Били ли са ви като деца?

• 62 886
  • 1 554
  •   1
Отговори
# 1 290
  • В Космоса

Методиката "бий докато е време", т.е. на годинка детето вече знае, че майката може да постигне всичко чрез удряне води до последицата "агресивно поведение" или "подло, подмолно, прикрито агресивно поведение" при децата над седем години /знаете, че тогава социалното развитие на децата с норма в интелекта е най-бурно".

Сами си направете изводите.
Не разбрах на база на какво трябва да си направим изводи. Виждам, че ти си направила, обаче, такива, но ми е интересно да разбера колко бити на годинка и над седем годинки деца изследва та да стигнеш до изводите "агресивно поведение" или "подло, подмолно, прикрито агресивно поведение".

Не съм поддръжница на боя, но и на такива безпочвени изказвания.

# 1 291
  • Бургас
Не съм чела отговорите ви,но ще пиша конкретно по зададения въпрос.
Да били са ме,но аз пък бях такова дете,че сега ми идва сама да се набия,заради нещата които съм правила.
Сега като ги гледам колко са глезени децата,включително и моите,хич не им е излишен пердаха.

# 1 292
Аха. Това си могла, това си дала на детето си. После то ще търси начини да не повтори твоите грешки, а резултатът ще е мултиплициране на насилието в семейството - хамалска професия - бедност - социална изолация - насилие и първобитни взаимоотношения....
Затова природата е решила, че детето не може да ми отговори със същата сила. За да не е хамалин после Grinning

# 1 293
Не разбрах на база на какво трябва да си направим изводи. Виждам, че ти си направила, обаче, такива, но ми е интересно да разбера колко бити на годинка и над седем годинки деца изследва та да стигнеш до изводите "агресивно поведение" или "подло, подмолно, прикрито агресивно поведение".

За дванадесет години съм консултирала над хиляда, хиляда и двеста деца на възраст между година-година и половина и шестнайсет години.

Природата дава на бебето майка, която да го закриля, обича и напътства. В първобитно общинния строй агресивните общества са оставяли малките деца без храна и ласка, за да им изострят жаждата за плячка. По-миролюбивите общества са се занимавали със създаване на продукти /зеледелие, скотовъдство, изкуство/.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:54 от Мишона

# 1 294
За какво трябва да се уважават родителите?
 Не трябва ли от едно дете първо да се обичат?
Трябва, защо да не трябва? А "защо трябва да се уважават родителите" е най-голямата глупост, която съм чела от теб. Отговори си сама, ако не можеш, значи твоето дете няма защо да те уважава. Все ми е едно.

Знаеш ли значението на думата "уважавам"?
От твоето дете на 2-5 години искаш да те уважава?
Моето ме обича и искам винаги да ме обича, а не уважава.
Уважението от непознати.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:57 от Снежа63

# 1 295
Не съм чела отговорите ви,но ще пиша конкретно по зададения въпрос.
Да били са ме,но аз пък бях такова дете,че сега ми идва сама да се набия,заради нещата които съм правила.
Сега като ги гледам колко са глезени децата,включително и моите,хич не им е излишен пердаха.

Край. Сега виж, какво следва... Hug

ПП Голямо мерене пада. Не е ли по-добре вече да обърнете внимание на децата си, отколкото да си обръщате внимание един на друг.

# 1 296
Снежа 63, нещо си объркала цитатите, моля поправи се, за да не стават недоразумения.  Simple Smile

# 1 297
Уважението от непознати.

Уважението не изключва обичта. При положение, че никъде не я споменах, си вадиш изводи, че не е важна? Ами аз и за глобалното затопляне не говоря, но го смятам за много важно. Въобще, липсата на нещо в мнението ми, защото не си попитала за него, не означава липса на такова в позицията и принципите ми. Честно, все едно си говоря с 6-годишно дете в момента.

# 1 298

ПП Голямо мерене пада. Не е ли по-добре вече да обърнете внимание на децата си, отколкото да си обръщате внимание един на друг.
Моето спи. Имам малко време.

# 1 299
  • В Космоса

За дванадесет години съм консултирала над хиляда, хиляда и двеста деца на възраст между година-година и половина и шестнайсет години.

Ако е наистина така се извинявам, че определих като "безпочвени" изказванията ти. А тази агресия до кога се изявява, само в периода когато са бити или остава трайно загнездена в индивида, имаш ли наблюдения?

# 1 300
Аха. Това си могла, това си дала на детето си. После то ще търси начини да не повтори твоите грешки, а резултатът ще е мултиплициране на насилието в семейството - хамалска професия - бедност - социална изолация - насилие и първобитни взаимоотношения....
Затова природата е решила, че детето не може да ми отговори със същата сила. За да не е хамалин после Grinning

Блажени са верующите.
И когато "детето" стане по-силно физически какво правим  newsm78
Стига вече с тези шамари........и бой......

# 1 301

Блажени са верующите.
И когато "детето" стане по-силно физически какво правим  newsm78
Стига вече с тези шамари........и бой......
Ще прилага наученото.  Grinning

# 1 302
Уважението от непознати.

Уважението не изключва обичта. При положение, че никъде не я споменах, си вадиш изводи, че не е важна? Ами аз и за глобалното затопляне не говоря, но го смятам за много важно. Въобще, липсата на нещо в мнението ми, защото не си попитала за него, не означава липса на такова в позицията и принципите ми. Честно, все едно си говоря с 6-годишно дете в момента.
Надявам се тогава да разбереш как се чувства 6- годишно дете.
Между другото съм на 47 и не се чувствам или чувствала по-различно.
Някой никога не порастват до твоето ниво.

# 1 303
  • София
Бояна, за манипулирането не мисля да отговоря. Просто няма да го разбереш.

hahaha Joy
Развесели ме, мерси! Хубава вечер!  bouquet

ПП  Ако ви се бие препоръчвам Counter-Strike и GTA San Andreas.

ППП Риспект.

# 1 304
В първобитно общинния строй агресивните общества са оставяли малките деца без храна и ласка, за да им изострят жаждата за плячка.

Мишона, че си компетентна и имаш опит си личи, но от къде я имаш тази информация, за първобитния строй  newsm78.Интересно ми е.Някой от първобитния строй ли го разказа?Възможно е и да са  ги отглеждали и по-добре от нас, кой знае.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:31 от ketti

Общи условия

Активация на акаунт