, тука се кискам с глас, Дейна, тази вечер получаваш приза за развеселяване на вечерта  costumed034  newsm74

# 602
Майката на Джаред не е ли по литература учителка  newsm78

И аз имам такъв спомен - че обясняваше, че майка му е учител по литература и заради това от малък питае любов към книгите. Но може и да бъркам Thinking
Не знам, може и аз да се бъркам - снощи в едно интервю го намерих да говори за майка си. Щом и двете сте убедени, че е литература, сигурно е така - аз съм направила някакъв микс с това, че е спечелил шампионат по математика и освен това "бившата" му говореше в онова старо интервю, публикувано от Злата, че Джаред бил много пекън на шах, никой не можел да го бие от приятелите му, та май там се споменаваше нещо, че майка му е математичка...  newsm78 оттам са ми спомените поне на мен.

# 603
Току що проверих в укипедията - по английски е учителка мама, а тате е счетоводител.

Аз още преговарям първи сезон и в момента съм на тази:
Season 1, Episode 10: Asylum

Няма шанс да гледам тази серия отново вечерно време  Laughing но мога да коментирам на воля.

Предстои ми тази вечер да започна втори - епизода с Дийн-бродник из болницата и Жълтоокия, който ще се спазарява с татко Уинчестър, за да върне Диню "back to life". Аз тази вечер съм на "In My Time of Dying"

Тази ми е една от любимите серии.

# 604
Ние с Фейчето, ако ни се отвори парашута и изпозаспи домочадието сме планували последните две серии от 5 сезон, та да сме готови за утре.

# 605
Ауууу, аморе, тази серия е отвратителна. Страшна, гадна и Сами ги говори едни на брат си....бррррр bash
Аз още преговарям първи сезон и в момента съм на тази:
Season 1, Episode 10: Asylum
Няма шанс да гледам тази серия отново вечерно време  Laughing но мога да коментирам на воля.
Мда, благодарение на вас двете, няколко psycho-killer ghosts, които се мернаха до момента, както и факта, че съм невъобразима страхлива дрисла, не мога да догледам епизода тази вечер и затова само ще кисна тука и ще ви досаждам. Crossing Arms

# 606
Стич, дай да те развеселя с едни снимки-компромат на Дженсън. Казах ви аз, че е бил отличник по всички параграфи  hahaha

# 607
Ние с Фейчето, ако ни се отвори парашута и изпозаспи домочадието сме планували последните две серии от 5 сезон, та да сме готови за утре.
Аз ще изгледам 2х1 и 5х11, защото миналоседмичната съм я гледала само веднъж, пък имаше разни "сладкарски моменти", които са супер за преди заспиване GrinningVery Happy (Пудинги, торти и др. подобни сладости!)Grinning така че и аз да съм готова за коментиране утре Wink

Дано приспите домочадитето навреме, че да ви остане възможност да изгледате и двете. Simple Smile Иска ми се и на мен да имам "сладките ви грижи" по приспиване на малолетната част от дома и после потапяне в епизодите...  Blush Heart Eyes Дано да ми се случи скоро, ама това е тема за друг разговор....  Blush

# 608
Стич, дай да те развеселя с една снимка-компромат на Дженсън. Казах ви аз, че е бил отличник по всички параграфи  hahaha

Уха! Точно за тази снимка се сетих и аз като спомена отличник и "председател на класа", но не можах да я намеря. hahaha
Сладурчо си ни е той още от малък явно. Simple Smile

# 609
Мда, благодарение на вас двете, няколко psycho-killer ghosts, които се мернаха до момента, както и факта, че съм невъобразима страхлива дрисла, не мога да догледам епизода тази вечер и затова само ще кисна тука и ще ви досаждам. Crossing Arms

Laughing Това е от сериите, които нямам никакво желание да преговарям. Хем е страшна, хем Сами пак го зомбират некви духове, нищо хубаво няма в нея.
Което ме кара да ви попитам има ли епизоди, които откровено не харесвате?
Аз имам два фаворита в това отношение - и двата са с хора, а не със свръхестествени гадове Joy Единият беше в началото, като едни хора хващаха разни човеци и ги "ловуваха" после и бяха хванали Сами.
Другата е в четвърти сезон май, дето отидоха в една уж необитавана къща да гонят уж духове, а то се оказаха най-обикновени хора. Sick

Дейна, комитетът по палцестискането веднага ще отдели един палец за теб скоро и ти да имаш сладки грижи Hug Мойто малкото съм го научила да заспива до мен на дивана и той в момента е подпрял главица в кръста ми и така е заспал. Топли ми на кръста, както каза Злата - грейчица, и сега ми е жал за мен си да го преместя Laughing Heart Eyes

Хахах, Злата, тия снимки са страшни бе Laughing

# 610
Иска ми се и на мен да имам "сладките ви грижи" по приспиване на малолетната част от дома и после потапяне в епизодите...  Blush Heart Eyes Дано да ми се случи скоро, ама това е тема за друг разговор....  Blush
Дано! Ще ти стискам палци  Praynig Hug

Ох, накарахте ме да се разровя в тайните архиви и да се присмивам на апокрифните снимки на Дженсън отпреди да стане Патрона на стадиона  hahaha

# 611
Злата, страхотни снимки! Развеселяване - постигнато.  bouquet

Което ме кара да ви попитам има ли епизоди, които откровено не харесвате?
Аз имам два фаворита в това отношение - и двата са с хора, а не със свръхестествени гадове Joy Единият беше в началото, като едни хора хващаха разни човеци и ги "ловуваха" после и бяха хванали Сами.
Другата е в четвърти сезон май, дето отидоха в една уж необитавана къща да гонят уж духове, а то се оказаха най-обикновени хора. Sick
Grinning Мда, мерси, че го написа вместо мен Whistling, епизодите с хората са ми най-нехубави.

# 612
Рицарското в мен проговори. Не можем да се присмиваме само на Дженсън! Да се присмеем и на Джаред newsm48

# 613
има ли епизоди, които откровено не харесвате?
Аз също бих посочила първото ти предложение - The Benders, но пък на мен тези епизоди, където хора са злите, също ми харесват, защото правят сериала много различен и истински. Както съм ви споменавала и преди, тези две серии са в пряка алитерация с най-гледания и коментиран епизод на The X Files от преди години ("Home") се казва и за пръв път в sci-fi сериал засяга темата, че най-страшните чудовища са всъщност хората.
Не знам, на мен всички епизоди си ми харесват. Малко ми е Spooky онзи, в който Дийн трябваше да измъчва Алистър, там направо ме е страх на моменти, но пък Дженсън токова силна роля прави в този епизод и така развива образа, че направо ми настръхва косата!
Епизод, който "малко не харесвам" е онзи, където разказват за паралелния им живот, какъвто би бил ако оставеха архангел Закарая да определя какви биха били - Дийн е "корпоративен задник" (сега като се замисля, най-близкото като образ до "момчето-отличник на мама", май Дженсън не му е трябвало много, за да се вживее в ролята Mr. Green ), а Сами е някакво "call-center boy", което прилежно ходи на работа всяка сутрин, но се чувства скучно да работи в своята си "кутийка").
Всички други епизоди дотук ми харесват на макс! Simple Smile

Дейна, комитетът по палцестискането веднага ще отдели един палец за теб скоро и ти да имаш сладки грижи Hug Мойто малкото съм го научила да заспива до мен на дивана и той в момента е подпрял главица в кръста ми и така е заспал. Топли ми на кръста, както каза Злата - грейчица, и сега ми е жал за мен си да го преместя Laughing Heart Eyes

О,Оо,  newsm73  Kiss сладурско! Мерси за "пожеланията" Simple Smile

P.S. Струва ми се, че освен тук във форума, има и тайно скайп-общество между вас, в което всъщност минава основната коментаторска линия. Ако приемате нови членове за скайп-конференции, моля, пишете ми на ЛС  Hug

# 614
P.S. Струва ми се, че освен тук във форума, има и тайно скайп-общество между вас, в което всъщност минава основната коментаторска линия. Ако приемате нови членове за скайп-конференции, моля, пишете ми на ЛС  Hug

Ти пък, какво ти тайно скайп общество, просто двете със Злата сме разработили система да гледаме епизодите "заедно" Laughing Включваме скайпа, пускаме едновременно и коментираме като стигнем до нещо интересно. Щото съвсем не сме луди и съвсем не сме пристрастени Joy Joy

На мен серията с измъчвания Алистър ми е сред любимите.
1. Алистър каква беше гад и как хубаво играеше
2. Дийн и страхотната му игра
3. Сам, който размаза Алистър накрая
4. Разговорът между Кастиел и Сам
5. Разговорът между Кастиел и Дийн
Абе страхотна серия е, страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт