Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Охо, супер! Бях забравила, че четвърти сезон тръгва съвсем скоро. Да си призная, аз не успях да изгледам третия  Blush, първите две серии ми вървяха много мудно и го зарязах.

# 331
  • Бургас/Пз
Днес дали ще има или свърши вече?

# 332
  • София
По програма трябва да има епизод днес, след предаването на Венета Райкова.

# 333
и аз така видях, че ще има  Peace...а дано  Praynig Praynig

# 334
  • София
пффффф... на историческите филми методите за изтезание ми идват в повече, но кво да се прави - такова е времето. Тук ми е става мъчно за Ан Болейн. То в историята няма "ако", но се чудя дали не е имало и друг начин да справят с нея - манастир, изгнание, развод,...

# 335
Извинявайте за безумния въпрос ама в момента кой епизод от кой сезон дават по нова? Благодаря ви!

# 336
пффффф... на историческите филми методите за изтезание ми идват в повече, но кво да се прави - такова е времето. Тук ми е става мъчно за Ан Болейн. То в историята няма "ако", но се чудя дали не е имало и друг начин да справят с нея - манастир, изгнание, развод,...
И аз това си мислех.
Защо е трябвало да обезглавяват толкова много хора, винаги има начин.
И аз си поплаках. Cry Cry Cry
Ан е била силна жена, (имала е своите слабости и страсти,като всички нас).
Няма нищо случайно-нейната дъщеря става великата Елизабет.

# 337
Много силни епизоди , особено споменът и като малко дете в прегръдките на баща си и финала разплакват -жестоки времена са били.

# 338
  • София
И аз това си мислех.
Защо е трябвало да обезглавяват толкова много хора, винаги има начин.
И аз си поплаках. Cry Cry Cry
Ан е била силна жена, (имала е своите слабости и страсти,като всички нас).
Няма нищо случайно-нейната дъщеря става великата Елизабет.

на тва с Елизабет аз му викам ирония на съдбата... така е трябвало да се случи.
впечатляващо е направен сериала. изградени са интересни образи, които предизвикват доста въпроси във всеки един от нас. все пак това е целта да ни развълнува Simple Smile

(и разбира се - сюблимния момент "тате, да ти покажа ли как се яде бисквитка..."!)

# 339
Знам историята, но все се надявах да и се размине.
Тоя Хенри,яд ме е на него, в манастир да я беше пратил, егати манията за син.
Елизабет доказва, че не е важно какво имаш между краката, а какво имаш в главата.

# 340
  • Варна
Много силни епизоди , особено споменът и като малко дете в прегръдките на баща си и финала разплакват -жестоки времена са били.
Да наистина не може да не се разплачеш на този момент.  Cry Cry Cry

# 341
За мен, всичко се връща.
Имам спомени от друг филм за Ан, (който съм гледала преди доста години, но съм запомнила), че преди да умре, тя му казва, че нейната дъщеря ще е кралица.  Незнам, дали е факт, или художествена измислица.

# 342
И след всичко това и трапеза си спретна и блажено си похапна! Що за хора са били !

# 343
  • София
На хората им трябват много векове, за да преодолеят патриархата, след като бива наложен от световните религии. доста кръв се е проляла докато жените станат равноправни членове на обществото и да бъде постигната така жадуваната днес демокрация. радвам се, че имам възможност да преживея резултата от всички тези усилия!   #Crazy

не знам дали ще се съгласите с мен, но ми се струва, че третият сезон е най-силен, наситен с най-много емоции. обикновено сериялите се изчерпват на половината на втория...  newsm78

# 344
  • София
И след всичко това и трапеза си спретна и блажено си похапна! Що за хора са били !

доста символизъм са му спретнали тук - аз съм КРАЛЯ от Бога избран. На мен ВСИЧКО е позволено, защото аз ВИ управлявам.
Човешкият живот не струва нищо пред МОЯТА цел.

въздейства ми - гнусно и в същото време самата истина. (не искам да бъда крал)  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт