90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Днес на варива.Хапнах си доста:пълнени чушки с ориз (постни)+ салата зеле, моркови и много малко царевица, закуска мандарини.Успех на всички!

# 226
аз влизам с въпрос и малко да почета , днес си купих булгур и незнам как да го приготвя ,какво бихте ме посъветвали и другатата питанка е че днес видях ,че има макарони от ориз и се чудя за кой ден да са

# 227
аз влизам с въпрос и малко да почета , днес си купих булгур и незнам как да го приготвя ,какво бихте ме посъветвали и другатата питанка е че днес видях ,че има макарони от ориз и се чудя за кой ден да са
Булгура е за въглехидратния ден ,а оризовите спагети са за варивата.
Булгура го правя ето така
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.msg13764155#msg13764155

# 228
Pety  благодаря   bouquet
лека нощ от мен

# 229
zdravejte momicheta-pak imam problem s kirilizatora,izvinqvam se.dnes beshe vaglehidraten den za men.zakuska v 10h-3kaisii,obqd 14h-1 parche pitka,ve4erq v 19.30h-zelen4ukova supa s mnogo fide(nqma qica i mlqko) i zelena salata+par4e 4eren shokolad razbira se.kakvo mislite za meniuto mi?ako vijdate greshki ,osven 4e obqda mi e po-malko ot ve4erqta ,spodelqite molq.qdete li salati v tozi den i ovkusqvate li salatite po princip?
pozdravi za vsi4ki momi4eta s mnogo minusi-bravo,i uspeh na novite popalneniq.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 23:54 от POSH

# 230
Добро утро фиданки! По едно кафе да се стоплим, че ни чакат големи студове! В студ организма гори калории, тъй-че ще извлечем полезното от него!

картинки

# 231
  • Панагюрище
Привет на всички,тези дни нямах вного време за компа ,но пък стриктно си спазвам диетката.След първата четворка имам -1 кг.
Днес съм на варива,ще се меря и отчитам след всеки плодов ден.
Добре дошли на новите и успех.
Виждам,че нащо Ели продължава да ни следи и да ни дава ценни съвети Hug.   Киара ,благодаря за кафето.                                                                                                         

# 232
  • Бургас
Добро утро фиданки! Киара благодаря за кафето.
Posh салата може всеки ден, в плодовия неовкусена. По-принцип й слагам малко зехтин и ябълков оцет или лимон. Менюто ти за вчера ми се струва че е ок.
Днес съм въглехидратка  Grinning менюто още го мисля.
Режимен и по-топъл ден за всички  Heart Eyes

# 233
  • TX

следпрекрасното кафе и  чашата хлада вода е време за закуска
желая минусов ден, но не само от температури ами и от кила и мерки

# 234
Ей, Роси, браво за килограма!Дано и аз в петък отчета добър резултат!
Веси и аз днес съм на въглехидрати. За закуска портокал, за обяд макарони с доматен сос , същото мисля и да е за вечеря. А как се каня на лентичката "Линд" . Намерих един 99% какао.
Мурка страхотна закуска!
Лека и успешна сряда на всички!

# 235
Добро утро и от мен, момичета
Днес е ден за въглехидрати и менюто ще е: за закуска - 2 ябълки; за обяд спагети с домати и гъби; за вечеря същото и естествено парченце шоколад Simple Smile

поздрави на всички и много минуси днес  Hug

# 236
момичета, искам да попитам дали може днес (въглехидратен ден) да си изпия кафето с малко мед вътре, по принцип не съм кафеджийка, но днес ми се пийва едно ароматно кафенце, а горчиво ще ми е малко трудно newsm78

# 237
танита, щом си на въглехидратен, може и захар да си сложиш в кафето  Hug

# 238
танита, щом си на въглехидратен, може и захар да си сложиш в кафето  Hug

благодаря  bouquet

# 239
Добро утро, момичета!
Киара, благодаря за кафето.
Мурка много апетитна закуска.
Днес съм на плодове.За закуска изядох половин ябълка.Взела съм си киви, банан и портокал.
И при нас днес е изключително студено. В 8 часа беше -14градуса.Поне вече не вали, че си имаме достатъчно сняг.
Лек и минусов ден на всички фиданки. Hug

Общи условия

Активация на акаунт