Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 210
BSPlayer ако сте може просто да "завлечете" субтитрите и да ги пуснете върху екрана където тече филма (все едно куде, някъде върху него  Peace)

# 211
Готови ли сте за тази вечер? Да не забравите филма?  bouquet

# 212
Чакам го с нетърпение Grinning

# 213
  • София
на линия сме     Peace

# 214
Здравейте.
Благодаря на всички за бързите отговори относно субтитрите,аз все пак не успях да се справя но карай да върви Laughing
Гледах снощи серията по" Нова" и да ви кажа много ми стана мъчно за принцеса Мери,никакви отношения тип баща-дъщеря.Такива са били времената тогава и още повече става въпрос за кралско семейство.

# 215
  • край голямата локва
Хенриета-Анна, най- лесния начин да се справиш със субтитрите е като копираш името на файла на филма и преименуваш този на субтитрите / преди разширението/. Когато двата файла се казват по абсолютно един и същи начин субтитрите тръгват автоматично. Независимо от плейъра.  Wink Ако имаш проблем питай.  Hug

# 216
Ох Джейн Сиймор ми е познато име - даваха ли я досега във филма?  Rolling Eyes

пп - онзи ден гледах "От Париж с любов" с Джонатан Рийс Майерс, останах доволна от актьора и от екшъна  Peace Много приятен, разтоварващ филм.

# 217
  • sf

Има такава актриса сега- играе Д-р Куин Лечителката  Mr. Green

# 218

Има такава актриса сега- играе Д-р Куин Лечителката  Mr. Green

По дяволите  Joy Ахаххаха, ако не беше да ме светнеш, цял ден щях да си блъскам главата от къде ми е позната, бях убедена, че е някъде от филма персонаж и съм я изпуснала, даже в Гугъл нямаше да проверя. Мерси  Hug

# 219
  • Велико Търново
Мда Laughing със Дж Ландо Grinning ... някай има ли инфо за 4ти сезон, дали ще дадат и 6те му жени? Обаче като четох в интернет бая глави е резнал този Хенри и то вси на най-близките си newsm78 Четох за Томас Мор- гркият и една от жените му номер5 май. И общо взето редувал реформаторка с католичка...

# 220
Ето ме и мен, една прясна фенка на сериала!
Преди 3 седмици случайно го хванах по Нова и останах запленена!
Перфектен актьорски състав, брилятна игра, омагьосващ сценарий!
Единственият недостатък е часът на излъчване! Не мога да си го обясня! По-напред в темата видях някакво обяснение, че е вероятно заради секса в сериала. Но не го приемам за сериозно! Всичко е показано доста изтънчено и няма пошлост. А в същото време в праймтайм по две национални телевизии ни излъчват турски сериали, в които, например, пък аз за откъслечните сцени, които съм хващала покрай майка ми, видях домашно насилие... Но както и да е, явно е политика на телевизиите.
За сметка на това си изтеглих и 3-те досега излезли сезона на сериала и ще си го гледам на спокойствие, в удобно време.
Сега наваксвам с началото, което съм изпуснала.
А от 11-ти април дружно чакаме последния сезон, нали?! Гледахте ли трейлъра - http://www.youtube.com/watch?v=sawkFsNSrAk

# 221
  • София
Уха, нов сезон ли почва скоро? Страхотно, очаквах го по-късно, а то наближило. Peace

# 222
Айде и аз тук  Mr. Green
Изгледах няколко серии по Нова и доста се заинтригувах (най-хубавото на историческите филми е, че малко да имаш хабер от история стигат, за да не страдаш, ако пропуснеш серия  Peace)
Преди години, когато излезе първи сезон на Тюдорите (веднага след края на Рим), свалих няколко серии, но нещо не ме грабна филма - може би защото постоянно сравнявах двата сериала. Сега обаче го гледам по друг начин и започвам с първи сезон, първа серия. А преди няколко седмици изгледах и Елизабет (двата филма), така че ситуацията е от краката за главата  Joy

# 223
  • Варна
Сега по нова кой сезон дават.  newsm78 Още ли са на първи или вече втори почна.
Да знаете аз не пропускам серия независимо от часа.  Hug

# 224
Сега мисля, че е края на втори сезон, даже може и трети да е започнал. Аз последните две седмици не успях да гледам по Нова и не съм много сигурна. Сезоните са кратки по 10 серии, като трети е едва 8 серии.

Общи условия

Активация на акаунт