Били ли са ви като деца?

• 62 916
  • 1 554
  •   1
Отговори
# 540
Мене ме пошляпваха сериозно-и майка ми и баща ми,а като се обърна назад бях ангелче като дете,но бях горделива,както и сега.Сестра ми и с перо не е докосвана,но живота й се стече така,че май е трябвяло да бъде бита.В момента е системно бита от приятеля й,а тя май няма нищо против.Прави грешка след грешка в живота си.
Изпитвам ужас,че може някой път да имам дете и да му посегна-та те са толкова по-слаби от нас.

# 541
Спомням си веднъж. Бях малка и изядох яки шамари от баща ми, понеже бях обърнала акумулатора на комшията. Видя ме да си "играя" с него. Някаква течност се разтече навсякъде. Напълно оправдавам постъпката на изплашеното родителство, щото дори да ми беше обяснил какво е това чудо акумулатор и каква е тая "вода" изтичаща от него, нямаше и да разбера. А той се беше стреснал зверски. Добре, че ме вдигна и ошамари навреме, че последствията от играта щяха да са страшни!

Иначе за бели и пакости са ме потупвали, но аз бях щура. Гореспоменатото е единствения "БОЙ", който съм яла. А колко наказания.. бедна ви е фантазията...  Twisted Evil

# 542
  • някъде
Майка ми ме е била като дете, баща ми никога не ме е удрял. Не и се сьрдя- бяхме диви сьс сестра ми и се биехме, тя ни гледаше сама, ходеше на работа, грижеше се за дома и и идваше в повече.... Колкото и да ни е шамарила сьм на мнение, че ни е вьзпитала добре. Peace не и се сьрдя и за мен е най-добрата майка Heart Eyes
Моето дете го шамаросвам Tired, но пьк и той е много непослушен, и сто пьти да кажа нещо няма да го направи ooooh!

# 543
  • София-Варна
Аз не съм удряна,майка ми ни скубеше обаче яко!Предпочитах да ме удари от колкото това мъчение .......наистина ми настръхва косата,като се сетя!!!

# 544
Мене ме пошляпваха сериозно......бях ангелче като дете,но бях горделива,......Сестра ми ......живота й се стече така,че май е трябвяло да бъде бита.В момента е системно бита от приятеля й......

Колко тъжно: щом някой те бие, значи така било трябвало.

# 545
  • На морето!
Не са ме били, не съм била и нямам намерение. Мъжът ми е отнасял шамари веднъж и е имало сериозна причина, той също не удря нито мен, нито детето. За мен няма значение кой яде шамари и защо- дали аз, дали детето, дали той- всичко това е насилие и не мога да го оправдая. Майка ми също не е бита, удряна, пошляпвана и т.н. и има същите принципи, които са имали нейните родители, аз и сестра ми също възпитаваме с говорене и като крайна мярка изключително строг тон, надявам се и детето ми да не разчита на правото на по-силния и да се налага посредством силата.
Не се заяждам, темата така или иначе ще се превърне в спор, но държа да кажа, че гледката на ревящо дете по улицата и нервна майка, която крещи, дърпа го или го шамаросва защото има някаква спешна, неотложна за нея работа, която не търпи отлагане- пр. започва някоя си серия на "Перла" и Ахмед ще предлага на Инджи...

# 546
Мене ме пошляпваха сериозно......бях ангелче като дете,но бях горделива,......Сестра ми ......живота й се стече така,че май е трябвяло да бъде бита.В момента е системно бита от приятеля й......

Колко тъжно: щом някой те бие, значи така било трябвало.
Ами не съм сигурна,че съм това,което съм,защото съм пошляпвана.В по-голямата ми част от живота ми,не съм живяла с майка ми и баща ми( за моя радост Laughing). Баба ми и роднините са ме гледали,а те не са ме докосвали и с пръст.Сестра ми,обратно,цял живот си е живяла при родителите ни,заради което е пълно копие натях.

# 547
Не, никога

# 548
Да, системно с години...
За съжаление все още има майки, които упражняват боя като възпитателно средсво  Tired

# 549
Нямам лоши спомени от детството,напротив..Майка ми ме е плясвала в пубертета няколко пъти съвсем леко,ама и аз бях идиот около 13,14,15 години,какви купони правих докато тя беше нощна смяна,целия квартал събирах Joy,полиция идваше винаги,уфф ужас,пуберска работа от моя страна.
Баща ми много пиеше и се държеше гадно и заядливо с майка ми,не е успял да ни посегне сериозно или аз не помня,защото почти не живееше с нас и по-добре за нас с брат ми е било.
Не сме били бити,но пък доста ми крещеше като беше в критическата майка ми,нормално,била е изнервена,справяла се е съвсем сама в живота с две деца.Уважавам я и я обичам много,защото си е дала целия живот за нас,много е направила просто и най важното никога не е постъпвала с агресия и наказания.
Сега гледам себе си и за съжаление и аз много крещя,но работя по-въпроса да се науча да запазвам самообладание.

# 550
Мен са ме били, пребивали с повод, без повод, за глупости.. демек за всичко..Никога няма да им простя или да забравя.Когато имам дете искам да ме обича и уважава,защото съм го заслужила,а не само защото съм му майка.

# 551
  • Бургас
не, не са ме били.

# 552
Не, за Бога. Никой никога не ме е бил през живота ми.

# 553
Никога,не са ми посягали!Много мили родители имам Hug

# 554
Мама ни е пошляпваше, но ние сме три деца, при това буйни. Спомням си веднъж, бяхме отишли в парка, без да предупредим наще, те са ни търсили, бяха се много притеснили и като ни намериха да си играем в парка, мама ни натупа поред на номерата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт