Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 185
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Рицарското в мен проговори. Не можем да се присмиваме само на Дженсън! Да се присмеем и на Джаред newsm48

Фейче, след като видях тази снимка ме чакай утре рано на сабахлем с мотика пред градинката  Joy Joy

Което ме кара да ви попитам има ли епизоди, които откровено не харесвате?

The Benders, No Exit, Family Remains и  Jump the Shark са моите най-нелюбими серии.

Цитат
Щото съвсем не сме луди и съвсем не сме пристрастени Joy Joy
Хич! Никак даже  Crazy

# 616
Сетих се и за друга крайно нелюбима серия - трети сезон, Time is on my side - с лудия доктор, който беше намерил начин да надвие смъртта и замалко да извади окото на Сами с лъжица за сладолед!!! Блякхххх!!! Иначе актьора, който играе доктора (някой си Джони Драко май беше) ми е един от любимите bad guys. Много е creepy!

# 617
  • София
Хахахаха, аз в крайно нелюбими мога спокойно да сложа целият първи сезон Simple Smile

# 618
Сетих се и за друга крайно нелюбима серия - трети сезон, Time is on my side - с лудия доктор, който беше намерил начин да надвие смъртта и замалко да извади окото на Сами с лъжица за сладолед!!! Блякхххх!!!

Даа, вярно! Това с окото на Фейчето й е много любим момент  hahaha

# 619
Сетих се и за друга крайно нелюбима серия - трети сезон, Time is on my side - с лудия доктор, който беше намерил начин да надвие смъртта и замалко да извади окото на Сами с лъжица за сладолед!!! Блякхххх!!!

Даа, вярно! Това с окото на Фейчето й е много любим момент  hahaha
Сакън, нИдей! Да не се повреди нещо скъоценното Сами, че нали е "The vessel" на Лукчо...  newsm78 Simple Smile

# 620
Хахахаха, аз в крайно нелюбими мога спокойно да сложа целият първи сезон Simple Smile
Що така, бе, Ангелче? Първи сезон си има своя чар определено - толкова са млади и готини Дженсън и Джаред (не че по-нататък не са готини, де) Grinning A и да си призная, първи сезон много ми харесва, защото всеки епизод си е сякаш самостоятелем horror movie - много добре е замислена историята и определено грабва вниманието, като ни оставя без дъх да следим после още 4 и кусур сезона! Simple Smile

# 621

Даа, вярно! Това с окото на Фейчето й е много любим момент  hahaha

Много! Пускам си го всяка събота вечер да му се любувам Joy

Да докладвам, последните две серии от пети сезон - изгледани. Готови сме за новата Laughing
Тая със смъртта на Джо и Елън ме нерви нещо. Не че първите три пъти не ревах на нея, но диалозите са някакви странни и нетипични за героите. Освен това продължавам да не разбирам как Сам и Елън гледат сеир, докато хрътките ракъсват Джо Crossing Arms
Не я слагам в графа любими.  Naughty

Аз на втори прочит на сезоните установих, че от всичките най-малко ми харесва трети. Втори и четвърти се борят за приза, така и не мога да реша измежду тях.

Хахаха, на каква снимка попаднах, какви са хубавци и тримата Joy

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 01:48 от Fairy

# 622
Ето и малко фенски черен хумор във формата на коментар на епизодите. http://supernaturalfanwiki.wetpaint.com/page/Supernatural+Season+3+Black+Comic. На английски е, но ако имам време ще седна да го преведа, има моменти, които си заслужават.
Фейчето и Стич да внимават в предпоследния абзац, където се набляга на "Сами, завързан и измъчван".  Mr. Green

# 623
Първи сезон си има своя чар определено - толкова са млади и готини Дженсън и Джаред (не че по-нататък не са готини, де) Grinning A и да си призная, първи сезон много ми харесва, защото всеки епизод си е сякаш самостоятелем horror movie - много добре е замислена историята и определено грабва вниманието, като ни оставя без дъх да следим после още 4 и кусур сезона! Simple Smile
Съгласна съм. И на мен ми харесва първи сезон въпреки, че някои от сериите са доста страшни.
По повод повторното гледане на Abandon All Hope се сетих да ви кажа, че другия демон който много харесвам освен Азазел е Краули

Предния път като гледах този епизод споделих една своя тория в темата, но никой не даде мнение по въпроса, та сега ще пробвам пак. Според мен Краули е закачка с "Добри поличби" на Тери Пратчет, защото в книгата има демон със същото име. И той също се опитва да спре апокалипсиса и е спретнато ситно конте с английски акцент. Какво мислите вие?

# 624
Хаха, anyone notice that Sam is always getting tied to a chair or tied down?  Twisted Evil Това обяснявах наскоро, че Сам минат, не минат няколко серии и току се окаже вързан и някой го реже.   Laughing  В Jump the shark накрая ми беше особено мъчително да гледам как му режат ръцете Cry

# 625

Даа, вярно! Това с окото на Фейчето й е много любим момент  hahaha

Много! Пускам си го всяка събота вечер да му се любувам Joy

Да докладвам, последните две серии от пети сезон - изгледани. Готови сме за новата Laughing
Тая със смъртта на Джо и Елън ме нерви нещо. Не че първите три пъти не ревах на нея, но диалозите са някакви странни и нетипични за героите. Освен това продължавам да не разбирам как Сам и Елън гледат сеир, докато хрътките ракъсват Джо Crossing Arms
Не я слагам в графа любими.  Naughty

И аз така - много ми е странен диалога в този епизод - като нагласен е някак си и много набързо се претупва всичко. Елън и Сам наистина блеят някъде, докато хрътките разкъсват Джо, а после за някакви си 15 мин взеха решение две от главните героини и доста добри "ловци" като Елън и Джо да бъдат затрити, въпреки че по-нататък можеха да им намерят достойно място в "редовете на борбата".
Както и да е, на мен също не ми е от най-любимите, а за реване и дума да не става - странна ми е просто серията, но ревлива в никакъв случай.

Аз на втори прочит на сезоните установих, че от всичките най-малко ми харесва трети.

Що така?  Готин е трети сезон - кратък и изпълнен със съдържание. На мен пък си ми харесва, пък и тук са епизодите с Бела, които са ми много забавни Wink

Хахаха, на каква снимка попаднах, какви са хубавци и тримата Joy

Оле, оле! Дженсън с розово пуловерче!! Просто си представям Джаред как го пита: "Could you be more gay, man?"
Тая Дженевив хич не ме кефи. Кой тук из форумстващите беше изстрелял крилатото, че изглежда "евтичнос" - ами, сори г-н Падалеки, ама така си изглежда. Той явно такива странни същества харесва.
За вкусовете на г-н Екълс към жените няма да отварям тема сега, че трябва да се ляга, а може да се откараме до сутринта.  Mr. Green Heart Eyes Поне що се съди до "любовните биографии" на двамцата, Джаред с двете му любови и Дженсън с 22-те (известни)....  Twisted Evil какво да си говорим повече. Скромен, скромен по душа, отличник на випуска, ко-капитан на отбора по бейзбол, но пък с такава външност още от левентска възраст...  Heart Eyes няма как да не е бил любимец на девойките  Heart Eyes И все още е!  Flutter

# 626

Предния път като гледах този епизод споделих една своя тория в темата, но никой не даде мнение по въпроса, та сега ще пробвам пак. Според мен Краули е закачка с "Добри поличби" на Тери Пратчет, защото в книгата има демон със същото име. И той също се опитва да спре апокалипсиса и е спретнато ситно конте с английски акцент. Какво мислите вие?
Браво за наблюдателността! Не мислех, че тук има фенки на Пратчет и някой друг е забелязал!  newsm10 Има резон в това, което казваш. Simple Smile В "Добри поличби" ли беше вярно този Краули? Аз май и някъде другаде го срещах... трябва да си поприпомня като остане време Simple Smile

# 627
Дейна, прочетх фенския хумор  Laughing Много ми хареса коментара за вързания Сами  Joy Ама права е момата, дето го е писала - и аз мога да се сетя за сума ти други неща които да правя на завързания Сам вместо да го режа на парченца  Twisted Evil Другото което ме накара да се смея беше коментара за The Kids are Alright - Who the hell cares if the kids are all right? How about me! Do you know I have no more fingernails and practically lost my mind cause of that episode? I was rocking back and forth repeating, "Dean is not the father, Dean is not the father"  Joy Joy Joy

А сега само на вниманието на мараканките! Моля, забележете как се забавлява нашия патрон:

Вземайки предвид горепосоченото, предлагам тези два толета да бъдат приети за официални екипи на нашия тийм, като всяка почитателка има свободата да избере този, който смята, че ще подчертае по-добре вътрешната й красота и прекрасната й душевност. (Изи, нали искаше да си демонка? Сега ти се отдава възможност  Wink)

# 628
Уха! Злата, Супер си!  Hug Аз веднага си заплювам от ангелското костюмче - много ще ми подхожда на душевния мир и хармония... и на изразителните ми очи  Crazy  Flutter

Представяте ли си, ако цяла Маракана се барне в бяло и червено!  Mr. Green Ще посрещнем Баба Марта с месец по-рано  Mr. Green Mr. Green hahaha (Нали знаете какво има на 1 март?  Flutter  nbirthday

P.S. Честито ви ново епизодче, обичам я тази papy2000!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 08:46 от Dana_Scully

# 629
Добро утро!
Още преди да сте се събудили и изтеглили новия епизод да ви омърся чистата неспойлерирана душевност с едно миниатюрно трейлърче на следващата серия - 'Back to the Future II'
Желая ви спорен ден! Радвайте се на зимната приказка навън! (ама отвътре  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт