Ужасяващо е!

Аз изпитах някакво изключително неприятно усещане от описанията на наказания, сякаш някой стъпка моето достойноство

Наказания също не помня да съм получавала, пък не съм била особено кротко дете, просто ми изтърпяха пубертета и всичките тръшкания, не знам с какво търпение. Но и не мога да кажа, че съм много близка с родителите си и съм споделяла с майка ми или баща ми лични неща. Имам по - голяма сестра и тя ми беше съветник по тези въпроси. 
Съжалявам за това, което сте преживяли, момичета! Със сигурност това са неща, които остават в душата ти за цял живот.

.Скоро взеха на една майка детето ,заЩото му беШе ударила Шамар на публи4но място.(детето изти4ало пред кола),голяма лудница стана....хората застанаха зад жената......вси4ки знаем какьв е закона,но реално погледнато е малко нереалисти4ен........След 5 месеца и вьрнаха детето ,като сега тя е с предупреждение да не го БИЕ
пове4е
.
си взе своето
),май вьобЩе не са ме били
,имам някакви бегли спомени от Шамар4ета от майка ми,след които следваШе едно4асово извинение от нейна страна Препоръчани теми